Основні переваги повітряно-бульбашкової плівки*

Основні переваги повітряно-бульбашкової плівки*
Повітряно-бульбашкова плівка - це один з першокласних пакувальних матеріалів. Знайти її та ознайомитися ви зможете на ресурсі https://profipak.com.ua/g36558978-vozdushno-puzyrchataya-plenka.

Хороші амортизуючі, шумопоглинаючі, тепло- та волого ізоляційні властивості визначають широкі можливості застосування бульбашкової плівки, причому не тільки для пакування товарів та вантажів. Але найчастіше пухирчаста плівка використовується саме як пакувальна. У нашому інтернет-магазині можна замовити повітряно-пухирчасту плівку в роздріб (від одного рулону).

Для організації скромного домашнього переїзду вистачить невеликого рулону, метраж якого становить 10 метрів. А для того, щоб організувати переїзд магазину чи великого офісу, варто купити рулон із максимальним метражем 100 метрів. Купувати великі рулони пухирцеві плівки вигідно: чим більше метраж плівки, тим нижча ціна погонного метра матеріалу.

Варіанти використання повітряно-бульбашкової плівки


Такий пакувальний матеріал, як пухирчаста плівка, незамінний при переїзді: він ідеально підходить для упаковки офісної та побутової техніки, меблів та предметів інтер'єру, посуду.

Бульбашкову плівку використовують і для заводського пакування багатьох товарів (від холодильників до сувенірів), щоб під час транспортування та зберігання захистити їх від появи вм'ятин, сколів, тріщин або подряпин.

Безперечні переваги повітряно-бульбашкової плівки
• надійний захист від механічних пошкоджень;
• вологостійкість;
• мінімальна вага;
• екологічність (плівка виготовлена із харчового поліетилену);
• висока міцність у поєднанні з еластичністю.

Види упаковки


Пакувальна повітряно-бульбашкова плівка випускається в декількох модифікаціях з різною кількістю шарів та наповненням:

• Двошарова - складається з рівної підкладки та шару, за допомогою якого сформовані повітряні порожнини. Застосовується для упаковки невеликих предметів – посуду, сувенірів.

• Тришарова - виготовлена з одного пухирчастого шару та підкладки з двох сторін. Використовується для перевезення побутової та офісної техніки.

• Плівка з повітряними бульбашками, посилена крафтовим папером. Додатковий шар мінімізує розтягування та деформацію під впливом ваги. Підходить для транспортування меблів, шибок, дзеркал, офісної техніки.

• Два або три шари плівки з повітряними бульбашками в комбінації зі спіненим поліетиленом. Упаковка забезпечує хорошу амортизацію і має підвищену міцність.

• Повітряно-бульбашкова упаковка, доповнена металізованим шаром. Захищає предмети від сонячних променів та різких перепадів температур, не пропускає вологу.

Для кожного виду є кілька варіантів ширини рулону, щільності плівки та довжини намотування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.