Відпочинковий комплекс «Zagorod»: критика, стереотипи та луцький сморід

Відпочинковий комплекс «Zagorod»: критика, стереотипи та луцький сморід
Поблизу Луцька з’являється все більше місць, де можна відпочити, забувши про міський гамір. Цю тенденцію впіймали волинські бізнесмени і поступово починають відкривати все нові відпочинкові комплекси.

Одним з новачків на цьому ринку став комплекс «Zagorod». Про реалії відпочинкового бізнесу на Волині, проблему смороду, критику відвідувачів, відтік кадрів, переваги «Zagorod» над конкурентами та багато іншого у нашій розмові з арт-директором закладу Мариною Майко.

- Соцмережі рясніють інформацією про комплекс «Zagorod». Ви ще не заявляли про офіційне відкриття, та вже є багато як і позитивних відгуків, так і критики.

З першого травня ми працюємо у технічному режимі. Спектр послуг надаємо наразі весь: по лазням, готельному проживанню, по ресторану і по пляжному відпочинку. Офіційно плануємо відкритись до кінця липня. Комплекс Zagorod зараз дуже серйозно стоїть під прицілом оцінки жителів Луцька: новий заклад європейського рівня, модне місце, унікальні послуги, гарна сучасна територія. Впевнена, були б ми звичайною піцерією, увага була б в рази менша.

Зараз бум постів про Zagorod у соцмережах. Для людей важливо побувати в новому місці, відзначитись в ньому, сфотографуватись і щось написати. Є критика конструктивна, відчувається, що люди бажають допомогти, а є просто емоції, раціональність яких важко оцінити.

Минулої неділі ми розмістили пост у фейсбук про відкриття пляжного комплексу Zagorod з шезлонгами та басейном. За 5 днів інформацію поширили майже 700 користувачів. Це суперрезультат, який говорить про те, що послуга такого характеру має в нашому місті великий попит. Тому і увага до комплексу така значна. Сьогодні ми єдині, але раді, що цю хвилю підхопили і інші інвестори міста.



- Що потрібно комплексу Zagorod, щоб офіційно відкритись?

В першу чергу це персонал. Не вистачає кухарів, барменів, офіціантів. Зараз це дійсно проблема, і не лише у нас. Всі заклади у Луцьку потерпають від витоку спеціалістів сфери HoReCa до Києва, Одеси та країн ближнього зарубіжжя. Ми готові платити більше, але, на жаль, до рівня Європи по оплаті праці нам ще далеко.

Зі збільшенням гостей все більше відчувається нестача рук. Ми робимо все, щоб вирішити це питання: проводимо тренінги, залучаючи спеціалістів з інших міст; активно приймають участь в підвищенні кваліфікації підопічних і досвідчені працівники Zagorod.

Ми готові працювати з молодими людьми, вчити їх. Розробляємо систему бонусів для працівників. Наприклад, їм у свій вихідний можна вільно відпочивати в пляжному комплексі.



- Якщо не вистачає кухарів, то як йдуть справи по меню?

Кухня – важлива складова, як і персонал. Зараз кухня працює, і працює чудово. Меню, що діє у закладі - мінімалістичне, розроблене спеціально для тестової роботи закладу. Нам ще потрібно біля двох неділь, щоб його довершити: страви вже визначені, 70% їх проробки вже зроблено.

Хочу зазначити, що в нас діє декілька меню: меню для великих компаній у банному комплексі, бенкетна меню, доробляється основне та дитяче меню. Великий акцент зроблено на стравах, що готуються у тандирі та на мангалі. Загалом меню базується на поєднанні української та європейської кухонь.



- Які переваги вашого закладу над іншими? В чому його унікальність?

Наш заклад унікальний комфортом, комплексом розваг і об’єктів:
- пляжний комплекс з великою відкритою терасою. Басейн з підігрівом та зоною для засмаги, плюс дитячий майданчик поруч – це чудове місце для відпочинку з дітьми.
- котеджі-лазні, розраховані на 6 та 9 осіб з власними літніми терасами, басейном, купелю та римською парною.
- зона сучасних альтанок на 6-12 гостей з власним музичним супроводженням, де можна відпочивати при любих погодних умовах.
- ресторан на 80 осіб, з вдома закритими залами, один з яких «Камінна зала», та власною комфортабельною літньою терасою.
- водойма для риболовлі. Охочі можуть попросити кухарів приготувати спійманих коропа, форель чи щуку.
- котеджі з номерами для проживання. Номери повністю облаштовані меблями з натурального дерева та мають власні літні тераси.

