Додати запис

Насмішили

Шановні друзі. Можливо, серед вас є такі, хто не має звички читати щодня видання «Волинські новини»? Для таких поділюся одним «шедевром», що з’явився сьогодні на сторінках цього видання (читати після фрази «усім сміятися»).

Когось цікавить, що я думаю про написане? Я думаю, що це безпомічна спроба людини під ім’ям Олександр Товстенюк розв’язати зі мною інформаційну війну.

Саша! Вижени автора сєго «аналізу» в шию і не плати йому більше! Писати усім відомі факти в перемішку з власними фантазіями і фотографіями з інтернету – це не «чорний піар», це «бред сивої кобили».

P.S.

Шановні «інформаційні кіллери»: я для вас – невигідна мішень. Мені нема чого приховувати. Так, я був на Кіпрі, там мої діти проходили оздоровчі процедури. Вілли там не маю. Повернувся до Луцька. Як мій від’їзд, так і моє повернення жодним чином з проблемами у бізнесі дружини не пов’язані. Це очевидні речі.

Це я пояснив для найбільш допитливих.

А для найбільш забудькуватих посмію нагадати сказані мною півтора місяці тому слова. Усе, що я тоді написав - було, залишається і буде завжди лишаться в силі.

І ще. Товстенюк Товстенюком, але якщо серйозно, то від «Волинських новин» такого непрофесіоналізму не чекав. Колеги, ну поважайте ж себе хоч трошки…

* * *

А тепер - усім сміятися:


КУДИ ПРОПАВ «ПОЛІТИК-НЕСПОДІВАНКА» З ВОЛИНІ?

Наприкінці грудня минулого року в Луцьку відбувся «круглий стіл» на тему «Політичні підсумки 2013 року на Волині: погляд експертів», під час якого позицію місцевих кваліфікованих спеціалістів із цих питань презентував Володимир Павлюк. Як зазначив цей пан, 2013-го п’яте місцеу рейтингу «Політик-несподіванка на Волині» посів так званий активіст Євромайдану в Луцьку Володимир Пащенко.

На думку експерта Павлюка, «Пащенко не проявляв політичних амбіцій, не позиціонував себе як політик. А Євромайдан нам його показав з нової точки зору».

Саме цей факт і спонукав мене до більш ґрунтовного аналізу діяльності в межах нашої області цієї «одіозної та непересічної» особи, яку в народі вже знають як Пащенка Володимира Митрофановича.

Отож, як розгортались події… У 2005 році нині керівник проекту «ВолиньPost» потрапив у команду екс-мера Луцька Богдана Шиби за рекомендацією відомого бізнесмена і ресторатора Олега Бровіна, на вільну на той час посаду начальника департаменту молоді і спорту Луцької міської ради. Зі слів знайомих, Володимир Митрофанович вважає себе надто перспективним працівником, який може зробити запаморочливу кар'єру, є амбіційним і неодноразово заявляв, що мріє стати народним депутатом України, аби жити безбідно і спокійно.

Напередодні передвиборної кампанії 2010 року, він, за власним бажанням, залишив посаду керівника департаменту і спрямував свої можливості для роботи «політтехнологом» та керівником PR-кампанії колишнього голови Волинської обласної ради Анатолія Грицюка. При цьому активно допомагав йому Сергій Григоренко (депутат Луцької міської ради від ВО «Батьківщина» і радник Грицюка). Чим завершився «тест на профпридатність» пана Пащенка – майже всім відомо. А якщо ні, то нагадаю: його кум Анатолій Грицюк «пролетів» на згаданих місцевих виборах над кріслом Луцького міського голови як «фанера над Парижем».

Кінець листопада та грудень 2013-го стали для Володимира Митрофановича, не побоюсь цього слова, «доленосними»: створення у Луцьку Євромайдану, членство у координаційному комітеті, маніакальне бажання постійно проводити на території міста автопробіги і таке інше. Однак наприкінці другої декади грудня 2013 року він раптово зник зі сцени на Євромайдані Луцька!

У чому ж причина?

Так, на інтернет-ресурсі «ВолиньPost», який, як я вже зазначав, належить Пащенку, 26 грудня 2013 року було опубліковано матеріал «У Луцьку через Євромайдан «пресують» бізнесменів», у якому директор ПП «Тріада» і, за сумісництвом, громадянська дружина пана Володимира Олена Леонова заявила, що «візит на фірму податківців дивним чином співпав з початком кримінального переслідування інших учасників луцького Євромайдану».

А подальші події розвивались наступним чином. Як подейкують знайомі Володимира Митрофановича, вказану заяву пані Олени й оприлюднення подібного коментаря самим Пащенком на тому ж таки «ВолиньPost» «солодка парочка» надиктовувала своїм репортерам, перебуваючи на той час в одній з острівних держав, розташованій у східній частині Середземного моря. За словами людей знаючих, саме на Кіпрі Пащенко і Леонова мають у приватній власності «скромненьку» віллу, де подружжя вже майже місяць пересиджує «репресивні часи щодо їх сімейного бізнесу».

