Показали, як на Волині сучасно облаштували лісництво

Показали, як на Волині сучасно облаштували лісництво
У ДП “Камінь-Каширськагроліс” за рік часу зробили капітальний ремонт.

Колектив перебрався із орендованих адміністративних приміщень в нові, де зроблено капітальний добротний ремонт, - інформує прес-служба ВОУЛМГ.

Загалом на капітальний ремонт адміністративного та виробничих приміщень, придбання меблів, устаткування для роботи, благоустрій прилеглої території було витрачено більше 5 352 тис. грн.

Максимально комфортні умови праці створено не лише для працівників адмінприміщення, а й штатних бригад, тобто працівників, які безпосередньо трудяться на лісосічних роботах, перевозять продукцію або стоять за станками. Люди забезпечені спецодягом, засобами індивідуального захисту, а в побутових приміщеннях провели капітальний ремонт.

Більше 3 030 тис. грн. освоєно на капітальні інвестиції. У тому числі придбали лісопильне обладнання (дві пилорами та верстат), новий фронтальний навантажувач, два легкові автомобілі для патрулювання лісових масивів, три причіпи для перевезення лісопродукції, необхідне обладнання для посадки та догляду за лісовими культурами, ін.

Разом з тим зростає середньомісячна зарплата працівників підприємства. За рік вона на одного працюючого зросла на 2798 грн. і нині складає 8151 грн. Заборгованість відсутня, а працівники постійно отримують премії.

Аби вберегти ліси від пожеж, створено 393 км мінералізованих смуг та здійснено догляд за мінсмугами протяжністю 246 км. Минулого року облаштовано лісопожежну станцію І типу, де також є усе необхідне: новий пожежний автомобіль, інвентар та засоби гасіння.

Незамінними помічниками в багатьох добрих справах виступають і діти. З вересня на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. села Полиці запрацювало шкільне лісництво. А незабаром вони будуть мати природничий, належно облаштований для практичних занять кабінет.

Окрім усіх завдань, не залишаємося осторонь загальнонародної справи, в час, коли держава переживає складні часи і українське суспільство мобілізоване на захист державного суверенітету. Продовжуємо підтримувати військових та сім’ї військовослужбовців, які виконують важливий обов’язок в зоні АТО.

Реконструйовані цьогоріч рекреаційні пункти «Боровичок» та «Кордон», що в Бузаківському лісництві, «Дубецьке» – в Полицівському лісництві, які нині гостинно запрошують відвідувачів.

адмінприміщення до капітального ремонту:


адміністративне та виробничі приміщення після капітального ремонту:

лісова пожежна станція І типу:

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Показали, як на Волині сучасно облаштували лісництво
03 листопад, 2017, 20:41