У міліції прокоментували погоню з стрільбою на Ківерцівщині

У міліції прокоментували погоню з стрільбою на Ківерцівщині
У міліції прокоментували погоню з стрільбою, які сталися 22 червня, на Ківерцівщині.

Нагадаємо, про цей випадок того ж дня повідомила мати одного з хлопців, який з трьома товаришами їхав у автівці, яку переслідували працівники ДАІ. Вони стріляли по машині, і при цьому поранили одного з хлопців, а решту, як стверджує жінка, побили.

У міліції повідомили, що 22 червня о 03:16 до чергової частини УМВС України у Волинській області з ківерцівського райвідділу міліції надійшло повідомлення чергового лікаря цуманської районної лікарні про те, що о 02:30 каретою швидкої допомоги із пораненням поперекової ділянки привезли 19-річного місцевого мешканця.

Окрім того, о 6:30 в неврологічне відділення центральної районної лікарні із тілесними ушкодженнями госпіталізований 17-річний житель селища Цумань.

Попередньо правоохоронці встановили, що близько 1:00 наряд ДАІ на патрульному автомобілі "Опель Омега", перебуваючи у форменому одязі з табельною вогнепальної зброєю, виїхали для несення служби щодо нагляду за дорожнім рухом на територію обслуговування. Їхню увагу привернув автомобіль "Опель Вектра", який рухався по зустрічній смузі із перевищеною швидкістю, без ввімкненого ближнього світла фар.

Увімкнувши проблискові маячки синього та червоного кольорів на патрульному автомобілі та освітлювальні жезли, автоінспектори, кажуть в міліції, подали водієві сигнал про зупинку. Незважаючи на це, водій транспортного засобу проігнорував законні вимоги ДАІшників та продовжив свій рух.

Правоохоронці розпочали переслідування правопорушника.

"Після неодноразових вказівок водієві автомобіля про зупинку, поданих за допомогою гучномовця, та зважаючи на те, що правопорушник, рухаючись зі швидкістю 200 км/год., наражав на небезпеку інших учасників дорожнього руху, працівник ДАІ застосував табельну вогнепальну зброю: здійснив 2 постріли з вгору та в подальшому кілька пострілів для примусової зупинки автомобіля, згідно з п. 6 ст. 15 Закону України "Про міліцію", - повідомили у прес-службі міліції.

У результаті пасажир отримав вогнепальне поранення і був госпіталізований у цуманську лікарню, а до водія було застосовано заходи фізичного впливу, сльозогінний газ "Терен 4М" та наручники у відповідності до ст. 12-14 Закону України "Про міліцію", - інформують правоохоронці.

У салоні автомобіля "Опель Вектра", окрім неповнолітнього водія, перебували троє пасажирів. Згідно з проведеним працівниками ДАІ дослідженням, водій керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, - кажуть в прес-службі.

Відомості про даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ст. 342 (Опір працівнику правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Проводиться службове розслідування. Транспортний засіб затриманий і доставлений на арештмайданчик.

