Як заробити на виробництві корпусних меблі*

Як заробити на виробництві корпусних меблі*
Своя справа з виробництва корпусних меблів – це один із найперспективніших напрямів малого та середнього бізнесу в Україні. Корпусні меблі під замовлення у Луцьку користуються більшою популярність, ніж, наприклад вже готові моделі шаф, тумб або столів. Свідченням тому є портал wowMEBLI, де можна знайти найбільший перелік меблевих компаній. Цей авторитетний ресурс допомагає вибрати перевірену меблеву фірму з виробництва меблів на замовлення. Тож, якщо ви вирішили розпочати свою справу і потрапити до переліку кращих компаній Луцька та Західної України в цілому — слід врахувати витрати та ризики, пов'язані з цією сферою діяльності.

Обираємо приміщення під меблеве виробництво


При організації власного виробництва важливо правильно підібрати приміщення, де здійснюватиметься виготовлення товару. Краще за все відразу не купувати, а орендувати будівлю чи окремий цех, також слід враховувати наступні чинники:

• наявність зручної транспортної розв'язки для завезення матеріалів і транспортування вже готової продукції до замовника;
• загальний стан будівлі, призначеної для виготовлення меблів, необхідність проведення ремонтних та інших робіт;
• встановлення спеціального обладнання (та його закупівлі);
умови всередині приміщення (рівень вологості, температура). • оптимальним значенням для організації меблевого цеху є температура від 18 градусів, вологість - 55-70%;
• наявність просторого цеху, сухого складу з можливістю регулювання мікроклімату для зберігання меблів, адміністративне приміщення.

Ідеальним варіантом буде наявність невеликої виставкової зали для демонстрації зразків, що важливо не тільки для роботи з поодинокими покупцями, але й для постачання меблів для дистриб'юторів. Ідеї оформлення можуть залежати від типу меблів, які ви маєте намір збирати або продавати.

Просування та збут продукції


Меблевий бізнес передбачає побудову політики збуту з урахуванням найпростіших правил. Тут працює так звана система чотирьох «р»:

1. product – продукція вашого цеху;
2. price – встановлена цінова політика;
3. place – точки збуту;
4. promotion – просування, тобто реклама вашого товару.

Одним із головних чинників рентабельності бізнесу є реклама, тобто просування товару. Краще за все користуватись великими порталами, як, наприклад вже зазначений wowMEBLI, і конкурувати за допомогою доступної цінової політики й швидкого виготовлення продукції. Допомогти також можуть соцмережі, оголошення у територіальних ЗМІ та так зване «сарафанне радіо» - коли задоволені клієнти радять Вашу фірму своїм знайомим.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.