Додати запис

Що буде завтра?

Україна – Богом дана країна, де родюча земля, лірична музика, духовні пісні, весела вдача і мудрість людей. Трудолюбиві люди з розвиненими творчими здібностями, прагненням споруджувати, а не руйнувати, тяжінням до порядку. Народ терплячий, але довго роздумує, обережний, часом нерішучий, надзвичайно довірливий. Наділений практичним розумом, в господарських справах завжди намагається бути самостійним, у відповідальних справах покладається на колективну думку. Незадоволений владою.

Диктаторський режим в українців непопулярний. Завжди підпорядковувався військовій демократії, обираючи собі отамана (князя, гетьмана) одного з кращих, сильніших, розумних і найсміливіших. Кожен з нас, хто нині живе і працює, творить і воює, з нетерпінням хотів би знати про завтрашній день, заглянути в майбутнє: а що буде завтра, через місяць, чи рік? Давайте і ми звернемося до древніх провидців, астрологів і контактерів, філософів і вчених та проаналізуємо мудрих і віщих на сьогоднішній день.

* * *

Україна переживає довге становлення через захоплення влади користолюбними і комерційними олігархами, агентами КГБ і спецслужб. Їхня меркантильність випромінює негативну енергію, яка гальмує процвітання держави. Сприяють гальмуванню зацикленість на матеріальних проблемах, схильність до дрібних питань, забуваючи про духовність, невміння глобально мислити, віддаючи перевагу формі, а не суті.

Українці занадто довіряють авторитетам, і цим часто користуються вороги держави,- робить висновок український письменник і дослідник Михайло КУРДЮК. (Персонал плюс,№ 20(160) 29 травня - 4 червня2008р.). - Сильний вплив російських засобів масової інформації небезпечний для довірливої України. В той же час засоби масової інформації у нас слабкі, що вселяє страх за майбутнє. Народ і державні структури зациклились на матеріальних проблемах, забувши про духовність. Відсутність глобального мислення та схильність до вирішення дрібних проблем гальмують поступ до утвердження і процвітання нації і держави. За матеріалами інших видань і усних свідчень провидців, письменник виділив ряд передбачень стародавніх мудреців, які висловлювали свої прогнози ще у ХУ1 столітті.

1.Надія на Україну.

Україні долею накреслено руйнувати -імперії. Наші землі і племена, входячи до імперій, стають причиною їх розвалу. Відома участь наших древніх предків у руйнації Ассирії, Вавилону, Персії, Єгипту. Згадаймо Рим, Візантію, Великий Хазарський Каганат. Союз розпався після виходу з нього України.

Про наше майбутнє зашифрована інформація в катренах Нострадамуса, баченнях Нємчина, Кейсі, Ванги, пророчиці Самбетти, багатьох сучасних провидців - справжніх і фальшивих. Ось що довелось дізнатись, читаючи про наше майбутнє, слухаючи також розповіді живих провидців.
Як стверджують провидці, у третьому тисячолітті не буде імперій (Росія ще розпадеться на декілька держав), всі нації житимуть вільно, поважаючи одна одну, розвиваючи свою самобутність, мову, культуру.

Україна - колиска індоєвропейських (праарійських) народів. Українська історія, як і все у світі, розвивається циклічно. Цикл триває 720 років - третину процесійної епохи (2160 років). Були періоди злетів України - Трипілля, Скіфія, Русколань, Київська Русь, Україна козацько-гетьманська. Пік найвищого піднесення передбачається у двадцять четвертому столітті, підвалини якого закладаються зараз.

Русь-Україна за 8-10 тисячоліть мала кілька злетів. Зокрема: Трипілля (Оріяна, Аратта) -, кінець п'ятого-початок третього тисячоліття до нашої ери. Скіфія (УІ-ІУ століття до н.е.), Русколань, Антія (ІІ-У ст. до н.е.), і Русь (Х-ХП ст. до н.е.). У ці періоди Україна ставала на чолі цивілізації. Трипільська цивілізація Аррата – попередник і фундамент України, існувала задовго до Вавилону, Єгипетських пірамід, Древньої Еллади, ще до виникнення Шумерії.

Часто провидці плутають Русь - Велику українську державу - з Росією, назву останньої вкрадено у нас попом Феофаном - Петровим прислужником, який фактично правив Московією, або Татарією, як до того називались землі сучасної європейської Росії.

