Українку назвали найкрасивішою в Канаді. ФОТО

Українку назвали найкрасивішою в Канаді. ФОТО
19-річна Софія Чорній здобула перемогу у канадському турі конкурсу краси Міс Земля, фінал якого відбувся 23 серпня.

Тепер українка за походженням боротиметься за титул найкрасивішої дівчини планети, повідомляє медіапортал української діаспори VIDIA.

«Тепер я Міс Земля у Канаді. Попереду чимало підготувань. Я не можу дочекатися, коли буду представляти Канаду на Міс Земля» – пише дівчина на сторінці у Facebook.

Софія Чорній народилася у Львові та у віці чотирьох років із родиною емігрувала до Канади. Вона навчається в університеті Торонто та хоче стати вчителем французької мови, літератури і фізкультури.

У вільний час конкурсантка працює моделлю. Вона навчалася в українській суботній школi iмeнi Івана Франка, вільно спілкується українською мовою і завжди пам’ятає про українське походження.



Дівчина уже брала участь у канадському відборі до іншого міжнародного конкурсу краси – Міс Світу. У березні цього року Софія Чорній пройшла до фінального туру у Канаді, який вібвувся 8-9 травня у Ванкувері, і зайняла 5 місце.

У своїй біографії, яку конкурсантка підготувала спеціально для Міс Земля, Софія Чорній написала: «Я завжди зростала у зеленому середовищі – чи то в Україні, де по сусідству люди тримали корів та курей, а ми мали власну ферму, чи то у Канаді, де ми чи не щодня проводимо час у парку». Наразі вона завершує сертифікацію, яка дозволить їй проводити презентації у школах на екологічну тематику.

Нагадаємо, восени у Чикаго пройде конкурс Міс Українська Діаспора 2013. Участь у ньому можуть брати дівчата українського походження, які живуть у діаспорі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
аБична тьолка,, таких і в Люцьку хоч жопою їж)))
Відповісти
Останні новини
Українку назвали найкрасивішою в Канаді. ФОТО
27 серпень, 2013, 08:03