Схема із закордонними паспортами на Волині: подробиці викриття

Схема із закордонними паспортами на Волині: подробиці викриття
Співробітники Служби безпеки України викрили на хабарництві завідувача одного з районних секторів та головного спеціаліста міського підрозділу міграційної служби у Волинській області.

Про це інформує прес-служба УСБУ у Волинській області.

Правоохоронці встановили, що посадовці за посередництва керівника однієї з туристичних агенцій організували схему отримання хабарів за оформлення документів для виїзду за кордон.

Співробітники СБ України спільно з прокуратурою задокументували отримання неправомірної вигоди посадовцями через посередника за сприяння в оформленні місцевій мешканці довідки про проживання у 30-кілометровій прикордонній зоні, яка не мала на те законних підстав.

Також оперативники спецслужби зафіксували факт отримання зловмисниками хабара за сприяння в оформленні закордонного паспорта на підставі недостовірних документів.

Встановлено, що лише гонорар посередника за свої «послуги» становив 250-300 євро з оборудки.

Під час обшуків за місцем проживання та роботи фігурантів справи правоохоронці вилучили гроші, недійсні печатки і штампи, які використовувались при оформленні фіктивних документів.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо оголошення зловмисникам про підозру та обрання запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Схема із закордонними паспортами на Волині: подробиці викриття
15 листопад, 2017, 18:48