Додати запис

Чому УКРОП хоче відмовитись від свого партійця Волянюка

Як активіст Олександр Волянюк не виник просто так. Його виховала партійна організація «УКРОП». Так, можу стверджувати, що на сьогоднішній день він є членом українського об’єднання патріотів «УКРОП».

Користуючись партійними зв’язками, структурами, приукропівськими організаціями хлопець планував будувати собі світле політичне майбутнє. Але після прикрого випадку, коли Сашу зупинили в нетверезому стані за кермом, його так звана стрімка кар'єра пішла вниз (до прикладу позбувся посади керівника прес-служби приватної армії Ігоря Палиці «Варти Порядку).

Проте Волянюка з партії не вигнали. Партійну дисципліну, скажемо, не порушив. Там так прийнято. І великий бос Товстенюк кермував авто напідпитку.

Але зараз не про це…

Як стало відомо сьогодні, 10 травня, укропівець Олександр Волянюк взяв участь у брянську в кремлівському збіговиську, де зачитали вітальне слово путіна усім учасникам і говорили про «вєлікую пабєду маскви». Більше про це:

http://www.volynpost.com/news/112786-volyniany-zasvitylysia-na-zahodi-organizovanomu-kremlem

І от вже на цей раз, за інформацією, яка є в моєму розпорядженні, керівництво партії всіляко намагатиметься відмежуватись від свого партійця. Його планують виключити з партії, як кажуть по простому в народі «заднім числом». Але це не допоможе. І політичної відповідальності за ганебні дії свого вихованця УКРОПу не уникнути.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка палиця, такі й ПРУТНІ !!!!!
Відповісти
Де були ваші вочі, коли цього ексклюзивного негідника обирали головою громадської ради при ОДА ?..
Відповісти
Уявіть собі, сбогодні на сайті ВолинськіНовини я пишу коментар: Палицю в президенти, хоча стане президентом буде такий само крахобор як всі. Уявіть собі моє здивування, коли коментар зявився в редакції : Палицю в президенти!
Ото маємо чесних журналістів, половина ср*колизів, виправили мій коментар і зробили з козла дракона!
Відповісти