Доходи і статки депутатів Волиньради (част. 2)

Доходи і статки депутатів Волиньради (част. 2)
Продовження дослідження доходів та статків депутатів Волинської обласної ради.

ЧИТАТИ ПЕРШУ ЧАСТИНУ

1. Сергій Леонтьєв, депутат-укропівець задекларував майже 51,7 мільйона гривень доходу за минулий рік та 97 тисяч гривень заощаджень і капіталів.

Він проживає з дружиною.

Депутат має частку в таких фірмах: ТОВ «Ролл Транс Груп» – 0,4 % (тобто 20 тисяч гривень), в ПП «Леонтьєв» – 20 % ( 17 тисяч гривень), в ТзОВ «Леонтьєв» – 20 % (10 тисяч гривень) .

ТОВ «Ролл Транс Груп» створена в 2011 році. Засновники – Сергій Леонтьєв, його син Андрій і ТзОВ «Леонтьєв».

Основні види діяльності – торгівля автотранспортними засобами, оптова торгівля твердим, рідким , газоподібним паливом, надання в оренду власного чи орендованого майна, дослідження кон’юнктури ринку та виявлення громадської думки.

Дохід депутата від зайняття підприємницькою діяльністю в минулому році – 51,611 мільйона гривень, а дружини Марії – 74,2 тисячі гривень.

Готівкою сім’я зберігає 50 тисяч гривень. Кредитні зобов’язання обранця громади – 1 мільйон гривень.

У власності депутата облради – земельна ділянка і житловий будинок в Луцьку, квартира в Києві.

Чоловік задекларував понад 10 одиниць вантажного транспорту, а також легкові автомобілі – Audi 6 (2007 року випуску), Opel Astra (2011 року випуску), Chevrolet Aveo (2005 року випуску), Mercedes-Benz Vito (2010 року випуску), Volkswagen T5 (2007 року випуску).

5 транспортних засобів він придбав в 2016 році.


2. Володимир Дейна, депутат від БПП «Солідарність», у своїй декларації за минулий рік вказує 205,7 тисячі гривень доходу та приблизно 5 мільйонів гривень капіталів та заощаджень.

Він проживає з дружиною і двома доньками.

Дейна – власник ТОВ «Ківерціагромарш» ( 2,7 мільйона гривень статутний капітал).

За даними Єдиного реєстру фізичних і юридичних осіб-підприємців, фірма займається виготовленням устаткування, наданням машин в оренду, ремонтом машин та устаткування промислового призначення.

За основним місцем роботи отримав 33, 678 тисячі гривень. Дохід від зайняття підприємницькою діяльністю – понад 172 тисячі гривень.

Готівкою чоловік зберігає 2 мільйони гривень і 21 тисячу доларів.

У власності Дейни – дві земельні ділянки в селі Пульмо Шацького району та селі Гаразджа Луцького району, дві квартири в Луцьку і садовий будинок в Пульмо.

В депутатському автопарку - два легковики Toyota Venza (2013 року випуску) і Mersedes Benz (1989 року випуску), 4 вантажівки, сільськогосподарська техніка.

Він є членом Організації роботодавців Ківерцівського району та КРГО «Спілка учасників та волонтерів АТО». Очолює БО «БФ «Ківерцівський край».


3. Депутат Волиньради Андрій Турак задекларував 1,3 мільйона гривень доходу за минулий рік та 4, 7 мільйона гривень заощаджень і капіталів.

Нагадаємо, що до ради депутат пройшов за списком «Батьківщини», однак через розкол в партії восени 2016 року його виключили з партії.

Він проживає з дружиною.

Андрій Турак – один із засновників «Приватно-орендного сільськогосподарського підприємстві ім. Шевченка». Йому належить частка фірми у 66, 8%.

Також, за даними Єдиного реєстру фізичних і юридичних осіб-підприємців, засновниками є його син Олег і Оксана Пирковська.

Дивіденди в підприємстві – 1,1 мільйона гривень.

За основним місцем роботи депутат отримав 96,362 тисячі гривень, а дружина Леся Турак – 43,571 тисячі гривень.

Пенсія Турака – 40 тисяч гривень, дружини – 18 тисяч.

Дохід від надання майна в оренду становив майже 7 тисяч гривень.

На рахунку в ПАТ «Райффайзен Банк Аваль» у пані Турак – 43,5 тисячі доларів. У готівці депутат зберігає 850 тисяч гривень, а дружина – 97 тисяч доларів і 70 тисяч гривень.

