Повідомили, коли облаштують громадську вбиральню в центрі Луцька

Повідомили, коли облаштують громадську вбиральню в центрі Луцька
Нежитлові приміщення на Театральному майдані Луцька, де розміщені недіючі громадські вбиральні, здали в оренду. Туалет має запрацювати із 15 серпня 2018 року.

Відповідне рішення прийняли під час засідання виконкому 1 листопада.

Приміщення передали в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «ЛУЦЬК ФУД СЕРВІС» на термін з 1.11.2017 до 30.09.2020.

Начальник управління майном комунальної власності Луцькради Алла Грабко розповіла, що вбиральні у поганому стані – мовляв, всередині нема що показувати. Тож приміщення здають новому орендарю, оскільки попередній не виконав умов договору.

За умовами договору «ЛУЦЬК ФУД СЕРВІС» має зробити ремонт, провести благоустрій території та відкрити громадську вбиральню із 15 серпня 2018 року.

Розмір річної орендної плати за розміщення громадської вбиральні складає 4% від вартості нежитлового приміщення, визначеної експертним шляхом, місячна орендна плата становить 826,20 грн.

Довідка


Як пише ІА Конкурент, підприємство "Луцьк фуд сервіс" розміщене у Луцьку. Його засновником є Танзе Інна Анатоліївна. Основним видом діяльності підприємства є "Роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами". Підприємство зареєстроване 6 червня 2017 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За умовами договору: "забезпечення роботи (функціонування) громадської вбиральні до 15.08.2018" А що буде після - не відомо)))
Відповісти
Останні новини
Повідомили, коли облаштують громадську вбиральню в центрі Луцька
01 листопад, 2017, 11:19