Поновленого директора ЛПЕ не пускають на підприємство. ДОПОВНЕНО

Поновленого директора ЛПЕ не пускають на підприємство. ДОПОВНЕНО
Ігоря Грицюка (на фото) не впускають на ЛПЕ за наказом попереднього виконувача обов'язків Володимира Пуца.

10 листопада він прийшов на підприємство, аби приступити до виконання обов'язків директора.

Раніше посадовець побував у мерії, де повідомили, що згідно з розпорядженням виконувача обов'язків міського голови Григорія Пустовіта, Ігоря Грицюка поновили на посаді директора ЛПЕ з 30 червня 2017 року.

У розпорядженні йдеться, що на виконання рішення Горохівського райсуду від 6 листопада 2017 року, скасовують розпорядження від 29 червня 2017 року про звільнення Грицюка, поновлюють його на посаді директора з 30 червня. Окрім того, йому мають виплатити заробіток.

У відділі кадрів та нагород Луцькради поінформували, що підприємство повідомлене про розпорядження. Державний виконавець склав відповідний акт, а Грицюк вирушив на ЛПЕ.

Однак там охоронець не впустив на територію Ігоря Грицюка, мовляв, була "команда не впускати". Телефоном охоронцю Володимир Пуц додав, що якщо є "якась бумага, то хай хтось принесе".

Проте поновлений директор викликав поліцію, зауваживши, що такі дії неправомірні. Адже його поновили на посаді, а наразі не впускають на робоче місце.

На місці очікують правоохоронців.

13:24

На місце події приїхала патрульна поліція. Патрульні пішли з Грицюком на підприємство. Але охороні повідомили, що не пускають його, бо була усна вказівка від директора ЛПЕ Володимира Пуца.

Грицюк написав заяву про те, що його не пустили на підприємство. Правоохоронці передадуть її у міськвідділ поліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Навіть Пуцова баба не захотіла брати його прізвища...
Відповісти
Палиця геть грязні загребущі рукі від ЛПЕ
Відповісти
лучани вони між собою гризуться і для того є суд і хай пуц звертається до суду апеляційного .А ви розумієте що ЛПЕ на межі банкрутства однак зарплату треба платити двом керівникам одному за вимушений прогул - другому за посаду директора. То кого ви захищаєте себе чи двох керівників, якщо ви цього не розумієте то вам дотації не треба давати самі видиівйте , бо всі ці витрати лягають на плечі платників податків - Лучан. І диву даєшся ЛПЕ банкрут а як за нього воюють, то може це штучне банкрутство ...корупція
Відповісти
А ти, Клава, як була дурепою, так і дурепою залишилась.
Відповісти
То хай працює молодий директор, для чого тому поцові це все треба так позоритись на всю Волинську область, хай йде до своєї коханки.
Відповісти
Останні новини
Поновленого директора ЛПЕ не пускають на підприємство. ДОПОВНЕНО
10 листопад, 2017, 12:51