У Луцьку посилили патрульну поліцію

У Луцьку посилили патрульну поліцію
До Луцька приїхали 30 поліцейських з інших міст України, аби вони допомогли забезпечити порядок на вулицях міста. Окрім звичайних патрульних, на вулицях чергуватимуть тактичні групи, які працюватимуть у «кримінальних» місцях Луцька.

Про це повідомив начальник патрульної поліції Луцька Олександр Вовченко під час прес-брифінгу, який відбувся у п’ятницю, 3 листопада.

Поліцейський зазначив, що до Луцька приїхали патрульні з Рівного, Чернівців, Хмельницького та Івано-Франківська. Особливі патрульні тактичні групи приїхали з Рівного.

«Від сьогодні протягом місяця у нас працюватимуть патрульні поліцейські з інших міст. Патрульні нестимуть службу посилено. Це організували за моєї ініціативи. За дорученням Олександра Фацевича, відкомандировано до Луцька 30 людей. 14 тактиків і 16 поліцейських для якісного реагування на порушення правил дорожнього руху», – зазначив Вовченко.

Мета такої ініціативи – не лише забезпечення порядку у Луцьку, але й обмін досвідом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Невже міськрада не змогла б придбати хоча б один прилад для фіксації швидкості авто ?..
Відповісти
Ага обмін досвідом, пан вОВЧЕНКО прос...в майже всіх патрульних, особливі тактичні групи ахаха, приїдуть хлопці з інших міст які чхали на Луцьк ,місяць горілочки поп'ють відпочинуть та й додому поїдуть.
Відповісти
Походу просто будуть "бляхи" пресувати і за поворотніки домахуватись. Як завжди. На трасах як була купа льолчиків так і є, ніхрєна не можуть або (шо скоріше) не хочуть робити. "Риба гниє з голови"...
Відповісти
Пропоную журналістам провести розслідування: в якому готелі проживають патрульні, хто платить за проживання, харчування поліцейських і чи це передбачено кошторисом управління патрульної поліції м.Луцька і так дальше впевнений буде дуже багато цікавого...
Відповісти
Давно пора. А то жах на дорогах
Відповісти
Треба мажорів зупиняти які гасають,а не за повороти чи рядність руху штрафувати,олені!!!!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку посилили патрульну поліцію
03 листопад, 2017, 11:42