До водія, який вигнав сина Героя, прийшли «на розмову» атовці. ФОТО

До водія, який вигнав сина Героя, прийшли «на розмову» атовці. ФОТО
У Луцьку атовці та волонтери прийшли до водія, який висадив сина загиблого атовця з маршрутки.

Це відбулося 26 листопада.

Нагадаємо, про прикрий інцидент з водієм маршрутки "Шацьк-Луцьк" написала у мережі мама хлопця Юлія Гулюк.

26-го зранку невдоволені атовців та волонтери порозмовляли з водієм та провели "виховну бесіду". Також спілкувалися з власником автобуса. Та пояснила, що перевозити деякі категорії пільговиків підприємці не зобов'язані, адже держава не компенсує цих послуг. Приміром, син атовця купив квиток, як член багатодітної родини.

Учасники заходу домовилися про зустріч 27 листопада з керівництвом області, щоб проговорити шляхи вирішення проблеми.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
о, сміливці бандою прийшли права качати! чого ж в0рога так само сміливо не вигнали з терен нашої землі (напевно такого слова не знають!).
попили на передку, в полон здалися і все - всі герої і всі винні їм щасливе життя. тепер будуть нам кров пити і розказувати як вони з марсіанами воювали.
мої знайомі що були там соромляться про це згадувати і козиряти цим. нічого там достойного поваги не було.
а водій навіть один проти них всіх сміливіший!
Відповісти
Автобус перевізника-підприємця Приходько Н.В. Вона що цар і Бог? В неї постійно такі випадки трапляються. Вже пару раз казали що заберуть ліцензію. Добре лапу маже.
Відповісти
А, що ж Ви, пане Олекса, самі приклад не покажете, а тільки буквами тут поляпати можете ? Знайомим Вашим, якщо вони дійсно такі є - повага! Чи Ви самі водій "такої категорії", що за копійку горобця в полі заганяєте ? Має бути повага до тих, хто віддав життя, в т.ч. за Вас, кого ю Ви там не підтримували.
Відповісти
Олекса, а для вас водій-чмошник який висадив дитину - герой?
Водія покарати, в перевізника забрати маршрут відати іншому.
Відповісти
ти то точно герой, вякати анонімно)))
Відповісти
Хай би так на заправку прийшли щоб дали 20 літрів солярки безплатно, щоб було на чому возити героїв. А то захищають державу, а держава нікого захищати не хоче
Відповісти
Правильно нічого достойного! Якщо твої друзі дійсно пропили! От побував би там тоді би молов язиком! А не був то закрийся!
Відповісти
Тепер ми всі ім будем вині.праві не праві скликають без суду бовони атовці.а кого скликати маєму батькові дитина війни 2 світовоі коли йому хамить атовець від якого тхне спиртним
Відповісти
немає що і кому пояснювати. тільки хамство у відповідь. вже швидко забулося як збирали по копійці їм на передову щоб не були голі-босі, їжу пхали до них, тепер ми тилове бидло, а вони до уралу дійшли!
Відповісти
побачим через скількі часу ти проженеж ворога???як тількі повертається язик такє молоти???ти навіть незнаєш в якіх умовах хлопці воюють в той холод а ці галімі маршутчикі наїли сракі і пузякі в теплі ще мають совість отакє робити з дітьми???а за оцю писанину то ще й тебе треба зловити і надавати так щоб тиждень на сраку не сів.Кінути на передок зимою всі б ми побачили якій ти герой України.Хлопці гинуть щоб отака сволота як ти спав.
Відповісти
В україні потрібно зробити електрону форму оплату проїзду в міському транспорті і тоді не буде проблем бо усі будуть змушині купувати білети так їздить вся європа і ззагалі треба весь міський транспорт передати в до держави
Відповісти
Останні новини
До водія, який вигнав сина Героя, прийшли «на розмову» атовці. ФОТО
26 листопад, 2017, 10:01