Архітектурно територія сформована дуже правильно, тому комфортна та атмосферна. Часто відвідувачі кажуть, що в нас затишно як дома, наче в дворі свого будинку. Гості комплексу «Zagorod» порівнюють його із європейськими закладами і відзначають високий рівень професіоналізму та комфорту.



- Чи не заважає відвідувачам запах з полів фільтрації, що розташовані в Гіркій Полонці?

Ще на початку травня ситуація була серйозна, тому в нас були побоювання щодо популяризації відкриття закладу. Після того, як дане питання стало проблемою всього міста і вийшло на рівень розгляду міської, обласної рад і навіть Верховної Ради, чистота повітря покращилась в рази. Із закриттям біоетанольного заводу ми нарешті почали дихати чистим повітрям і неприємний запах в нас з’являється набагато рідше, ніж в інших районах міста.

Взагалі нам пощастило з місцем розташуванням. Комплекс «Zagorod» розташований у низині, тому запах з пагорба, де розташовані поля фільтрації, проходить повз нас. Також в плюс нам грає північно-східна роза вітрів, яка відносить запах в райони ЛПЗ та Львівської, де я безпосередньо проживаю і потерпаю.



- У багатьох стереотип, що відпочинок в таких закладах дуже дорогий. Чи може лучанин з середнього класу, наприклад, менеджер банку, дозволити собі відпочити у Вас?

Ціни не вищі, ніж в кращих закладах міста. Це відпочинок для людей, котрі полюбляють відпочинок якісного рівня з гарним сервісом та доглянутою територією. На разі на першому місці в нас не прибуток, а створення комфортного відпочинку для гостей. Будуть гості – буде й прибуток.

Ми робимо все, щоб зацікавити гостей приїхати до нас: наприклад в будні дні для сімейного відпочинку зробили знижки на послуги пляжного комплексу, на літній період часу знизили ціни на послуги лазні, розширюємо поступово послуги для дітей, щоб батьки могли спокійно полежати на сонечку і не турбуватись чим зайняте маля.



- Чи бувають у вас вибагливі гості?

Наші гості - виховані гурмани, що вміють розважатись та відпочивати. Можливо хтось і приїжджає з зіпсованим настроєм, та в нас на такі випадки є стресостійкі офіціанти і адміністратори. Жартую (усміхається, - ред.)

- Деякі користувачі соцмереж дуже активно намагались розповсюдити про Zagorod негативну інформацію. Не думали про таку дію зі сторони конкурентів?

Хочеться вірити, що ні. Наші «колеги по цеху» - це серйозні та відомі люди міста, тому навряд чи будуть використовувати такі низькі методи. Багато хороших закладів неодноразово потрапляли під нераціональну та неконструктивну критику, тому їх власники знають наскільки такі речі неприємні, особливо коли сфальсифіковані.



- Досить часто люди просять прийти на святкування із своїм алкоголем чи стравами. Як у вас із таким? Чи діють заборони?

В нас повноцінно працює кухня та бар, ми утримуємо велику кількість працівників для того, щоб люди не готували нічого вдома і не тягнули великі пакунки на справжній відпочинок. Але, наприклад, кенді-бар (солодкий стіл) охочі можуть привезти свій, якщо вони співпрацюють з кондитерами, котрі мають ім'я та гарні рекомендації. З часом ми особисто будемо пропонувати цю послугу.

Щодо напоїв, в індивідуальному порядку ми можемо піти на поступки, якщо гості замовляють бенкет. Все залежить від кількості гостей та обсягу замовлення.



- Як щодо музики та дискотек? Часто люди, які живуть поряд з відпочинковими закладами, скаржаться на гучну музику посеред ночі. Чи бували у вас такі випадки?

