У Луцьку відгуляють ювілейну «Коляду з Тетяною Ціхоцькою»

У Луцьку відгуляють ювілейну «Коляду з Тетяною Ціхоцькою»
Різдвяне шоу «Коляда з Тетяною Ціхоцькою» відбудеться у Луцьку 15 січня: цього разу це буде десятий – ювілейний – концерт.

Концертна програма «Коляда з Тетяною Ціхоцькою» відтворює неповторну святкову атмосферу українського, зокрема - волинського Різдва.

Дійство розгортається у вигляді взаємопов’язаних музичних номерів – одна яскрава різдвяна картина змінює іншу, на сцену виходять усе нові і нові учасники.

Цього року основний склад солістів концерту – чи не найяскравіший за усю його історію: постійні солістки Оксана Штембурська, Юлія Шевчик, Тетяна Сорока, та у повному складі квартет «Акорд».

Як і завжди, яскраві сцени масових народних гулянь, забав відтворюватимуть учасники танцювальних колективів «Волинянка» та «Волиняночка». Не обійдеться і без акторів театру.

В одній зі сцен дійства прозвучить старовинний, рідкісний на сьогодні народний український інструмент – ліра. Митець-дослідник фольклору з Рівного Андрій Ляшук виконає на ньому маловідому колядку.

Роком створення концертної програми «Коляда з Тетяною Ціхоцькою» сама авторка та солістка Тетяна Ціхоцька вважає 2003-й, адже саме тоді у дні різдвяних свят відбулось перше публічне виконання кількох музичних номерів щойно виданого аудіоальбому. Той виступ ліг в основу майбутнього великого шоу. Цього Різдва колектив проекту відзначає 10-ту річницю творчого життя.

«Коляда з Тетяною Ціхоцькою» в приміщенні Волинського облмуздрамтеатру, 15 січня о 19:00. Квитки продаються в касі театру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Різдво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку відгуляють ювілейну «Коляду з Тетяною Ціхоцькою»
09 січень, 2013, 10:01