Як стверджують деякі провидці, язичницькі волхви, за глум над їхніми ідолами і віруваннями, прокляли Русь на тисячу років. Строк прокляття закінчився з початком незалежності, тобто в 1991 році.

Із езотеричних джерел та матеріалів, так званих, контактерів випливає, що на Україну знову покладається надія. Серед народів і країн світу вона матиме провідне місце. Принагідно, що назва України китайською мовою (ієрогліфами) означає її історію: від темного минулого, через довготривалі страждання, боротьбу і становлення, до квітучого майбутнього.

Майбутнє духовне лідерство України закладене в її гороскопі, але для реалізації цього потенціалу потрібен час і зусилля не одного покоління. Україна за знаком Зодіаку - Телець. Під вплив Тельця вона енергетично, інформаційно насичена. Це - спасенне місце. Спаплюження України викликало помсту Неба, яким став Чорнобиль. Парадоксально, але Чорнобиль означає пробудження української нації. "Підвищений фон радіації призведе до генетичних змін, дедалі більше народжуватиметься людей з надзвичайними здібностями, так званні, індіго.”

Епоха Водолія, що почалася у 2003 році, триватиме дві з половиною тисячі років. "Суспільство Водолія буде суспільством свободи. У людей виявлятиметься любов до новизни і винахідництва, вони легко змінюватимуть професію і напрям думок.“ Коли, як твердять астрологи, епоха Риб була епохою великого змішування, то Водолій принесе період великого поділу. При новій ері негідні риси будуть очевидними, їх не зможе замаскувати зовнішня краса.

На українській основі сформується новий тип людей. Весь світ почне вивчати українську мову, щоб оволодіти тим новим, чого досягла Україна. Жахливий суржик у «жлобському» виконанні, який заполонив Київ і панує в багатьох містах, зникне безслідно. В епоху Водолія відбудеться своєрідне повернення матріархату. Припиняться розбрати -міжнародний, міжнаціональний, міждержавний, навіть внутрішньо сімейний. Юні душі не розвиватимуться в жорстоких рамках.

2.Передбачення Нострадамуса та інших…

в наступному номері.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
очевидно, що вас не зацікавила тема: "український націоналіізм + сіонізм". В Україні це вже практична сторона справи...
Відповісти
Феофан Музика вираховує майбутнє за допомогою формул. Він може сказати, що буде конкретної дати з певною людиною, а то й цілою державою.
«Мені показало одну людину. Мені показало Сергія Льовочкіна. Ця людина може спасти Україні від кровопролиття. Якщо він відмовиться виконати волю неба (я це так називаю), він і його дружина будуть покарані. Як, коли, яким чином, – я не знаю. Мені показало тільки його і його дружину, яку я ніколи в житті не бачив ні на фото, ні по телебаченню. Чого вибрали Льовочкіна – мені невідомо».

Своє отримають і українські силовики. Феофан Музика стверджує, що усіх беркутівців, які калічили невинних людей, чекає покарання, адже своїми діями вони накликали самі на себе потік негативної енергії.
Відповісти
Загаловок-"Що буде завтра?" вызывает то чувство, когда завтра уже сегодня, а ты еще вчера...
Відповісти
"Есть только миг между прошлым и будущим. Именно он называется Жизнь..."
Відповісти
Ета точна. Завтра будєт толька завтра, особливо, якщо в головах людей немає сьогодні
Відповісти
Думка цікава, яка змушує подумати над питанням - а хто кого породив? Євреї українців чи українці євреїв. Бо мабудь жодний народ немає такого різкого поділу в своєму середовищі на розумних та інших. Бо якщо вже розумний, то розумний, а якщо ні, то аж з Москви видно. Москва здавна перетягала до себе розумних, і не звертала уваги на походження. А іншим визначала межу поселення.
Відповісти
«А сегодня в завтрашний день не все могут смотреть. Вернее, смотреть могут не только лишь все, мало кто может это делать». КОРОЧЕ «Гордо встанем грудью за спиной Украины».
Відповісти
Интересно после какого стакана горилки сие "пророчество" начертано!
Відповісти
Занятное чтение. Посмеялся от души. :))) Автор позабыл в конце сего сочинения указать сколько раз его уронили при родах. Тогда бы все написанное выглядело серьезнее и правдоподобнее. :D
Відповісти