Депутат облради задекларував 6 земельних ділянок, житловий будинок в Угринові і квартиру в Луцьку.

З автомобілів у нього BMW Х5 (придбаний в 2016 році), ВАЗ-21063 (1989 року випуску) та два вантажних автомобілі Mersedes-Benz ATEGO 1318 (2005 року випуску) і Volkswagen LT 35 (2006 року випуску).

4.Депутат-радикал Микола Буліга отримав торік дохід обсягом 1,451 мільйона гривень і має приблизно 4 мільйони гривень заощаджень і капіталів.

Микола Буліга – один із засновників ТзОВ «Бепаз Енерго». Його частка – 67% (400 тисяч гривень). В декларації вказано, що ці кошти він позичив у Сергія Паладійчука.

Ще один засновник фірми – Леонід Безуглий.

В Єдиному реєстрі фізичних і юридичних осіб-підприємців вказано, що «Бепаз Енерго» займається виробництвом будівельних металевих конструкцій, радіаторів, котлів центрального опалення, монтажем водопровідних систем та кондиціонування, будівництвом житлових і нежитлових будівель тощо. Розташована фірма в Рівному.

Дохід від зайняття підприємницькою діяльністю Буліги – майже 1,42 мільйона гривень.

Щомісячна одноразова допомога при народженні дитини дружині – 12,9 тисячі гривень. Дохід від відчуження нерухомого майна – 79,446 тисячі гривень.

Депутат заробив 19,1 тисячі гривень за основним місцем роботи в ТзОВ «Волинь-Екотепло».

Готівкою він зберігає 35 тисяч доларів і 300 тисяч гривень, а дружина – 45 тисяч доларів і 500 тисяч гривень.

У його власності - лише земельна ділянка в селі Тарасове площею 796 кв.м. У 2014 році вона обійшлася у 57,8 тисячі гривень. Ні житлових будинків, квартир чи іншого майна не декларує.

До слова, в декларації чоловік вказує місце реєстрації – село Брище Луцького району, а місце фактичного проживання – Луцьк, але інформації про майно в цих населених пунктах теж не вказує.

З ювелірних виробів він задекларував годинник Oris, однак ціну не вказав.

У Буліги – два автомобілі. Це Аudi А6 (2013 року випуску) і BMW 730 d (2008 року випуску), яким користується Наталія Бордійчук.

5. Дохід сім’ї депутата від «Батьківщини» Сергія Слабенка за 2016 рік становив 145,443 тисячі гривень, а заощадження і капітали – 3,145 мільйона гривень.

Він проживає з дружиною, донькою і сином.

Чоловік має акції в таких фірмах: у ВАТ «Родючість» –144,274 тисячі акцій (36 тисяч гривень) і в ПАТ «Фірма «Львів- Петроль» – 300 тисяч акцій (150 тисяч гривень).

В ТзОВ «Трансбуд-сервіс» у нього – 35, 71% власності (2,5 мільйона гривень), у ТзОВ «Торговий дім «М’ясопродукт» – 5% ( 3025 гривень).

В Єдиному реєстрі фізичних осіб-підприємців зазначається, що ТзОВ «Трансбуд-сервіс» займається будівництвом будівель, орендою будівельної техніки, роздрібною торгівлею автомобілів, залізними виробами і фарбами.

Засновниками фірми є Сергій Фещенко, Олександр Шубка, Сергій Слабенко .

За рішенням суду в 2012 році фірма припинила свою діяльність.

За інформацією з декларації, депутат Слабенко зароблених коштів за минулий рік не має.

Тим часом його син Дмитро за основним місцем роботи в Департаменті патрульної поліції отримав 108,6 тисячі гривень.

Стипендія доньки Тетяни – 8,85 тисячі гривень. Гонорари дружини – 28 тисячі гривень.

Усі грошові збереження теж декларує дружина. Катерина Слабенко зберігає готівкою 9 тисяч доларів і 14 тисяч євро.

Із об’єктів нерухомості депутат в е-декларації вказав житловий будинок в Луцьку, дві земельних ділянки в Луцьку і в селі Боголюби, по дві квартири в Києві та Луцьку, гараж.

Місце фактичного проживання і реєстрації депутата – Київ.

Власних автомобілів депутат не декларує. Вказує автівку сина – Mitsubishi Colt (2009 року випуску).


