Додати запис

Уряд Яценюка нагадує наркомана, який друкує гривню і вже нездатний зупинитися

Уряд лідера «Народного фронту» прем’єр-міністра Арсенія Яценюка нагадує наркомана, який друкує гривню і вже нездатний зупинитися, а на інші дії чи якісь реальні реформи просто нездатний ні світоглядно, ні політично.

Події на Донбасі стали для прем’єра-камікадзе Арсенія Яценюка універсальною індульгенцією, яка виправдовує його небажання і політичну імпотенцію здійснювати реальні реформи. Як і Микола Азаров, Арсеній Яценюк і його команда полюбляє посилатися на поганих попередників. Між тим, олігархічна системи в Україні нікуди не зникла. Навпаки, олігархи лише посилили свій вплив в державі. Уряд Яценюка виявився не урядом реформаторів, а урядом тих, хто прагне зберегти все як було. Старі корупційні схеми, відкати, тендери, контрабанду на митниці, надприбутки олігархів і бідність більшості суспільства.

Чорна діра «Нафтогазу» торік поглинула 103 млрд. гривень. І уряд не збирається звертати з цього згубного шляху. Нинішній Кабмін нагадує мені наркоманів, які бездумно друкують гривню і не можуть зупинитися, бо на інші дії нездатні.

Захід не даремно дав нинішній владі кілька місяців на реформи. Але Арсеній Яценюк просто світоглядно не здатний на них і вже майже рік кормить народ пустими обіцянками. Арсеній Яценюк війною і подіями на Сході лише прикриває своє небажання і нездатність здійснювати ефективні, швидкі та рішучі реформи.

За неповний рік урядування Арсенія Яценюка українська економіка фактично зруйнована, а падіння темпи реальних доходів українців є найвищими у цьому столітті.

Прем’єр Арсеній Яценюк показав себе не як менеджер-реформатор, а як людина старої прогнилої системи з корумпованого олігархічного минулого. Усі пригадують, як на Майдані Яценюк голосно кричав про те, що знищить корупцію, розбереться з олігархами, посадить за грати корупціонерів і проведе довгоочікувані реформи. Але, сівши в прем’єрське крісло, лідер «Народного фронту» забув про свої слова. Корупціонери розгулюють на волі, грабують державу. Олігархи і їх ставленики перетворили Кабмін в свій ручний орган.

Стан української економіки погіршується щомісяця. Ціни в магазинах, аптеках, на ринках зростають мало не щотижня. Але, очевидно, Арсеній Яценюк і його міністри цього не бачать, бо живуть далеко від народу.

Гривня увійшла в круте піке і досягла позначки 25 за долар через бездарну політику НБУ і Мінфіну, які друкують національну валюту для покриття дефіциту бюджету замість проведення структурних реформ і ліквідації олігархічно-корумпованої моделі. За рівнем падіння резервів НБУ, які на кінець січня становили 6,4 млрд. гривень, та темпами знецінення гривні, нинішні можновладці перевершили усіх попередників. Таке враження, що Арсеній Яценюк поставив перед собою завдання повернути українців у злиденні 90-ті роки і неухильно та вперто рухається в цьому напрямку. Якщо ситуація не зміниться найближчим часом, а особливих підстав для цього, на жаль, немає, то Арсеній Яценюк впевнено посяде перше місце в ТОПі найгірших українських прем’єрів.

