Як обирали моделей для «Lutsk fashion weekend». ФОТО

Як обирали моделей для «Lutsk fashion weekend». ФОТО
У луцькому «Промені» обирали моделей, котрі братимуть участь у «Lutsk fashion weekend». Спробувати свої сили на кастингу прийшли більше ста дівчат. Однак, дизайнери обрали лише 38. Організатори розповідають, що основних критеріїв під час відбору не було. Головне - це зріст та мрія спробувати себе у модельному бізнесі.

Кастинг на участь у фешн-шоу, офіційним партнером якого є «Fragolino Novellina», відбувся у середу, 1 листопада.

Організувала дійство модельна школа «Grace Model House». Організатор «Lutsk fashion weekend», власниця «Grace Model House» Анна Тріль розповідає, що колись саме за допомогою такого кастингу їй вдалось потрапити у світ моди та глянцю.

«Кастинг відкритий для всіх, ми запросили усіх дівчат, хто мріяв спробувати. Колись з подібного кастингу почалась моя кар’єра, тому я завжди намагаюсь робити такі кастинги відкритими. Наразі важко сказати, скільки дівчат взяли сьогодні участь, адже вони не заповнювали попередньо анкети. Але, судячи з тієї кількості, яку я бачу - 150, а то і більше дівчат прийшли до нас. Відберемо десь тридцять-сорок найкращих. Далі вони братимуть участь у показах для «Lutsk fashion weekend», який відбудеться 24 листопада», - розповідає дівчина.

«Вікових критеріїв у нас немає. Був один - це зріст. Він має бути не менше 1,71. Хоча загалом це просто дизайнери зараз обирають. І дівчата або підходять їм під колекцію, яку вони придумали, або не підходять. Це не залежить від параметрів, тому що це мої дизайнери, які беруть участь, вони намагаються бути наближеними до звичайних людей. Навіть якщо в дівчини розмір М, але вона підходить під ті речі, то вона буде працювати», - каже Анна.

«Зараз у нас присутні дизайнери «Kuma», Christina Tina та «Два кольори». Найперший такий великий кастинг для першого «Lutsk fashion weekend» відбувся минулого червня. Дівчата, котрих відібрали, потім почали ходити до нас у школу моделей. Один з наших випускників з того кастингу пройшов певну кількість етапів у «Топ модель по-українськи», - додає вона.



Довідка

Офіційний партнер шоу - «Fragolino Novellina», яке частуватиме гостей смачними ігристими напоями. Напій нещодавно з'явився у Луцьку, та вже встиг завоювати чимало прихильників завдяки приємному вишуканому смаку та надзвичайному аромату. «Fragolino Novellina» стало незамінним атрибутом як лакшері-вечорок, так і тихих романтичних вечерь.

Неперевершене італійське ігристе вино створене в країні із давніми виноробними традиціями. Вино виготовляють із найкращих сортів червоного та білого виноградів, а особливістю технології є додавання фруктових соків.

Відтак, розрізняють кілька видів ігристих вин. Fragolino Novellina Bianco – традиційне солодке біле вино, Fragolino Novellina Rosso – неперевершене солодке червоне вино із вишуканим полуничним смаком, Fragolino Novellina Pesco – солодке ігристе біле вино з солодким смаком соковитого персика та Fragolino Novellina Pera – вишукане біле вино із неповторним грушевим смаком.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Україна матиме безвіз із ОАЕ
02 листопад, 2017, 11:29
Як обирали моделей для «Lutsk fashion weekend». ФОТО
02 листопад, 2017, 11:24
У Польщі зарізали українця
02 листопад, 2017, 11:02