Виникає риторичне запитання: чому замість того, аби координувати подальшу діяльність у Луцьку Євромайдану, організовувати масові поїздки волинян до Києва та місцеві автопробіги, Володимир Митрофанович поспішно разом із сім’єю виїхав за кордон? Невже, дійсно, він перелякався так званих «репресій з боку влади та її поплічників за активну участь в Євромайдані та власну громадянську позицію»? А з іншого боку, і пана Пащенка теж можна зрозуміти, оскільки замість систематичних і не завжди приємних зустрічей із працівниками правоохоронних органів, він вирішив обрати найбільш оптимальний і прийнятний для себе шлях. Бо революції – революціями, а відпочинок – відпочинком…!

Степан СЕРГІЄНКО

P.S. Стаття Степана Сергієнка і фотографії надійшли на адресу Інформаційного агентства Волинські Новини і ми надрукували їх без жодних змін. Запрошуємо до дискусії також інших людей, які бажають висловити власну думку з приводу громадсько-політичного життя Луцька та Волині.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 40
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Раніше чіплятись за Палицю, тепер за Товстенюка :))) Саша вітаю, ти мужнієш з кожним днем- Чіпляються завжди за сильнішого. стаття на ВН не надто сильна, але реакція Пащенка чітко показує - зачепило
Відповісти
Тобто, за Вашою логікою, Товстенюк сильніший за Палицю?
;)
Відповісти
За вас :))
Відповісти
Вы победили))) Трусливо поджав лапки и поскуливая от оплеух своего хозяина "моськи" ВН на 17 ч 11.01 удалила указанную вами инфу. Респект, что опубликовали помои и ваш ответ у себя, но надо было бы и в "Новостях".
Відповісти
я читала ці новини і повірте---згадую мудру пораду - сци су-і а вона каже божа роса. Так і тут---волинські новини написали дісну правду, а ви пане пащенко, як говорите--демократичне видання--надрукуйте мій коментар--не обманюйте вчерговий раз, бо ми працівники олімпії знаемо--що у вас е вілла на кіпрі і нам платили менше в зарплаті, бо техпрацівниця в установі отримувала більше за нас
Відповісти
Шкода, що Ви використали таке гарне жіноче ім'я, та ще й з маленької літери...
Відповісти
пане Володимире, гарно відповіли. знайте, я тільки ВолиньPost читаю, в тому числі, і ваші дописи. знаю вас тільки з хорошого боку, тримайтесь і виходьте знову на Євромайдан, там вас дуже бракує.
Відповісти
Дякую. Насправді там бракує небайдужих людей. Таких, як Ви.
Відповісти
Так, вілла у них там є. Це правда
Відповісти
;)
Ваші б слова - та Богу в вуха.
Відповісти
А цієї статті, до речі, на сайті ВН вже немає
Відповісти
Але де ж ти пропав???
Відповісти
Я тут поруч. Вже без мегафона. Боротьба йде не за будинки і вулицю, а за серця і душі.
Відповісти
А скільки помилок ,перекручувань фактів роблять журналісти ВоПосту.На свій сайт ,щодо професіоналізму,Ви,Пащенко,зверніть увагу.Потрібно,можу навести приклади.
Відповісти
Скільки я роблю помилок? Море. Щодня, щогодини, можливо і щохвилини.
Якщо мої помилки дошкуляють Вам вибачте
Важливо пробачати один одному
Відповісти
А ви,Володимире,є журналістом Волиньпосту???Перекваліфікація вийшла у Вас...
Відповісти
Друзі давайте шукати те, що нас об'єднує. Особливо в цей час.
Ми маємо працювати на зміни, а не на помсту.
Нехай Господь береже всіх Вас.
Відповісти
А стаття мені сподобалася. То що там неправдивого? Чому Пащенко штанами затряс? Він таку чорнуху гнав на людей, а тут все доволі аргументовано. Думаю цей Пащенко дуже слизький тип. Добре, що є сайти, що належать різним людям, то правди більше можна дізнатися.
Відповісти
Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих - і все :( цим все сказано....
Відповісти
А чого мої пости не зявляються. Почалася цензура знову? Як ци виборочна журналістика ваша достала
Відповісти
Владимир, вы правильно делаете, что все оскорбительные посты оставляете. Понятно, что "заказ" поливать Вас г...ном есть, но не стоит на это обращать внимания. Вы же знаете, какие замечательные профессионалы работают в ВН и какой у них строгий шеф со всевидящем оком и карающим мечем! Вот он и покарал за неподкупность свою редакцию))
Відповісти
А не видається вам, що важко полити гі... м того до кого воно не липне?
Відповісти
Нет. Не льстите себе. Оно не липнет к любому, так как оно - ваше.
Відповісти
Для Ольги: ваще щастя що ви його мабуть мало знаєте, якщо пишете про хорошу сторону Пащенка.
Відповісти
Щодо Товстенюка. Він же ходить в євангельсько-баптистську церкву, творить щоранку молитву і носить камінь за пазухою. Заздрість. Скрізь хоче пролізти, та ніде не беруть. Хотів директором друкарні, та Клімчук не зміг просунути свою кандидатуру, хотів до Романюка в заступники, а Романюк таких в раю бачив в білих тапочках. Даремно висихає талант, як кальсони на сонці. "Невострєбований". Треба більше молитись. Бог любить терплячих.
Відповісти
Покинути революцію і на Кіпр? Як так можна? Страшно стало і зразу дітей поїхали лікувати, через таких гнилих людей про***ли в 2005,так само і у 2013...
Відповісти
Я непойняв
Відповісти
Спасибо за скриншот. Мне хоть и скинули ссылку на статью, но прочитать не успел, удалили к тому времени. ПМСМ такая реакция ВН говорит о том, что заказуха скорее не была согласована. Либо уровень пасквиля не устроил заказчика, все-таки ВН это не ПП. В любом случае, в данной ситуации очка засчитывается Володе. Следующий ход за ВН.
Відповісти
Стаття "Волинських новин" і деякі коментарі викликають у мене посмішку на лиці. Все це виражає людські звички типу пхати свій ніс у чуже життя, заздрити, робити висновки без знання дійсності тощо. Чому всіх так цікавить поїздка Пащенка на Кіпр? Що кримінального в тому, що людина з сім'єю вирішила провести новорічні свята за кордоном? Пащенко не винен, що Новий рік співпав з Євромайданом. Просто одна людина зуміла прив'язати одні події до інших так, що маси "повелися".
Ця стаття та коментарі деяких людей цілком притаманні нашій нації, коли людям цікавіше обговорювати поїздку публічної людини за кордон (її весілля, розлучення, коханку чи коханця тощо), ніж займатися своїм особистим життям або суспільно корисною працею.

