ПриватБанк пропонує волинянам доступні кредити на житло та автівки*

ПриватБанк пропонує волинянам доступні кредити на житло та автівки*
ПриватБанк пропонує волинянам вигідні умови для споживчого кредитування на купівлю житла та автомобілів зі зниженими відсотковими ставками.

Про це повідомили під час прес-конференції 24 листопада.

«Нині оренда нерухомості – недешеве задоволення. Тому все більше людей обирають купувати житло в кредит, виплачуючи гроші за власний дім, аніж платити за оренду чужого помешкання», - зауважив керівник напрямку «Споживче кредитування» Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Олександр Мамчич. Тож для клієнтів, які відважилися купувати квартиру чи машину, банк підготував вигідні умови. Відсоткова ставка для житла на первинному ринку становить 17,9%, а на вторинному - 19,9 %.

«По вторинному ринку раніше ставка була 22,9 %, та з початку листопада її зменшили до 19,9 %. Клієнти хочуть купити житло і в’їхати туди, а не збирати кошти на ремонт… Це серйозний крок назустріч клієнтам, бо на первинному ринку клієнти вкладають практично аналогічні суми у ремонт та меблі», - зауважив директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко.

Мінімальна сума кредитування в обох випадках становить 100 тисяч гривень та може сягати мільйона. Кредит можна взяти на термін до 20 років із початковим мінімальним внеском у 25 %. Отримати кошти може будь-який резидент країни, працевлаштований за наймом, чи фізична особа-підприємець віком від 21 до 60 років. При цьому вік клієнта не може перевищувати 60 років на момент виплати кредиту. До того ж, клієнтам банку, які користуються пенсійною чи зарплатною карткою ПриватБанку, не обов’язково надавати довідку про доходи.

У банку наголошують, що ще однією перевагою кредитування у Приваті є те, що окрім одних із найнижчих відсотків, банк пропонує фіксовану ставку протягом усього терміну кредитування.

Стосовно купівлі автомобілів, то програма «Авто в розстрочку» пропонує клієнтам на вигідних умовах купити як нове, так і вживане авто.

«Головна наша перевага - клієнт сам вибирає авто, яке хоче: чи нове з салону, чи вживане з авторинку тощо. Стосовно вимог, то автомобіль має бути зареєстрований на території України», - повідомив Мамич. Відсоткова ставка за кредитом становить 18 % для нових автівок та 23,9 % для вживаних. Кредит можна взяти на 1-5 років, перший внесок становитиме 10 %, натомість вартість автомобіля не обмежують. До слова, кредитують купівлю і легкових машин, і мікроавтобусів до 18 місць, і навіть вантажівок тоннажем до 1,6 тонн.

«Перші кредити вже видано на Рівненщині та Волині - ми прокредитували 12 квартир та понад 20 автомобілів», - зауважив Мамчин. Процедура кредитування дуже зручна, адже оформленням усіх документів займається ПриватБанк, а вже за кілька годин після укладання угоди клієнт може сідати за кермо свого автомобіля. Простий і набір документів, які необхідно подати для участі в програмі, дуже простий. А якщо клієнт готовий внести 25 % авансу, то для оформлення документів треба надати лише паспорт та ідентифікаційний код. У випадку сплати мінімального авансу, клієнт має надати до банку довідку про доходи.

Детальну інформацію стосовно обох програм можна дізнатися у будь-якому відділенні ПриватБанку, або ж на сайті установи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк пропонує волинянам доступні кредити на житло та автівки*
24 листопад, 2017, 14:14