Єремеєв наголосив, що буде позафракційним і спробує об’єднати депутатів з трьох областей у групу «Полісся»

Єремеєв наголосив, що буде позафракційним і спробує об’єднати депутатів з трьох областей у групу «Полісся»
Народні депутати з Волині, Рівненщини та Житомирщини можуть об’єднатися у групу «Полісся», щоб лобіювати інтереси поліських регіонів України.

Такими планами поділився народний депутат Ігор Єремеєв 25 грудня під час робочої зустрічі з журналістами у Києві.

За його словами, створювати об’єднання тільки із депутатів від Волині не варто, мовляв, це не буде результативно.

«Об’єднавши депутатів із кількох областей, ми матимемо групу, яка налічуватиме 25-30 людей. Це логічно і правильно», – впевнений обранець.

«Ми запропонуємо депутатам з Волині, Рівненщини і Житомирщини утворити об’єднання «Полісся». Це така назва, яка уніфіковує ці три регіони і зможе об’єднати навколо себе депутатів. У моїй програмі є підпункт щодо стимулювання розвитку поліських регіонів. Це буде достатньо велика група депутатів, яка зможе прийняти або ж відстоювати низку законів», – каже він.

Разом з тим, Ігор Єремеєв вважає, що опозиціонери не повинні проігнорувати ідею створення групи «Полісся».

«Тут не грає ролі опозиціонер ти, провладний чи позафракційний. Ти – громадянин цієї держави і, будучи народним депутатом, ти повинен робити все, щоб кожен твій крок був спрямований на підняття рівня життя простих українців», – вважає політик.

Окрім того, Єремеєв наголошує, що не планує приєднуватися до будь-якої політичної сили чи фракції у Верховній Раді, адже саме таку обіцянку дав своїм виборцям. Тим не менш, пропозиції Єремеєву надходили і від опозиції, і від провладної більшості.

«Але на кожній із 480 зустрічей я казав виборцям, що буду позапартійним і позафракційним, що буду відстоювати інтереси свого округу. Я не планую бути членом будь-якої політичної сили. Якщо ж я зміню свою позицію, то проведу збори чи консультації у кожному районі, заявлю про свою позицію і аргументую її», – запевняє він.

Але змінити свою позицію Єремеєв буде готовий тільки у тому разі, якщо йому запропонують вступити у політичне об’єднання, яке повністю співпаде з тією позицією, яку відстоює він.

«Бюджет віддати в регіони, спростити податковий тиск, відмінити пенсійну реформу та мовний закон», – пояснив депутат з Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Єремеєв
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Золота ініціатива, тільки кордупеля Адама з села Ветли не треба брати. А то на все Полісся буде пропонувати свій гнилий капіталізм, в який сам ніколи не вірив.
Відповісти
Та де ж вони обійдуться без ветлівсько-любешівсько-волинського ІУДИ-ПОЛІШШУКА адама? Вони так дружно голосували
ЗА пісіонерів Азаров-Рибак,стоячи на колінцях,що хочуть ще набрати вірних БЛЮДОЛИЗІВ,щоб надійніше підтримувати ЦЕ КОРИТО!!!
Відповісти
Назвати групу "Ви те, полішуки"...
Відповісти
Щось Єремєєва понесло, забув, що бізнес трішки великий???
Відповісти
Ігор Миронович ми розуміємо, що це цергова брехня з Ваших уст. Ви під час виборчої компанії всюди говорили, що створили десятки тисяч робочих місць. То я Вам пропоную, щоб виправитись в очах розумних поліщуків, а не дурнів, створіть, хоча б по тисячі високооплачуваних робочих місць у тих районах які Вам продались!
Відповісти
пропозиція:) О, грицюкісти-гузі протверізіли від запою з приводу свого програшу:)))))))))))
Поліщуки якраз розумні, що не обрали голодранців, які так мріяли добратися до бюджетного корита!!!!!!
Відповісти
Цікаво, а що такого поганого у нових робочих місцях? Доречі, якось ненормально думати, що всі, хто критикують Єремєєва є від грицюків-гузів! Це у Вас параноя якась)
Відповісти
Байдуже, куди йти: ніякий вибір не буде правильним.
Відповісти
Останні новини
Єремеєв наголосив, що буде позафракційним і спробує об’єднати депутатів з трьох областей у групу «Полісся»
27 грудень, 2012, 15:35