P.S. Цікаво, а де люди взяли інформацію про "вілли у приватній власності"? Я впевнена, що вона передавалася шляхом дитячої гри "спорчений телефон": мені сказав мій друг, а йому тіткі, а їй сестрі тощо.
Відповісти
"Людські звички типу пхати свій ніс у чуже життя, заздрити, робити висновки без знання дійсності" - оце все правда, тільки не тій людині адресуєте, прочитайте займовні пасквілі на ВП, зніміть рожеві окуляри!
Відповісти
Не зовсім чітко зрозуміла, що Ви хотіли сказати своїм коментарем. Однак, дозволю собі написати про те, що власні висновки я роблю на основі матеріалів не одного джерела ЗМІ. І в своєму першому коментарі я хотіла наголосити на тому, що поїздку на Кіпр дуже вміло поєднали з діяльністю Пащенка. Особисто я в цьому бачу звичайне маніпулювання інформацією. Так вже повелося, що преса "підганяє" свої статті під існуючи стереотипи. В даному випадку під стереотип, що публічна людина їде за кордон лише коли має серйозні проблеми.
Відповісти
то ж так, допоки люди мерзнуть на майдані, дехто відпочиває в теплих краях і це неправильно, бо навпаки треба гуртуватися і бути всі разом, навіть у новорічну ніч, а не вийти, покричати на майдані, порвати на собі сорочку, а потім втікти типу на "оздоровлення", в Україні теж є санаторії, раз такий вже патріот
Відповісти
Митрофанович - уважуха!
Відповісти
А я згідна з цією статтею. В мене в самої за цей час виникало питання, куди зник Пащенко, на стільки ви запамятались своєю червоною курточкою і словами: Ми ідемо в Європу. Дуже скоро прийшли, як тільки начала прокуратура щимити Москвич, Гузя......Пащенка не стало.
Відповісти
нічого страшного, що комент не пропускаєте, головне, що бачите, що вам пишуть, європець.
Відповісти
Дякую Вам за увагу до моєї скромної персони.

Наталія, Ви читаєте те що Вам кажуть?

Якщо ні прочитайте: блоги, заяви, коментарі.

Якщо Ви та інші читачі можуть вільно висловлювати свої думки тут, на ВолиньPost? то одне це вартує всього мого родинного бізнесу. А згодом, можливо, і життя.

Вибачайте можливо дещо пафосно. Поцікавтеся, Вам стане зрозуміліше. Якщо Ви щирі.
Відповісти
Странно,что ВН интересует куда делся Пащенко,а не, скажем, Палица.Этот типок(Палица)вообще никак не помог майдану,ну а накакать на ближнего,это так по-украински.
Відповісти
Забавные провинциальные клоуны...... )))
Відповісти
Так, з цифрами і розумінням місцевої політики у так званого Сергієнка дилетанство.
У 2005 році Шиба ще не був міським головою. І не було департаменту молодіжної політики. Був відділ. Помилився пацан на 4 роки цифрою. Певно, тоді ще студентську кашу їв.
Відповісти
Вилла есть, но она не Пащенка.
Відповісти