Додати запис

Не забороняйте дітям іти на Євромайдан!

Моя донька, як і її ровесники, живе Євромайданом і рветься на Майдан.

4 грудня під час позачергової сесії обласної ради вона з ровесниками була на Київському майдані, вмовивши мене написати до керівництва школи заяву, щоб задля цього її звільнили від занять...

Звертаюся до всіх свідомих батьків луцьких старшокласників! Не забороняйте своїм дітям йти виборювати їхнє ж майбутнє! Пишіть відповідні заяви на ім'я директорів шкіл, нехай на луцьких майданах наші діти будуть поруч із нами.

Нехай вони відчують європейський дух майданів, щоб їхній світогляд сформувався повноцінним - таким, який ніколи не сприйме комплексу раба...

Тим більше, що в нас із вами є на це законне рішення Луцької міської ради від 3 грудня 2013 року щодо підтримки загальнонаціонального страйку.

Скористайтеся цим, пишучи відповідні заяви директорам шкіл. Щоправда, відповідальність за життя та здоров'я наших дітей нам доведеться взяти на себе. Бо столичні "правоохоронці" вже показали, що вони можуть не охороняти, а до крові бити наших дітей!!!

Я справді вірю начальнику обласної міліції генералу Олександру Терещуку, що він не допустить кровопролиття на Волині, я мав із ним з цього приводу не одну розмову.

Але я НЕ ВІРЮ СТОЛИЧНИМ МЄНТАМ, тому не можу дозволити собі заликати Вас брати з собою своїх дітей на столичний Євроайдан.

Водночас закликаю Вас вже у понеділок-вівторок дозволити нашим старшокласникам вийти з нами на луцькі майдани. Будьмо разом!

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Непускайте дітей на навчання хай йдуть на майдан і деградують. Як може написати таке батько???
Відповісти
Пане Пирожик, звертається до Вас мама двох дітей.
Я не забороняю своїм дітям брати участь у цих акціях.
По можливості і сама виходжу не Майдан.
Але...
В ситуації, що склалася є вина політиків-оаозиціонерів.
Як Ви допустили програш опозиції на воборах у Луцьку. Як могли вожді продати наш округ Палиці.
Адже висування завідомо програшного кандидата від опозиції у Луцьку було зрадою.
Подивіться далі на депутатів, обраних за списками опозиційних партій у Волиньраду. Вони торгуються, продаються і зраджують своїх виборців.
Сьогодні мої діти на Майдані і я вірю в нашу Перемогу над бандою. Але чи зможете Ви мені гарантувати, що завтра на своїх плечах ви не внесете в органи влади таких от депутатів, які будуть вирішувати не проблеми тих, хто стояв на Майданах, а свої шкурні інтереси ( Оці от войтовичі, котрі вашим і нашим, ці клімчуки, котрі,як флюгери, ці свириди і вітри котрі на сесію не з*являються, оці палиці, яким взагалі в Швейцарії пофіг, що відбувається в державі і іже з ними)
З повагою Алла

Відповісти
Пані Алло, якби Ви знали, наскільки я з Вами згідна! Як можна було так недолуго все здати!
Відповісти
..У кожного - своя доля... Не вирівнюйте всіх по своєму росту.
Відповісти
Діти повинні здобувати знання. Їм і в школі, по закінченні занять можна розповісти про причини та мету майдану, можна навести приклади з історії України. А головне, що вони повинні знати, що нормальну державу будують нормальні і освічені люди. Якби їх було вдосталь, то не було всього того, що ми сьогодні маємо.
Відповісти
За конкретних людей має відповідати конкретна партія. Прізвища людей, яких Ви назвали, не мають стосунку до націоналістів. А з усіх партій у Волинській обласній раді тільки фракція ВО "Свобода" не зламалась і нікому не продалася
Відповісти
Не маю ніяких претензій до "Свободи" і її депутата Пирожика.
Просто наболіло от і дала волю пальцям на клаві.
Відповісти
"Живий" Майдан - найкращий вчитель історії! Решту вони прочитають з підручників. А такий історичний шанс вчити доленосні історичні події "наживо" трапляється не кожному поколінню...
Відповісти