Анатолій Вітів, голова Волинської «Свободи»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В МинОбороны уже два месяца как создан одел кибермобилизационный. Задача -отслеживание ID "диванных патриотов". Работают совместно с профильным отделом СБУ
Відповісти
ти, кацапський троль, навіть не уявляєш, як твоє фесебе за вами баранами слідкує, навіть телефон українського посольства прослуховує (!), а потім маму 7 дітей у держзраді звинувачує, а вона лише сказала, що сама на вулиці побачила, як і багато інших)))
Відповісти
До речi.
СБУ предлагает некоторым согражданам неплохое вознаграждение на передачу им IP "диванных патриотов". Устанавливается на комп программа, которая отслеживает тех, кто много пишет. Затем домой приходят (а в пиццериях и кав'ярнях просматривают видеозапись и вычисляют). Чтобы выявлять патриотов у самих сил и средств для такой работы маловато. Проще оплатить труд надежных пользователей. Затем приходят в "диванному" - и повестку в зубы. Если сопротивляются, то распечатку в нос. Патриот - воюй! Впрочем, это уже известно.
Відповісти
підтримую написане, бо уряд дійсно тільки все обіцяє і толкового нічого не робить, все списуючи на війну! люди стали вже у три рази бідніші порівняно з півторарічним курсом. про себе вони не забули звичайно, розходи на верховну раду і свою зарплату збільшили на 202 млн. грн.(http://www.unian.ua/politics/1031515-deputati-doopratsyuvali-byudjet-pidnyavshi-sobi-zarplatu-pavlovskiy.html) а народ знову "попостить". І що панове змінилося в нашій державі на краще??? за що загинула не бесна сотня, і скільки вже полягло таких сотень в АТО???? наш уряд і президент не поспішають щось робити конструктивне, ви подивіться у який цирк вони перетворили зняття своєї недоторканості??? це просто смішно! але в українського народу є терпіння, яле воно не безкінечне, коли воно закінчеться - тікайте подалі!!! бо цяцькатись як з яником вже не будемо!
Відповісти
Молодець Герасименко! Гарно написав. І Вітів молодець, що свій підпис під статтею Герасименка поставив.
Відповісти
Свобода давно вже нічого не нагадує. Просто бандюки тупі.
А от фейс депутата задає фантазію.
Відповісти
повертайтесь в Опірець на Сколівщині та займіться зрозумілою для вас справою - випасайте отару баранів...
Відповісти
Коли в критиці немає адекватно аналізу, то це дешева пропаганда. Порошенка, Яценюка є за що критикувати, але коли це починають робити "свободівці", то моментально виникає бажання захищати Арсена всіма доступними і недоступними методами.
Відповісти
Захищай
Відповісти
Критика на адресу Вітіва свідчить про те, що народ починає прозрівати, і принаймні, відризняти псевдополітиків та псевдопатріотів
Відповісти
Вітіва можна критикувати,як хочеш і де хочеш,але ця стаття на писана правдиво і немає значення хто її
написав.Звичайно,що писав Герасименко і по суті.Такого прем"єра,як Яценюк Україна ще не мала.Це ж треба бути настільки "професіоналом",щоб за неповний рік прем"єрства народ зробити злидарем.Тут вже не бідність народу,а повні ЗЛИДНІ!
Всю соціалку обрізав,податки ще не вспів на повітря
накласти,щоб повністю задихнулись.Цей плюгавий жидок зразу після університету обскакав всі найвищі
державні посади,але із-за свойого "професіоналізму"
довго не затримувався,бо воно є недолуге,а тим більше не харизматичне жиденя,яке зі всієї сили преться туди,де можна добряче прихопити і не нести відповідальності.Відчуття таке,що скоріше піде ніж його папєрєднік і чим скоріш,тим краще.
Відповісти
Почитайте: http://expres.ua/main/2014/10/23/117377-spravzhniy-gospodar-partiyi-cvoboda "Справжній господар партії "Cвобода". А тепер в особі Вітіва-Герасименка звучить мелодія на слова регіоналів - "як погано стало без Януковича". Підла гра на проблемах суспільства, а ось про те, що правляча "Свобода" у Тернопільській та Львівській областях прокралась, провалила все, чим заробила "дуже високий" відсоток на президентських та парламентських виборах, ані гу-гу. 5-та колона в Україні - це вже не КПУ, бо їх давно викрито. Це "ВО Свобода" - проект ФСБ, криміналітет у вишиванці.
Відповісти
Щось вже аж надто бурхливо почали тролити СВОБОДУ і олігархи ніяк не заспокояться у брехні на своїх ТБ. Боїтесь і правильно, СВОБОДА рано чи пізно прийде до повної влади (народ розбиреться хто є хто) і тоді не чувайтесь українофоби і прислужники олігархату.
Відповісти
Іванко Омельчук - це ти, чи що? Ану в АТО, "патріот вижівський", де міг там обі...вся, це тобі не яйцями в Гунчика кидати! З переляку забрав всю свободівську агітацію зі своєї хати, розуміє, що зараз такі часи - можуть і гранату під двері кинути!
Відповісти
до влади не прийдуть ніколи! Багатійте думкою...
Відповісти
Хлопці! Щоб прийти до влади, треба рухатись в напрямку влади. А ви явно з курсу збились.
Відповісти
С самого начала было видно, что он жулик. Избрала его в первый раз массовка на майдане. 0.001% от электората. Его цель - получить "премию" за распродажу украины.
Відповісти