Відома телеведуча Леся Нікітюк показала, як відпочиває на Світязі. ФОТО

Відома телеведуча Леся Нікітюк показала, як відпочиває на Світязі. ФОТО
Популярна телеведуча з «Нового каналу» Леся Нікітюк завітала на Волинь і вперше поїхала відпочивати на озеро Світязь зі своєю зірковою «Le Маршруткою» – тревел-шоу про подорожі містами і селами України.

На своїй сторінці в Instagram ведуча анонсувала поїздку ще зранку 28 липня, будучи у Львові. «Волинь, ви готові зустрічати?», – підписала фото Леся Нікітюк і рушила в дорогу.

Зірка оселилася у готельному комплексі «Лемарк», де її зустріли із фруктами та шампанським: «Якщо ніхто з вас не був на озері Світязь, то з вікна готелю «Лемарк» воно має ось такий фантастичний вигляд», – розповідає ведуча і демонструє підписникам неймовірні краєвиди: «Франція, Лазурний берег. Перший раз бачу озеро, де люди ходять по воді», – каментує Леся Нікітюк.



Також зірка екрану розповіла про ціни: кукурудзу купила за 25 гривень, а шезлонг їй дістався за 20 гривень на годину. Зранку ж 29 липня відправилася на човні плавати озером з місцевим рибалкою Василем на «тихе» полювання.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хто це?
Відповісти
Хз, якась дівчина.
Відповісти
Нафіг вона тут потрібна, звезда хренова.
Відповісти
Щось не зрозуміло. А де Світязь??? Те що Леся себе рекламує, то це вона вміє, тільки ніхто не бере. Озеро де???
Відповісти
От читаю заголовки з початку карантину і бачу що Леся тільки відпочиває як не за кордоном то в Україні. Напевно втомлюється від відпочинків:)
Відповісти
Лесю,ти їздила в столинські смоляри і розпитувала за їжаків-як їх тут готують?То ти не до того чувака зайшла і не в той час.До нас потрібно приїхати перед 28 липня то змоглаби не тільки побачити весь процес,але і взяти участь.Можливо на наступний рік?То тоді тільки до Калєни
Відповісти