Кого обрали депутатами Волинської обласної ради. ПРІЗВИЩА

Кого обрали депутатами Волинської обласної ради. ПРІЗВИЩА
Нову Волинську обласну раду сформують представники семи політичних сил. Здолати п’ятивідсотковий бар’єр на цьогорічних місцевих виборах вдалося обласним організаціям таких партій: «За Майбутнє», «Європейська Солідарність», «Батьківщина», «Свобода», «Слуга Народу», «Аграрна партія Україні», «Сила і Честь».

Результати виборів депутатів облради Інформаційному агентству ВолиньPost стали відомі з власних джерел.

Відомо, що загалом у голосуванні взяли участь 316 072 виборці. При цьому 24 419 бюлетеів визнали недійсними.

Найбільшу кількість голосів отримала партія «За майбутнє» – 31,28%. На другому місці – «Європейська Солідарність» (12,58%), на третьому «Батьківщина» – 11,63%. Далі – «Слуга Народу» (9,75%), «Свобода» (8,59), «Аграрна партія України» (6,25%), «Сила і Честь» (5,16%).

Тож, відповідно найбільшу кількість депутатських мандатів отримала партія «За майбутнє» (22), найменшу – «Сила і Честь» (4).

Подаємо списки тих представників партій, яких волиняни обрали депутатами облради в територіальних виборчих округах та в єдиному багатомандатному виборчому окрузі.

«За Майбутнє»:

Палиця Ігор Петрович
Недопад Григорій Вікторович
Разумовський Андрій Русланович
Ройко Юрій Петрович
Лех Ігор Богданович
Турак Андрій Антонович
Філіпчук Оксана Романівна
Скопюк Михайло Якович
Сиротюк Юрій Іванович
Крецу Світлана Миколаївна
Бондар Володимир Налькович
Микитюк Роман Володимирович
Козак Віктор Теодосійович
Бусько Анатолій Федорович
Киричик Іван Миронович
Горавська Ірина Іванівна
Матвійчук Ярослав Анатолійович
Маховський Орест Георгійович
Рубльов Вячеслав Володимирович
Гузь Ігор Володимирович
Івахів Степан Петрович
Констанкевич Ірина Мирославівна

«Європейська Солідарність»:

Вусенко Юлія Василівна
Яручик Микола Олександрович
Запотоцький Артем Олександрович
Патлашинська Ірина Вікторівна
Бадзюнь Віталій Миколайович
Мирка Іван Іванович
Сидорчук Ористлава Григорівна
Цибульський Павло Володимирович
Кошарук Сергій Дмитрович

«Батьківщина»:

Козюра Андрій Григорович
Чорненький Роман Ігорович
Никонюк Анатолій Олександрович
Олійник Віктор Степанович
Бірук Віталій Іванович
Кирда Людмила Федорівна
Омелько Ольга Андріївна
Котюк Сергій Сергійович
Пустовіт Григорій Олександрович

«Слуга Народу»:

Лісовський Ігор Миколайович
Юнак Сергій Петрович
Макарук Микола Михайлович
Ніщик Сергій Анатолійович
Сачук Олександр Леонідович
Буліга Микола Миколайович
Гончарук Яна Олександрівна
Черниш Валентина Петрівна

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Хто стане депутатами Луцької міської ради. ПРІЗВИЩА

«Свобода»:

Вітів Анатолій Миколайович
Бадзюнь Андрій Анатолійович
Поліщук Юрій Петрович
Сушик Микола Миколайович
Серба Любов Дмитрівна
Магурчак Валентина Миколаївна
Пирожик Олександр Веніамінович

«Аграрна партія України»:

Смітюх Іван Євдокимович
Левчук Ольга Ростиславівна
Мельник Андрій Андрійович
Щерблюк Тарас Васильович
Захарчук Наталія Володимирівна

«Сила і Честь»:

Карпюк Роман Петрович
Галан-Влащук Віктор Йосипович
Томашевська Лідія Михайлівна
Стасюк Людмила Леонідівна

Зауважимо, що серед тих, кого обрали депутатами облради від партії «За Майбутнє» - п'ятеро нардепів. Тож, ймовірно, вони відмовляться від мандатів, а їхні депутатські крісла в обласній раді займуть інші люди.

