Повідомили, як запобігти черг на «Ягодині»

Повідомили, як запобігти черг на «Ягодині»
Великих черг на митниці, зокрема звичних «пробок» на пункті пропуску «Ягодин», можна запобігти, спільно змінивши регламент із обох боків кордону.

Про це 20 листопада повідомив голова Волинської обласної держадміністрації Володимир Гунчик.

Поляки працюють за дещо іншим регламентом пропускають 1 машину за певний період часу. Відповідно, швидкість не змінюється не залежно від кількості машин.

«Наші працюють оперативніше, з нашої сторони йде більш інтенсивний рух. Ми вже неодноразово говорили по це з польською стороною»,- зауважив Гунчик. Мовляв, рішенням може стати спільна зміна регламенту з обох сторін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Введiть обмеження на рух автомобiлiв на пiд керуванням громадян Украiни на еврономерах, за приклад можете взяти Белорусь де транспортный засiб на iноземнiй реестрацii може перетинати кордон один раз за 10 дiб ,з тих машин шо там iдуть тiльки процентiв 10 iдуть дiйсно по справах решта мiсцевi бариги, зробiть для них окрему чергу шо в Украiнi що в Польше все рiвно вони в тих чергах народжуються, живуть та вмирають вже 25 рокiв i працювати не пiдуть,для них краще все життя возити сигарети.....
Відповісти
Останні новини
Повідомили, як запобігти черг на «Ягодині»
20 листопад, 2017, 17:45