6. Депутат від «Самопомочі» Михайло Імберовський задекларував 919,877 тисячі гривень доходу та приблизно 2, 8 мільйона гривень заощаджень.

Він проживає з дружиною і донькою.

Його дружина Оксана Імберовська в 2016 році заробила 893,253 тисячі гривень від заняття підприємницькою діяльністю.

Проценти Михайла Імберовського – 3,224 тисячі гривень . Стипендія доньки Діани – 9,9 тисячі гривень, пенсія – 13,5 тисячі гривень.

У готівці депутат зберігає 16 тисяч євро, а його дружина – 80 тисяч євро. На рахунку в «Універсалбанку» – 25 тисяч гривень.

З об’єктів нерухомості в сім'ї Імберовських – квартира в Луцьку, земельна ділянка та недобудований житловий будинок в Струмівці.

Їздить депутат на Hyundai Sonata (2008 року випуску).


7. Леонід Стефанович, депутат від БПП «Солідарність», у минулому році заробив 336,726 тисячі гривень і має близько 3 мільйонів гривень капіталовкладень.

Проживає з дружиною.

Стефанович – власник будівельної компанії ТзОВ «Житлобуд-2» і ПП «Ефект». Йому належить 97,5% у ТзОВ «Житлобуд» (90,3 тисячі гривень) 100% власності (2,63 мільйона гривень) у ПП «Ефект».

Засновниками ТзОВ «Житлобуд-2» є Анатолій Дука, Леонід Стефанович, Наталія Бохонко, Ольга Чижук. Існує фірма з 2006 року .

Керівник ПП «Ефект» – Сергій Бохонко. За даними реєстру фізичних і юридичних осіб-підприємців, підприємство займається електромонтажними роботами, монтує водопровідні системи, опалення та кондиціонування, будівництво житлових і нежитлових приміщень.

Заробітна плата , отримана за основним місцем роботи депутата – 91,1 тисячі гривень. Дохід від надання майна в оренду – понад 225 тисяч гривень. Проценти – 338 гривень.

Дохід від зайняття підприємницькою діяльністю дружини Надії Стефанович – 17,4 тисячі гривень.

Депозит депутата – 2,327 тисячі гривень, бонуси – 460 гривень.

Він декларує 4 земельних ділянки. Із них дві - у Гаразджі Луцького району, одна – у Струмівці біля Луцька і ще одна – в Мельниках Шацького району. Також депутат задекларував два житлових будинки в Гаразджі Луцького району , в селі Мельники Шацького району і 3 гаражі.

8. Олександр Омельчук, депутат від УКРОПу, декларує 356,7 тисячі гривень доходу і 3 мільйони гривень заощаджень.

Він проживає з дружиною, двома доньками і сином.

Дохід від зайняття підприємницькою діяльністю депутата – 356,5 тисячі гривень.

Допомога при народженні дитини до шести років дружині – майже 16 тисяч гривень.

Готівкою чоловік зберігає 90 тисяч доларів. Також задекларував отриманий кредит обсягом 179,2 тисячі гривень.

У власності сім’ї – 5 квартир у Луцьку, земельна ділянка та житловий будинок в селі Прилуцьке.

Із транспортних засобів депутат задекларував 4 легковики, серед яких Toyota highlander (2014 року випуску) і Toyota Avalon (2007 року випуску), 6 вантажних автомобілів та вантажні причепи.

9. Володимир Бондар, депутат від БПП «Солідарність», заробив за минулий рік майже 470 тисяч гривень. Він задекларував 2,6 мільйона гривень заощаджень і капіталів.

Він проживає з дружиною. Займає посаду заступника голови Державного агентства лісових ресурсів.

Світлана Бондар має частку у низці компаній: ТзоВ « Українська теплоенергуюча компанія «Еско-Волинь (99 % (99 гривень), ТзОВ «Захід Ф Плюс Ш» ( 25 % (80 тисяч гривень), Енергосервісна компанія «Луцькі комунальні системи» ( 40% (337,06 гривні).

ТзОВ «Українська теплоенергуюча компанія» створена в 2013 році в Луцьку. Засновники – Світлана Бондар, Ольга Мисковець. Займається ТзОВ монтажем водопровідних систем, систем опалення, торгівлею машинами та іншим устаткуванням.