До слова, у коментарі виданню голова Волинської обласної територіальної виборчої комісії на місцевих виборах Іван Лазорко повідомив, що за прийняття протоколів комісія голосуватиме сьогодні, 8 листопада, увечері.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Відомі імена переможців виборів мерів усіх міст Волині, окрім Луцька

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 31
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Констанкевич Ірина Мирославівна, а не Михайлівна
Відповісти
Отак читаю ті давно залояжені фамілії депутатів і не перестаю диву дивуватись. Не то, шо я не можу пригадати партії у яких вони були, а вони вже і самі не можуть пригадати кому вони служили,за шо боролись, кому продавались і кому завтра будуть присягати ! Ні моральних устоїв, ні відданості ідеалам, ні честі, ні совісті ! Як вони то за родинним столом дітям пояснюють, з чим до церкви ідуть, як внуків будуть виховувати і як людям в очі дивитися ? І ви хочете, щоби волиняни вас поважали ?
Відповісти
Замайбах, БЮт та Тягнибакси будуть ділити бюджети. Кого народ обрав?
Відповісти
В списку - усі депутати ВР України. Поскільки в двох кріслах сидіти не можна, очевидно, вони поступляться місцем іншим кандидатам? Який тут механізм? Хто сяде в крісло депутата замість них?
Відповісти
Не розумію земляків. Невже вони не усвідомлюють що За майбутнє є проросійською організацією створеною для захисту та відбілювання Коломойського. Саме Майбах разом з ОПЗЖ ініціювали антиукраїнські та анти європейські подання в Конституційний суд, які здатні згубити нашу державність.
Відповісти
Вітів - це нормально, а ось пройдисвіти козюра, пустовіт - це сумно. А корупціонер бондар - це взагалі п*здець. Як не соромно?!
Відповісти
А Діброва - знаний аграрій де? Став непотрібним? Столяр - знаний бурштинодобувач? Десь загубився в списку?
Відповісти
Як багато в списку неукраїнців
Відповісти
Всяк увійшовший у майбах, а також у батьківщину, аграрну партію чи навіть свободу з жлобських, як Вітів та Пирожик, а не з патріотичних міркувань автоматично перестає бути українцем. Не менш сумнівно виглядають слуги, бо слабкими на голову є і справи їхні будуть нікчемними. Амінь.
Відповісти
Нормальні списки. Немає Слабенка,а це означає, що рада буде працювати на 300% продуктивніше, а Ліпич і Лісова тільки дрімали в залі засідань і гадали, як їжаки з вужами займаються коханням. Шкода Грицюка, область буде плакати. Буде тепер капусту і шпинат з руколою вирощувати. Більша користь буде. І Імберовський відсутній - теж дивно. Такий активіст... Проігнорували. Поїде знову в Австрію шпалери клеїти. Досвіду іноземного знову піднабереться.
Відповісти
Соромно за батьківщину УПА, коли в більшості обирають таких продажних.
Відповісти
А Гузь з Бондарем де тільки не були.Иаю на увазі партії і фракції.Рівню продажності немає меж.
Відповісти
Ще тільки в чорта в дупі не були, але є надія...
Відповісти
Оприлюднений список провокує запитання - Навіщо їх обрали депутатами Волинської обласної ради? У перший місяць замайбутні, батьківці, свободівці і мабуть "аграрники" зіллються в коаліції коштом фонду - тільки разом
Відповісти
Бачите, Козюра заздалегідь готувався до обласного депутатства ! Крав землю в місті - був міським депутатом. Почав красти бруківку в області - став обласним !
Відповісти
О ! Як там багато наших українських !
Відповісти
Якось можна зрозуміти тих, хто голосував за майбахів. Начебто щось нове. За свободу. Наче патріоти. За аграрну. Щось про землю. За слуг. Не всі ще зрозуміли. За ЄС. Не було сорому за державу. Але голосувати за партію баби Юлі, за команду відмінних злодюжок - це вже повний гаплик свідомості.
Відповісти
Наші при владі!Наші!!!!!А вам гоям місця тут ніколи не було і не буде!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Мойша. Я маю вам сказати, шо ви неправильно оцінюєте навколишнє середовище. Якщо зовсім здуріти і вирішити, що ви говорите правду, то вона ще страшніша за яку ви виговорите. Виходить, що ви маєте за своїх більшість волинських виборців, бо тільки таки більшість могла вам назбирати стільки ваших. Майша. Ви мене поняли, чи знову про щось почали думати. Мойша. Думати не ваша професія.
Відповісти