Вирішується питання про направлення матеріалів до прокуратури Волинської області.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція, ДАІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 26
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обіцяю стріляти в кожного працівника ДАІ, який зупиняючи мене із порушенням ПДР, не увімкнувши маячків у нічний час тощо назве мені причину зупинки: "П'яний водій за рульом - злочинець". Шановні офіцери міліції - порушуючи закон ви стаєте злочинцями - очікуйте адекватних заходів реагування!
Відповісти
Ти не правий. Хлопці робили свою роботу, з твоєї мови зрозуміло, що нетверезим спокійно можна їздити.
Відповісти
А звідки ти занаєш що вони були п'яні? Тікають всі і вони не виняток. +++++ Ще так як він їхав, ніякий П'яний не зміг би їхати, на трьох колесах стільки кілометрів.
Хлопці просто полякалися.
Відповісти
де взяв Опеля неповнолітній ? а завтра будучи повнолітнім він захопить самольот , карати потрібно ще батьків цього п*донка!!
Відповісти
Де взяв опеля, піди спитай у тих же самих працівників ДАІ, які їх продають як бабульки семкі на базарі!!!!
Відповісти
В чому опір? Читай коментар до Кримінального кодексу!!! ДАІшників на нари!!!
Відповісти
Та нехай їздять п'яні підлітки без світла опівночі - це ж так буденно, правда? От як би ти особисто від таких "нормальних пацінів" постраждав - я б тоді з задоволенням почитав твої коментарі))) Удачі на дорогах.
Відповісти
ну просто пацанва кіношників надивилась і думала проканає
Відповісти
Винна та і інша сторона!!!
Відповісти
Все що тут написано маячня!
Ніяких вистрілів у гору,було 3-4 вистріла зразу по машині!
Міліція хоче зперти винну на дітей!
Не вірте цім словам!
Ця міліція заставила дитину підписати якісь папери,дитина була в шоці і незнала шо підписує. Хіба ж таке робиться!
Ненавиджу міліцію!!
Відповісти
А гнатися по зустрічці п'яним... дитині можна?! Ненавиджу оборзєвших малолєток!
Відповісти
вони непяні були і вони поправилах їхали,якщо незнаєш то помовчіть!
Відповісти
Абсолютно згідний, не мали ніякого права брати свідчення у неповнолітнього. Нічого не змінилося у цій країні, ті самі "захарченки" залишилися. Де таке видано щоб кум і брат був понятим під час перевірки на алкогольне сп'яніння водія. Що тут скажеш все продажне і куплене, коли ми будемо мати справедливісь!!!!!
Відповісти
А ви почніть змінювати цю Країну з себе:-роз"ясніть неповнолітньому що він немае права вживати спиртні напої,серед ночі керувати без документів незареестрованим транспортним засобом,створювати аварійну ситуацію,та не виконувати законні вимоги працівників ДАІ, тим самим підвергаючи небезпеці життя своїх пасажирів,працівників міліції,та випадкових людей.А після того нагадайте йому,як "неповнолітньому", про право давати свідчення в пристуності дорослих,таким чином Україна зміниться і Ви будете мати справедливість!!!!
Відповісти
а чому за мусоров нічо не пишете, чи вони не створювали аварійної ситуації коли стріляли в населеному пункті??!!!!!
Відповісти
Таня! а звідки Вам відомо про кількість пострілів зразу по машині,про те що "дитина" була в шоці і не знала що підписувала,прийдіть до слідчого і дайте покази щоб повірили Вашим словам.Якщо Ви ненавидете міліцію,то в вечірній час частіше виходьте на вулицю де от такі невинні "діточки"іздять п"яненьки,то можливо наїдуть Вам на ніжку, але перед цим задзвоніть в міліцію і попросіть щоб вони не приїздили і не заважали вам з лютої ненависті отримувати задоволення від п"яних "невинних діточок".
Відповісти
На ЗОНУ малолєток!!!
Відповісти
тебе на знону
Відповісти
Так,спочатку зуба вибили,побили до струсу мозку,а потім дали щось підписати,звичайно він змушений був це підписати, якби не підписав, то насмерть могли б забити і залишились ненакарані!!!Така зараз у нас міліція , роблять все що хочуть, і знають, що їм нічого за це не буде, тому що є кому "ПРИКРИТИ".
Відповісти
це все брехня.
вони були тверезі.
Відповісти
У міліції повинно бути відео записане на відеорегестратор, там буде чути скількі раз вони стреляли, і як вони їхали!
Відповісти
Навіщо відео, достатньо того що водій незупинився на вимогу працівників ДАІ, цим самим водій автомобіля Opel порушив закон проігнорувавши вимоги Працівників ДАІ, цього цілком достатньо. Працівники
ДАІ виконували свою роботу згідно закону,
Вони були змушені стреляти по машині щоб примусово зупинити данний транспорт що ненаражити на небезпеку інших дорожніх учасників руху...
Відповісти
а що слабо відео кінуть, щоб всі побачили?!!
Відповісти
Ми всі люди і маємо захищати себе. Не треба когось винити,просто подумайте що це могли б бути наші брати,тоді висновкі були б не такі кретичні.


А про міліцію це вже інша мова.
Відповісти
Міліція бреше!вони їхали по правилами,а мусара стояли в не освітленому місці та ще не були увімкнуті габарити.і вони стріляли у населеному пункті де стріляти не можна,а чого працівник ДАІ скрився після того як побачив,що поранив пасажира?він даже не дождався опергрупи...всі мусара гандони.
Відповісти
це брехня що водій опеля був пяний і ще працівники даї немали стриляти в населеному пункті!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
У міліції прокоментували погоню з стрільбою на Ківерцівщині
23 червень, 2014, 12:48