Біля нас нема житлового фонду, тому скаржитись нема кому. Ми плануємо розваги як денного так і вечірнього характеру, вечірки у вихідні, але не у форматі нічних клубів.

Сьогодні ми готуємо план тематичних вечірок на липень: кубинська, італійська та голлівудська, дні засмаги та краси тощо. Ведемо перемовини з партнерами зі столиці, учасниками розважальної програми, конструюємо подіум для виступаючих та визначаємо точно дати, звіряючись з прогнозом погоди.



ТЕКСТ – Ольга ВАЛЯНІК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
))а назва дійсно трохи не теєво...але, хазяїн - барин.))
Відповісти
Чудове місце для відпочинку з друзями,окреме дякую за дитячу зону відпочинку
Відповісти
Чудовий заклад для сімейного відпочинку. Для діток є майданчик, для батьків комфортні шезлонги біля басейну, з меню дуже сподобались медальйони з тандиру,обов'язково зкуштую їх ще раз...))
Відповісти
Чудовый заклад, приємний пeрсонал і взагалі прeкраснe місцe для відпочинку!А з дітками взагалі -супeр! А запах у Луцьку присутній майжe у всіх районах! Живу на Львівській і там щодня сморід, а на Гіркій полонці рeально мeнший!
Відповісти
Неодноразово відвідую заклад зі своєю дитиною, дуже зручне місце розташування і чудово добиратись навіть без наявності власного авто,ціную комфорт і домашню атмосферу, а також що навіть коли погода нас не балує, моя дитина має змогу плавати в теплій водичці.І ще, що для мене дуже важливо - це прочто супер чистота територіі, душових кабін і вбиралень. Дякую закладу
Відповісти
Чудовий заклад!! Привітний персонал!!! Прекрасна атмосфера!!!
Відповісти
Постійно їздим туди сім'єю, дітям просто супер, басейн, риболовля, кухня чудова.
Відповісти
Як на мене , найкращий заклад в Луцьку і околиці міста. Луцьк завжди відставав в комплексах відпочинку гідного рівня , до поки..... до поки не появився Zagorod.
Відповісти
Як на мене , найкращий комплекс в Луцьку та околиці. Луцьк нажаль ніколи не міг похвалитись комплексами гідного рівня , до поки.... до поки не з'явився Zagorod !
Відповісти
Чула дуже багато позитивних відгуків!!!! Обов'язково завітаю в цей комплекс!!! Очікую масу позитивних емоцій'!!!
Відповісти
Супер заклад, супер обслуговування, супер меню!
Відповісти
Гарний заклад, новий, свіжий. Гарна територія, особливо ідея з басейнами, живим діджейнингом. Але шановні власники закладу, приділіть увагу персоналу, а саме навчанню по зустрічі гостей, презентації страв та серверувння столу, обслуговування в цілому. Це дуже впливає на загальне враження про заклад, він цього вартий, а персонал вбиває всю охоту приїхати до вас знову!
Відповісти
Також відпочивали у цьому закладі, супер. Смачно, гарно, дуууже чисто. Так тримати!
Відповісти
Приехали к друзьям на свадьбу дочери и забронировали. Нам номер в этом комплексе... территория красивая, номер тоже красивый, НО всю ночь занимались не отдыхом а ремонтом кровати, в которого постоянно падали ламели, при малейшем повороте на бок....
Відповісти
Сам заклад чудовий ,гарний комлекс, власники постаралися на славу.
А обслуговуючий персонал, просто жах,постійно дурять як на замовлення,так і на чеках.
І це особисто не тільки моя думка,було мої багато друзів та знайомих вони такої самоі думки.
Прошу прийняти міри,та деколи хай читають книгу відгуків та пропозицій.
Персонал портить весь заклад!
Відповісти
Нас Обрахували!!!Домовлялися за 400грн за годину.Нарахували 480.Пояснили що ціну підняли сьогодні.Коли бронювали ціна була 400грн за годину.Дякуємо за такий "подарунок"/ адміністратору Людмилі.Заклад категорично не рекомендуємо.Подія відбулася 11.12.2018р.
Відповісти
Останні статті
Відпочинковий комплекс «Zagorod»: критика, стереотипи та луцький сморід
23 червень, 2017, 16:58