Показали, як виглядала будівля луцького медколеджу. РЕТРОФОТО

Показали, як виглядала будівля луцького медколеджу. РЕТРОФОТО
Показали, як виглядав будинок Кронштейнів, тепер Луцький базовий медичний коледж.

Про це йдеться у спільноті "Луцький урбаніст" на сторінці у Facebook.

"Будинок Кронштейнів, тепер медичний коледж. Було і стало", - йдеться у дописі.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це "совок" дітки,таки "совок".Про внутрішнє наповнення промовчимо."..."до основанья,а затем,мы наш,мы новый мир построим,кто был никем,тот станет всем..."Що порівнювати,прикро...
Відповісти
Наглядний приклад "техногеності" в сучасному світі. За проміжок часу в Один Вік суттєво змінилися критеріЇ красоти. При великому бажанні, Ті хто мають гроші на рівні Кронштейнів не в змозі повторити подібний проект в основному за технічних проблем. Але вернемося до наших баранів... Дві хвігури - Міська Рада і Головний Архітектор були законодавцями існуючого вигляду будівлі. Під час ремонту фасаду,Рік у рік вносилися корективи в сторону спрощення. Було наведенно массу доказів що це економічно невигідна робота та скільки вилетіло слів про відсутність фахівців не перелічити. І немає значення хто був при владі червоні чи круті Окроповці, завжди діяли як по методичці: спрощення, нема автентичних матеріаль, відсутні фахівці і чого ми маємо так пнутися з ліпкою та ще за нею необхідний догляд. На сьогодні ситуація з подібними обєктами аналогічна будику Кронштейнів.
Відповісти
Нічого дивного, панове ! Що архітектура, що інші галузі завжди були похідними від політики та економіки. А сьогоднішня влада Луцька чим зайається - мощення плиткою, кіоски, парасольки і перетворенням Луцького замку в заклад громадського харчування. А ті самі совєти, які би погані вони не були, будували підшиниковий, КРЗ, електоапаратний, автозавод, шовковий комбінат, мікрорайони, інженерну і соціальну інфраструктуру. Так шо кожному своє, кожен будує те на що здатенб як бачить і як в його голові то уявляється !
Відповісти
Останні новини
Показали, як виглядала будівля луцького медколеджу. РЕТРОФОТО
02 вересень, 2019, 19:37