На Волині виявили нелегала з Білорусі

На Волині виявили нелегала з Білорусі
У ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання «Мігрант» поліція і працівники районного сектору УДМС у Волинській області задокументували громадянина Республіки Білорусь, який незаконно перебуває на території району.

Чоловіка виявили вчора, 14 листопада, - інформує начальник Любешівського відділення поліції Олег Матчук.

Разом з цим, у суботу 11 листопада, за участю працівників Любешівського районного сектору та Управління державної міграційної служби України у Волинській області, на ринку селища здійснено перевірку законності перебування іноземців на території України. В ході перевірки осіб, які перебувають на митній території нашої держави з порушенням норм чинного законодавства, не виявлено.

Тож з початку проведення заходів виявлено 3 особи (2 громадяни Російської Федерації та 1 Республіки Білорусь), які перебувають на території України із порушенням чинного законодавства, а саме проживали без документів на право проживання в Україні.

За порушення норм чинного законодавства працівниками Любешівського районного сектору УДМС в області цих осіб притягнено до адміністративної відповідальності згідно ч. 1 ст. 203 КУпАП (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України).

Разом з тим, громадян України, які надали для проживання житло та не вжили заходів щодо вчасної реєстрації іноземців притягнено до адміністративної відповідальності у порядку ст.205 КУпАП (Невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства).

На разі керівництво відділення поліції підготувало клопотання про примусове повернення іноземців за межі України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: нелегали
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прикрити нелегалів, поки РФ не відпустить П. Гриба...
Відповісти
Останні новини
На Волині виявили нелегала з Білорусі
15 листопад, 2017, 11:50