«Нічна варта»: стриптиз у поліції, закривавлений чоловік та бенефіс п'яних водіїв

«Нічна варта»: стриптиз у поліції, закривавлений чоловік та бенефіс п'яних водіїв
Сьогоднішня «Нічна варта» виїхала на вулиці міста у ніч з 23 на 24 грудня.

Нічний спокій лучан оберігали патрульні із 2-ої роти патрульної поліції.

Міськвідділ: голосно та еротично

Екіпаж доставляє з наркодиспансеру до міськвідділу жінку, яку затримали за дрібне хуліганство – у нетверезому стані вона у центрі міста чіплялася до людей. Тільки-но вийшовши з машини, жінка починає голосити на всю вулицю.

«Мене незаконно затримали, ні за що, руки зламали», - кричить жінка, щедро приправляючи своє невдоволення лайкою.

Патрульна Анна Видринська розповіла, що поліцейські отримали виклик, що жінка у стані алкогольного сп’яніння неадекватно поводиться. Тож патруль Нацгвардії доставив жінку до міськвідділу, а патрульні згодом відвезли її на освідування. Там медики підтвердили, що жінка перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Тож, повернувшись до відділку жінку відвели до кімнати прийому громадян, аби скласти матеріали. Проте там порушниця продовжила влаштовувати виставу - вона то сідала, то різко вставала і починала розповідати, яка вона бідна. Принагідно вона вирішила довести, що борг 2700 гривень у ПриватБанку це вам не жарти. На додаток для доказу «бідності» жінка навіть підіймала светр, оголюючи тіло.


ЧИТАТИ ТУТ: У Луцьку нетвереза жінка влаштувала стриптиз у міськвідділі


Проте згодом заявила: припускати, що вона, людина у курточці за 1300 гривень та штанах за 700, вживала алкоголь «просто недопустимо».

Зрештою патрульні, попри постійний «супровід» і причитання затриманої таки склали постанову за появу у нетверезому стані у громадському місці та дрібне хуліганство.



Вулиця Миру: кров, ніж, втеча з лікарні

На вулицю Миру викликали патрульних і повідомили – поранений чоловік прийшов до сусідів та прохав про допомогу.

ЧИТАТИ ТУТ: У Луцьку госпіталізували закривавленого чоловіка

Сусідки розповіли, що Льоша, тобто поранений чоловік, – пристойний та майже не пив, доки до нього не поселилася співмешканка. Та ось останнім часом у них щось не залагодилося. Жінки жаліють чоловіка, кажуть, хороший, а виною такій поведінці - «та пройдисвітка».

Жінка тим часом продовжувала сидіти у кімнаті та майже не переставала кричати.



«Після прибуття на місце ми допомогли завантажити чоловіка до карети швидкої допомоги. На ньому була закривавлена футболка, куртка залишилася на місці», - зазначив патрульний Олексій Дмитрієв.

Патрульні поспілкувалися із сусідами, які й викликали правоохоронців та медиків, а тоді - зі співмешканкою чоловіка, яка перебувала в неадекватному стані. За словами патрульного, згодом чоловік повернувся із лікарні, але ніяк не міг визначитися, чи його вдарила ножем співмешканка, чи невдало упав на ніж сам. Так само змінював свою думку чоловік й щодо того, чи варто йому писати заяву, чи ні.



«Викликали слідчо-оперативну групу, і вони як фахівці розбираються у цій ситуації», - підсумував патрульний.



Вулиця Володимирська: нетверезий водій

Патрульні на вулиці Володимирській зупинили автомобіль, у якого не світилася задня фара. Проте під час спілкування із водієм у патрульних виникла підозра про стан алкогольного сп’яніння у чоловіка. Тим більше, той у розмові сам визнав, що випив пляшку пива.




ЧИТАТИ ТУТ: У Луцьку затримали нетверезого водія, який «надув» на 0,72 проміле.


Зрештою, на водія склали протокол за 130-ою статтею – керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Справу розглядатимуть у суді, який і встановить міру покарання.



Проспект Перемоги: їзда без фари і страховки

На проспекті Перемоги патрульні зупинили автомобіль на іноземній реєстрації за порушення правил дорожнього руху. Машина порушила ПДР двічі – спочатку не дотрималася правил руху на перехресті, не пропустивши іншу автівку і вже зовсім скоро проїхала на жовтий сигнал світлофора.



Під час перевірки патрульні з’ясували, що у водія немає страховки на автомобіль.

Тож, поліцейські виписали постанови за вказані порушення.

Поруч інший екіпаж «скрутив» ще одного «клієнта» - чоловік посеред ночі влаштував розбірки із жінкою легкої поведінки. Розборонити конфлікт взялися перехожі, і тоді чоловік проявив агресію до них. Тим часом, за словами затриманого, леді накивала п’ятами із його паспортом. Тож, буяна у кайданках відвезли до міськвідділу, а самооборонівці вирушили наздоганяти жінку із документами.



Вулиця Винниченка: знову п’яний за кермом

На вулиці Винниченка патрульні зупинили білий бус Ford Transit, бо в автомобіля не горів лівий задній габарит. Відтак, спілкуючись із водієм, патрульні запідозрили, що чоловік не зовсім тверезий.



«У нього була нечітка мова та дуже сильне почервоніння очей, під час розмови він також повідомив, що вживав спиртні напої», - зазначив патрульний Михайло Коленда.



Тому поліцейські запропонували йому пройти освідування.

Чоловік погодився та «надув» на 1,46 проміле, що у 7 разів вище від допустимої норми.