Засновники ТзОВ «Захід Ф Плюс Ш» – Фоллет Отгфрід Франц (Німеччина, Узінген, вулиця Ауф дер Ельфенбурге), Ігор Швець , Світлана Бондар. Основні види діяльності – штукатурні роботи, установлення столярних виробів, покриття підлоги.

Зарплата Бондаря в Державному агентстві лісових ресурсів - 11,673 тисячі гривень.

Дивіденди в Українській теплоенергуючій компанії «Еско-Волинь» - 346 тисяч гривень.

Заробітна плата дружини у Волинській обласній клінічній лікарні – 65,2 тисячі гривень.

Дохід від відчуження рухомого майна дружини – 70 тисяч гривень. Страхові виплати дружини в ПРАТ «СК «Уніка» – 11,582 тисячі гривень.

Заробітна плата за основним місцем роботи депутата в Українській теплоенергуючій компанії «Еско-Волинь» – 46,6 тисячі гривень.

На рахунку в «Приватбанку» дружини – 10,5 тисячі гривень, а в депутата готівкою – 1,822 мільйона гривень.

У його власності дві земельні ділянки в селі Великі Дмитровичі Обухівського району Київської області і квартира в Луцьку у власності дружини.

Депутат декларує ювелірні вироби – годинник Master Control Jaeger LeCoultre і Vintage-Chronograph-Ref-2599.

Також має два автомобілі – Volkswagen Phaeton (2005 року випуску) і Тoyota Corolla (2016 року випуску).

10. Депутат від РПЛ Юрій Ройко задекларував сукупний дохід обсягом 1,139 мільйона гривень

Є заступником директора в ТзОВ «ІРС Сістем»

Він проживає з дружиною і донькою.

Майна, власних доходів сім’ї, транспортних засобів він не декларує.

Лише заощадження обсягом 36 тисяч доларів і 160 тисяч гривень.

11. Депутат від «Самопомочі» Олексій Панасюк в 2016 році заробив 1,614 мільйона гривень. У нього – 1 мільйон гривень заощаджень і капіталів.

Із членів сім’ї вказує доньку і сина.

Панасюк – власник ПП «Панастранс».

Дохід від зайняття підприємницькою діяльністю – 1,614 мільйона гривень. У готівці чоловік зберігає 25 тисяч євро і 300 тисяч гривень.

Отриманий кредит в «Кредитпромбанку» – 61 тисяча доларів.

В минулому році депутат придбав автомобіль в Німеччині за 110 тисяч гривень.

У його власності 5 земельних ділянок, будівля АЗС, два житлових будинки, інші побутові будинки. З недобудованих об’єктів торговий центр площею 308 квадратних метрів у Володимирі-Волинському.

З об’єктів нерухомості – 11 вантажних автомобілів, причепи, три легкових автомобілі – Мercedes Benz Viano (2011 року випуску), Opel INSIGNIA SPORTS TOURER (2012 року випуску), Mercedes - Benz Е 270 (2001 року випуску).

Є членом в ГО «Активіст».

12. Депутат Віталій Заремба (БПП «Солідарність») задекларував 296,5 тисячі гривень доходу і близько 1 мільйона гривень заощаджень.

Він проживає з дружиною.

Заремба – голова товариства СТзОВ «Романів», кінцевий бенефеціарний власник ТзОВ «Луцькагротех» і СТзОВ «Романів».

За основним місцем роботи в СТзОВ «Романів» він заробив 161,8 тисячі гривень. Пенсія Заремби – 13,165 тисячі гривень. Подарунок в негрошовій формі від Федерації роботодавців України – 866 гривень і 281 гривня.

Пенсія дружини Алли Заремби – 24,3 тисячі гривень. Проценти – 96,127 тисячі гривень.

На рахунку в «Приватбанку» в Алли Заремби – 2 тисячі доларів і 155 тисяч гривень.

Готівкою депутат зберігає 200 тисяч гривень. , а його дружина Алла – 120 тисяч.

Віталій Заремба задекларував 6 земельних ділянок, житловий будинок в селі Романів Луцького району і квартиру в Луцьку.

Власних транспортних засобів обранець громади не вказав. Лише автомобіль дружини – Toyota Rav4 (2003 року випуску).

Аріна КРАПКА

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де знайти першу частину?
Відповісти
Товариство мільйонерів. А податки всі сплатили?
Відповісти
Останні статті
Доходи і статки депутатів Волиньради (част. 2)
01 червень, 2017, 16:18