Секрети любові від ведистів: як «приручити» чоловіка та створити гармонійне подружжя

Секрети любові від ведистів: як «приручити» чоловіка та створити гармонійне подружжя
«Жінці не потрібне логічне рішення проблеми. Їй хочеться почути, що Вона – найкраща», - Ашока та Говінда про гармонійні стосунки.

Нещодавно в стінах антикафе «Innerspace» на вечірці Veda-party, подружжя Ашока та Говінда, відкрили свої секрети любові, завдяки яким живуть у гармонії із собою та навколишнім світом.

Журналістка Інформаційного агентства ВолиньPost дізналася про те, як приручити чоловіка, немов кота і хто повинен бути в домі головний.

«Тема нашої розмови – кохання», - зазначив Говінда. Чоловік додав, що кожен може вкладати свій сенс в це слово, але у ведичній культурі кохання - це абсолютно безкорисне почуття. І людина робить добрі справи, не чекаючи нічого навзаєм.

Дуже важливий момент на шляху до справжньої любові, такий собі місточок до порозуміння – повага. Що означає поважити другу половинку? Значить ти приймаєш його таким, яким він є, не прагнеш змінювати чи «перекроювати». Можливо у твого об'єкту кохання зовсім інший світ, та й погляди – інші. Тому, якщо ти не поважаєш його погляди, кричати на увесь світ про почуття – немає сенсу. Тоді й від любові не один крок, а навіть півкроку!



Найцікавіше, згідно ведичої культури, що навіть Бог не претендує на свободу живої істоти. Аж ніяк не посягає на ваш вибір. А уявіть, що ви зазіхаєте на особистий простір людини, намагаючись його змінити на свій лад.

«Не факт, що зміна зовнішності переверне щось у житті».

Згідно з ведичою традицією, існує 6 типів вияву любові. Мабуть, всі їх давно чули, однак не так часто застосовували, або скоріш за все не пропускали крізь серце.

«Робити правильні речі, але не правильним чином»

Наприклад, ви побачили в людині ваду й не подумавши, образили її своїми словами. На кшталт «ти нічого не вмієш», «все, що ти робиш не має результату». Повірте, людина почувши це, не захоче змінюватися на краще! Як правило, вона або відсторониться від цього прояву «любові», або ж зробить на зло - ще гірше. Тому, зауважте, що потрібно робити все правильним чином.

Секрет 1 та 2. Дарувати подарунки і приймати їх.

Здавалось би, це прості речі, однак вони не лише зміцнять ваш союз, а ще більше поглиблять ваші стосунки. Опираючись на ведичні традиції Сходу, чоловік не просто повинен, він зобов'язаний дарувати дружині подарунки. Робіть це від щирого серця, навіть якійсь маленькі приємнощі.



Це не означає, що вам треба викидати усю зарплату, щоб тішити свою жінку й купувати нісенітницю. Важливі почуття, які вкладаєте в цей подарунок, робіть це з любов'ю та великим почуттям вдячності за все.

Буває й таке, що вам подарували щось, вклавши в це усю душу. А ви не подумавши, скажете «Я такого не ношу, не люблю, і взагалі це не в моєму смаку». Але часто-густо в подарунках закладена колосальна любов, яку просто треба прийняти.

Чоловік повинен дати жінці 4 типи захисту:

̵ Фізичний захист. Наприклад, Він перший заходить в темний під'їзд, а НЕ пропускає дружину і дивиться, ну що там.

̵ Матеріальний захист. Не Вона «вкалує», а Він дивиться футбол. Чоловік повинен забезпечувати дружину грошима.

̵ Емоційний захист. Чоловік має регулярно робить компліменти своїй дружині, тим самим він захищає її емоційно. До того ж, дарувати подарунки. Якщо цього не буде, жінка стає роздратованою, влаштовує істерики.

̵ Духовний захист. Ведична культура – це зв'язок із Богом. Жінка може бути не святою, однак повинна пожинати плоди релігійності свого чоловіка. Жінка возвеличує його свідомість, а не применшує. Повірте, що жінка – це шия, від неї залежить напрямок чоловіка. Так, він голова, але якщо Вона поверне його в бік інших жінок, тоді все зійде нанівець.



«Господь дав красу жінці не для хіті, а для того, щоб зробити чоловіка святим».

Жінка повинна бути гарною лише для свого чоловіка, а не для інших. Це фатальна помилка сучасних представниць протилежної статі. Вдома вони ходять в бігудях, в брудному одязі, а на вулицю виходять розфарбованою і розкішною, для того, щоб усі чоловіки могли озирнутися.

