Представили нового очільника волинської міліції. ФОТО

Представили нового очільника волинської міліції. ФОТО
Нового начальника УМВС України у Волинській області Петра Шпигу представив директор департаменту моніторингу та організаційно-інспекторської роботи МВС України Михайло Вербенський.

Офіційне представлення відбулося у Луцьку у четвер, 10 квітня.

У залі обласного управління міліції зібралося декілька сотень правоохоронців. Серед них – троє заступників начальника УМВС Волині Михайло Руденко, Олександр Никитюк та Володимир Поліщук.

Захід розпочався після півгодинної затримки з того, що місця за столом президії зайняли Петро Шпига, Михайло Вербенський, голова Волинської ОДА Григорій Пустовіт, заступник голови Волиньради Ігор Гузь, начальник управління СБУ у Волинській області Володимир Мельникович, прокурор Волині Анатолій Коцура та голова Апеляційного суду Волинської області Петро Філюк.

Під час представлення Михайло Вербенський зазначив, що новий начальник волинської міліції бере на себе високу відповідальність за стан правопорядку в області.

Однак, зі слів Вербенського, сам новий головний міліціонер Волині нічого не зробить, тож, йому треба підтримка і злагоджена робота усього колективу. Тож, представник з міністерства висловив прохання, щоб волинські правоохоронці працювали злагоджено, зробили усе необхідне для забезпечення громадського порядку і безпеки та протидіяли злочинності на належному рівні.

«Необхідно усвідомити, що в результаті революції змінилася певна моральність людей, підхід до життя і вимоги до міліції будуть значно вищими, ніж було до того», – додав Вербенський.

Окрім того, він окреслив завдання, якими треба зайнятися. Так, правоохоронець згадав про протидію корупції, вирішення проблеми наркоманії та стабілізацію криміногенної ситуації в області. Зауважив Вербенський і те, що треба працювати над тим, аби кількість людей зі зброєю і закритими масками обличчями зменшувалася.

«Ми повинні зробити максимально необхідного для того, щоб із цим було покінчено, щоб зброя була там, де їй належить бути», – зазначив він.

Михайло Вербенський згадав і про те, що відбудеться реформа міліції. Також зауважив, що заробітна плата правоохоронців поетапно буде підвищуватися і досягне рівня на 80% вищого, ніж є зараз.

Також виступили Григорій Пустовіт, Ігор Гузь та Петро Філюк.

Наостанок висловився і Петро Шпига. Він подякував громадським організаціям, МВС і місцевій владі за підтримку і віру в нього. У зверненні до підлеглих він наголосив на тому, що людям потрібно показати, що міліція може працювати і виконувати завдання, які ставить перед ним суспільство і міністерство. Виокремив Петро Шпига й завдання повернути довіру громади до міліції, зокрема, охороняючи громадський порядок і діяти прозоро і відповідально.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що там Бас робить в перших рядах?
Відповісти
Дурню там не має Баса
Відповісти
сам дурню, є
Відповісти
є, 5-та фотка зверху, чи може ти не знаєшь як він виглядає, а "я там був"
Відповісти
та на 5 фотографії ніби то він
Відповісти
Напевно, чи не вперше в Україні керівника обласної міліції призначили врахувавши думку людей. Управління МВС України у Волинській області очолив Петро Шпига.
Відповісти
Філюка гнати треба.
Відповісти
фІЛЮК НАРМАЛЬНИЙ ДЯДЯ, ХАЙ ДОСЕДИТЬ
Відповісти
Сидіти він пивинен. Але ж з ним за столом ті хто мав би його псадити...
Відповісти
А чому поліщука ще не поперли, так буває завжди народ стоїть за одне Гузі голосно кричать, а коли всівся в крісло забув ті цінності заради яких ми всі були
Відповісти
Якщо у когось є запитання до мене можете зателефонувати і я Вам відповім на всі ваші запитання. тел. 0508000474 Дякую Вам за увагу.
Відповісти
Гуска ти задоволений
Відповісти
Міліція має бути чесною, інтелектуальною та відданою народу України структурою. Призначення цілком в дусі часу. Нарешті з'явилась надія, що достойний лідер вибудує достойну структуру. Роль особи в історії, панове)
Відповісти
То мій Шрек виявляється полковник МВС України!?!?!?
Відповісти
ПОЛИЩУКА ГЕТЬ, ( він бездарний неук, ГАІШНИК привик гроши мутити і все на люстрацію П*****са
Відповісти
Там ше такий Тортина БОВДУР в шию гнати псів!!!
Відповісти
Перечислили всіх кого требе вигнати,але забули ще про такого Хімакова,котрив перекрав стільки грошей,що можна було б заповнити пів Державного бюджету.
Відповісти
повністю згідний з тобою
гнати КОШТОРІСА
Відповісти
Нікого не треба міняти! Всі ШАНОВНІ люди!
Відповісти
Тортина тільки й людини, що є в МВС волині
Відповісти
Знаю Тортину, дуже порядний міліціонер, таких би більше людей...
Відповісти
А Поліщука слід попросити
Відповісти
Ще про Тортину, це один із тієї служби що без тат і добрих дядь сам своєю чесною працею заслужив і звання і посаду, ще раз говорю сам самостійно!!!
Відповісти
Останні новини
Представили нового очільника волинської міліції. ФОТО
10 квітень, 2014, 18:37