Водій вину визнав. Тож патрульні зачитали йому права та склали протокол за статтею 130 КУПАП – керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Міськвідділ: невихований «кидальник»

У міськвідділі саме розбірки з чоловіком, якого доставили із вулиці Відродження. Звідти надходило повідомлення про те, що невідомий чоловік у капюшоні кидає камінням у вікна будинку.

За словами патрульних, коли вони прибули на виклик, то ще здалеку помітили чоловіка у капюшоні. Той, побачивши патрульних, подався навтіки. Поліцейські почали бігти за ним і за декілька дворів виявили чоловіка, який, важко дихаючи, присів між машинами. Вони затримали його та привели до жінки, яка повідомила про інцидент. Жінка впізнала його, тож хулігана привезли до міськвідділу.



Всередині чоловік постійно наголошував, що наручники йому тиснуть, а поліцейські не дають води. Після того як наручники двічі послабили, а з чергової частини винесли воду, він скаржився, що не може як слід попити.

«Я сидів у дворику, підійшли до мене і руки заломили, в машині продовжили побиття. Я хочу, щоб це відео відбулося і показали по волинському», - розказував чоловік на камеру. Поліцейські повідомили первинну правову допомогу, адже затриманий хотів поспілкуватися. Натомість він відмовлявся представлятися чи надавати документи, аби патрульні могли з’ясувати особу.



Чоловік повторював, що не розуміє, чому його затримали. Поліцейський учергове намагався пояснити про каміння та пошкоджені вікна. Затриманий перебивав: він через один двір просто сидів та «відпочивав». Він уперто не хотів дослухати поліцейського, принаймні, аби з’ясувати, за що його затримали, посилаючись на «наглу брехню та іздівання інспектора, якого нема чого тут тримати».

«Руки незрозуміло де, цей молодий, його треба просто гнати від суспільства», - додав затриманий. Потім він вирішив приправити свою тираду спочатку образами на адресу патрульних, потім – погрозами, а потім міцним слівцем.



«Ти, дурачок, не смійся, ти гусь. Садюга, не поліція, а гірше колишньої ДАІ. Клоун наіграний, який не поняв , чого в житті вартий, ти вийдеш і будеш боятися, чи ніхто не дасть по голові. Ти по вулиці будеш боятися ходити, я тобі гарантірую», - погрожував затриманий, «прикрашаючи» свою промову лайкою.

Згодом пообіцяв патрульному, що той звільниться, потім агітував вийти «фас на фас», а далі запевнив – він скоро припинить цей «мєнтовський мусорський безпрєдєл».

«Я тебе попереджую, що тебе зап*дячать, чорт мусорський», - вже зовсім не міг стримати емоцій затриманий. За його словами, вже завтра на відділ він нашле мегаперевірку, адже прес-секретар президента Святослав Цеголко навчався разом із ним, тож тут «связі» і перевірка не забариться.



За словами патрульного Валентина Щокіна, коли чоловіка виявили між автомобілями, він важко дихав, як після бігу. Йому повідомили, чому затримують, проте чоловік почав чинити опір.

«Заявниця впізнала дану особу і сказала, що це він кидав. Нанесено суттєві матеріальні збитки – наскрізь розбите вікно, тобто сітка, склопакет та жалюзі. Заявниця оцінює збитки у 1500 гривень, живе на зйомній квартирі і наразі не має коштів, аби поміняти вікно. Тож вона переживає, аби власник її не виселив», - зазначив Щокін. За словами жінки, чоловік хотів познайомитися із нею, проте вона не відчинила дверей. Тож чоловік почав лаятися та кидати сміття і каміння у вікно.

На порушника склали адмінпротокол за дрібне хуліганство та злісну непокору законній вимозі поліцейського.

Проспект Грушевського: третя 130-та

На проспекті Грушевського біля басейну СНУ поліцейські зупинили BMW за порушення правил дорожнього руху.



Водій зупинився на зупинці маршрутних транспортних засобів. Зупинявся він, не вмикаючи покажчиків повороту. «Коли він від’їхав ми увімкнули звуковий сигнал та маячки, а водій, зупиняючись, знов не увімкнув покажчик повороту», - розповів патрульний поліцейський Роман Герасимчук.



Коли BMW зупинилося, пасажир швиденько вискочив, а водій пересів на його місце. Але патрульні вже відстежили цей маневр. Тож коли почали з’ясовувати, чи він водій, хлопець спочатку заперечував, проте згодом таки зізнався і поїхав на освідування до диспансеру. Алкотест показав 1,78 проміле алкоголю в крові.



Тож патрульні склали на нього протокол за статтею 130. Загалом же за нічну зміну лише цей екіпаж зловив трьох нетверезих водіїв, один із яких керував машиною в такому стані вже вдруге.



Текст - Василина БОРУЦЬКА, фото - Павло БЕРЕЗЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хватить тих копів піарити. Хай роблять свою роботу .
Відповісти
Молодці, виконують свою роботу з честю і на соовість
Відповісти
Мужик сраний зловили і почав придумувати...я просто сидів біля машини. Чмо,бидло,мало по голові давала.
Відповісти
І це щодня читати про мусорів? Це ж повний негатив на цілий день. Що ви там курите?
Про культуру пишіть а не про мусарню!!!!! Зробіть сайт про мусарню і пишіть там
Відповісти
одні алкоголіки у луцьку
Відповісти
Менти, мусара, тепер копи - щурі, які їдять людську кров, піаряться ! Позор !
Відповісти
Останні статті
«Нічна варта»: стриптиз у поліції, закривавлений чоловік та бенефіс п'яних водіїв
24 грудень, 2016, 20:21