«Жінка повинна бути красивою тільки для свого чоловіка»

Секрет 3 та 4. Відкривати своє серце і говорити про важливе.

Для чоловіка, - зазначає Ашока, - важливий не матеріальний бік подарунку, а тепло і світло, яке закладено. До того ж він повинен знати напевне: його кохана дякує за все, те що він для неї робить.

Також жінці потрібно озвучувати свої побажання другій половинці. Зокрема, говорити про речі, які роблять її щасливою. Повсякчас пам'ятайте за що Бог любить нас, і згодом ви побачите ці чесноти в середині себе. На мою думку, вища сходинка до щастя: робити добрі справи – безкорисно. Хоча й тут є тонка грань.



Збагніть, що приносить задоволення, коли ви віддаєте часточку свого серця. Деякі люди гадають, що віддаючи багато і бездумно, людина наповнюється щастям. Маленький секрет: діляться своїми бажаннями, тоді й серце наповниться теплом.

«Чоловіки дивляться на світ не так, як жінки. Тому їм цікаво за ними спостерігати...»

Знаєте, стосунки двох людей, це досить таки не вигідна справа. Через те, що постійно треба «вкладати», працювати над ними, задля щасливого сумісного життя. Це схоже на вогнище: якщо не підкидати дрова – вогонь потухне. Тому не менш важлива чеснота в стосунках – терпіння. Життєві обставини інколи змушують просто терпіти складні моменти. І зазначу, що ваш партнер (-ка) повинні прийняти усі негативні риси.

Здебільшого ми немов граємо в театр, вдаючи не того за кого себе маємо. Приміром, в соціальних мережах Вконтакті чи у Фейсбуці викладаємо найгарніші світлини. Але ж не ми показуємо фото, де в нас жахливі прищі на обличчі. Тому людина створює деяку ілюзію справжності.

Наступна проблема теж досить поширена серед усіх нас. Ми ідеалізуємо свого обранця (-цю) і вішаємо шаблони. А згодом, будуючи взаємини, від цього ярлика не залишається мокрого місця, він просто розчиняється в реальності.

Не менш пізнавальний момент, (особливо для чоловіка), коли його дружина в силу обставин стає трішечки неадекватною. Чоловікові головне не відсторонюватися, а навпаки втішити її, заспокоїти лагідним словом.

«Жінці не потрібне логічне рішення проблеми. Їй хочеться почути, що Вона – найкраща»

Навіть, коли вашій коханій зле - не ігноруйте це. Краще скажіть, яка вона розкішна, коли злиться або ж збігайте в магазин за морозивом. Якщо вона не позбудеться цього стану, тоді виплисне емоції деінде. В кращому випадку своїм подружкам!



Секрет 5. Готуйте смаколики і пригощайте ними інших.

Важливо те як приготовлена їжа, з якими почутями, а найдужче – настроєм. Якщо жінка прагне приручити свого чоловіка, зробити його «ручним» домашнім котом - нехай готує з колосальними любов'ю домашню їжу. Взагалі чоловік не смакує їжу, він «куштує» настрій господині.

«У ведичому суспільстві жінка, як правило, не працює. Однак, втішається якимось хобі»

Жінка займається тим, що їй до душі: вишиває, малює чи то співає. А якщо, окрім духовного задоволення, приносить гроші, це прекрасно! Вона слідкує за порядком та родинним вогнищем у домі, в яке чоловік з радістю приходить відпочивати. Він переступає поріг будинку і вчуває запах цієї жіночої теплоти - йому вже добре! Чоловік просто глянув на їжу, приготовлену нею, а серце шалено забилося!

Мабуть, останній, і водночас, найголовніший закон – центром стосунків має бути Бог. Якщо сім'я набожна, тоді це скріпить їх душі, тіла та помисли. Тому, коли жінка готує їжу, вона повинна попросити Господа одухотворити її.

P.s Лекція ґрунтуєтья за книгою «Нектар наставлений», Его Божественная Милость А. Ч Бхактиведанта Свами Прабхупада.

Усім любові!

ТЕКСТ – Катерина ЛАЩУК


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже гарна пара! молодці) думаю можна багатьма порадами з цієї статті скорстатися. :)
Відповісти
«Господь дав красу жінці для того, щоб зробити чоловіка святим»...
А красуня Єва зробила Адама і подальші покоління грішними!
Відповісти
Це сам Адам згрішив і Єву збив з праведного шляху. Він сильніший і розумніший, то ж чому піддався спокусі, як такий розумний та сильний?

Відповісти
Останні статті
Секрети любові від ведистів: як «приручити» чоловіка та створити гармонійне подружжя
21 березень, 2017, 17:45