Додати запис

Закрите акціонерне товариство «Партія УДАР» на Волині

Ситуація навколо обласного осередку УДАРу почала пахнути ще місяць тому. Саме тоді ми наважились вкотре почати задавати незручні запитання керівництву партії. Щодо прихованого дерибану владних крісел під прапором УДАРу. Щодо повернення коштів функціонерам структури, які недоотримали 2 мільйони 500 тисяч гривень за роботу в виборчих штабах УДАРу на Волині в 2012 році. Щодо тотальної бездіяльності фракції у Верховній раді. Щодо вкрай недолугої участі партії в виборах Президента. І так далі.

Реакція політради УДАРу була доволі оригінальною: вони виключили з партії голову обласного осередку Юрія Савчука, мене як голову Луцької організації й актив осередку. Окрім того, розпустили обласну політраду, й швидко організували невеличкий тендер в пошуках більш керованих й забезпечених партійців на Волині.

Знайшли. Як пояснив мені при особистій зустрічі заступник голови виконкому УДАРу пан Володимир Курінний, він неодноразово просив Бондаря Володимира Нальковича (колишній губернатор Волині, колишній депутат ВР) «зайнятися» волинським УДАРом. Бондар ніби відмовився. Але з папірцем про призначення на посаду виконувача обов’язків голови осередку з'явилась пані Куривчак (Фірко)Н.П. Яка не один рік є вірним соратником колишнього «помаранчевого» губернатора.

Й ось перша проблема: згідно зі статутом була проведена обласна конференція політичної партії «УДАР», де кандидатура пані Куривчак (Фірко) Н.П набрала 0 (нуль) голосів "ЗА". Як наслідок, вона не стала новим лідером осередку.

Далі краще))... У відповідь політрада партії УДАР вирішила провести перереєстрацію членів волинського осередку на предмет фізичної наявності й лояльності до «нового керівництва». В разі небажання співпрацювати членство анулюють...
Гадаю, наступний крок – це позачергова обласна конференція УДАРу, але вже такаЮ, що складатиметься з «відфільтрованих» делегатів, яких буде обирати протеже Бондара пані Куривчак (Фірко) Н.П. Переконаний – оберуть!.. :-))

Скоро перевибори до Верховної ради. А там – і в місцеві ради. Я розумію, що такий ласий шмат, як УДАР, ну дуже цікавить багатьох місцевих «грунів». Але щоб так огульно й цинічно кроїли партію, я бачу вперше...

На жаль в надцятий раз повторюється сценарій 2005 року,коли очікування від перспективних партій чи Президентів закінчуються жорстким розчаруванням й банальним дерибаном.

На жаль...
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тепер можна констатувати, що партія удар на волині набере стільки голосів, скільки і бонда))), хоча і раніше вона не багато важила
Відповісти
Олексій, цю країну врятує тільки простий слов"янський мужик, по типу Лукашенка чи Щербицького.
Відповісти
Напевно краще піти до радикалів. Ваш стиль подібний до стилю Ляшка.
Відповісти
про удар як про партію на волоні до цього і чути не було, так що гірше вже нікуди
Відповісти
пролетять як фанера) разом з жирним бондарем
Відповісти
І раніше багато народу на Волині чекало місцевих виборів, аби "розрахуватись" з УДАРом, а тепер їх ще побільшає.
Відповісти
Удар супер!
Відповісти
,, Как вы яхту назовете, так она и поплывет'' Капитан Врунгель. Матрос Лом уже не керує?.....
Відповісти