Розсилаю коменти однакового змісту, шо до Волинських новин, шо до ВолиньПост з сакраментальним: "А чиїх же батьків ми діти ?". Бо читаю списки і в очі то різко кидається - хто є хто у місцевій політиці ! Нічого особистого - лиш суха статистика. Волинські Новини, шоби присікти "на корню" і не допустити дискусії - коменти на адресу богообраних і потім ще й надодаток народообраних - боязливо, в угоду батькам хресним - забанюють, цензурують, редагують, чим видають і себе ! Комплімент : ВолиньПост - більш лояльно продвинуті ! А ВН бояться, шоби тато тарілку не відсунув і в запопадливій догідливості ретушуть тексти, фотошопствують, мародерствують, чи то пак модератствують, шо тільки підтверджує сказане ! Ніхарашо, панове ? А якщо раптом доля так розпорядиться, шо ви завтра станете вільними і незалежними, то ви ж такими вже апріорі не зможете стати ! Служіть, але не будьте прислугою !
Відповісти
Волиняки в черговий раз обирають популістів,пройдисвітів і прислужників олігархату-а це неминучий занепад і безперспективність.А потім будуть плакатись як їм тяжко живеться.Обираєте лай...то і живіть в ньому.В людей завше є шанс,але вони продовжують вірити в казки...не начудіть хоч на виборах мера Луцька,бо знову оберете палицю з пакетиком тільки разом,але в різні сторони.
Відповісти
То правда, але візьміть до відома, що той сайт належить волинському небожителю. А небожителів критикувати чи сумніватись в їхній безгрішності не вільно. Подивимось, що стане з нашим регіональним "богом", коли Коломойський повстане перед американським судом. А цей час вже наближається - з переобранням американського президента розпочалося завершення епохи клоунів
Відповісти
От дійсно дивують такі українці у яких дуже коротка пам'ять і яким різні недо... всяку ху... у вуха вкладають! Вже Колома в них проросійський, а у 2014 коли фінансував добробати і не давав тій нечисті просуватись по Україні, то інше казали?! От які в нас "вдячні" люди... Ганьба!
Відповісти
Що ви тут читаєте, що ви тут пишите - ви ж їх обрали! :) Не даремно кажуть: який нарід - така і влада! Хавайте собі на здоров'я і не вдавіться, ви на те заслуговуєте! :)))
Відповісти
А нехай йому присвоять героя України, а ще Ахметову. Якщо Савченко герой, то чому беня не герой? Ваня не тупи. в 2014-му беня хотів скористатись безпомічністю країни і прихопити у власність південно-східний край України. Бо якщо він такий класний, то якого дідька він системно гадить з моменту відсторонення від влади
Відповісти
А ви шановна що тут зі своєю правдивістю робите. Хіба не знаєте, що правда завжди мовчить, якщо вона правда. Навіщо їй щось казати, якщо вона все рівно перемагає.
Відповісти
Вже як ваш Порох нагадив - ніхто більше не нагадить Україні!
Відповісти
Вірно. Але не перестаю дивуватись, де стільки несвідомих, затурканих, політично незрілих, з низьким рівнем політичної культури волинян набралось ! 73 проценти є, а сьогодні кого питаю, кажуть, шо ніхто за них не голосував. Крім того всього ще й брехливі ! А в себе кого обрали ? Хоче бог покарати - позбавляє розуму ! Та ж підніміть голову - все ж читабельно: Байден - Коломойський - Зеленський - Слуги народу - Майбах - Юля і все : здавайте карти ! А контрольний постріл: тарифи - безробіття - пенсії - Covid. Який рівень виборців - такий продукт в особі депутатів отримали. Ти їм ... в очі, а вони кажуть, шо то роса божа ! І нові ж вибори маячать на горизонті, і то є добре, але ж той же рецидив проявиться. Можна заставити стати слухняним, але ніхто нікого не заставить бути мудрим . Сама свиня пліт дере і сама квичить !
Відповісти
Те що Порох ваням нагадав - не маю найменшого сумніву, бо коли Палиця чи його політична подруга Тимошенко згадують про Порошенка, то на очах синіють.
Відповісти
А запитайте волинського політичного рабовласника, чим він керувався голосуючи за Харківські угоди ? З якого такого милого та майбутня фрикція до Конституційного суду пішла скасовувуати відповідальність за незаконне збагачення ? А той молодий їхній мерський висуванець розділяє відповідальність за такі вчинки свого генсєка ? Ото в неділю голоснете, обирете, а потім, як і ті 73 проценти будете у фонтані плями з совісті змивати ! P.S. Для Луцька Шиба - кара божа ! А чи є вихід з тої ситуації ? Є ! Маю чітку позицію і поступлю так. як велить мені моя совість. А ви - думай-ТЕ !
Відповісти
А на манєже всьо тєже.
Піпець якийсь.урди бл.
Відповісти