У Луцьку під елітним рестораном згоріла машина. ФОТО. ВІДЕО

У Луцьку під елітним рестораном згоріла машина. ФОТО. ВІДЕО
Оновлено о 12:25. У Луцьку біля ресторану «Корона Вітовта» увечері четверга, 3 січня, згоріла машина «Тойота Кемрі».

Як розповів виданню ВолиньPost лучанин, який попросив не вказувати його імені, близько 22:00 він бачив, як біля «Корони Вітовта» на автовоз вантажили обгорілий автомобіль.

«На прогулянці з другом в Старому місті ми побачили ситуацію, коли на автовоз завантажували згорілий автомобіль «Тойота Кемрі». Це було приблизно о 10-й вечора 3 січня біля ресторану «Корона Вітовта», - повідомив лучанин.

«Ми почали все розгядати і побачили депутата міської ради Андрія Козюру, якого ми не могли не впізнати, бо бачили його на біл-бордах Луцька. Що цікаво, Козюра був знервований», - розповів чоловік.

«О 10-й вечора чоловік (мабуть, працівник ресторану) з лопатою на місці, де згоріло авто, швидко прибирав і закидав снігом обгорілі сліди пожежі. Певно, щоб не було видно», - розповів очевидець.

«Коли автовоз виїздив зі Старого міста, його зупинили працівники ДАІ. В кабіні автовоза сидів Козюра. Він відразу вибіг і почав сперечатись з працівниками міліції. І через приблизно дві хвилини працівники відпустили машину», - повідомив чоловік, який спостерігав на подіями.

Очевидень надав редакції фото, які він зробив на камеру мобільного телефону.



Окрім того, один з відвідувачів ресторану «Корона Вітовта» надав ВолиньPost’у відео пожежі. Цей очевидець повідомляє, що машина загорілася приблизно о 19:15. На 28-й секунді відео видно, як у машині щось вибухнуло.



Чоловік знімав пожежу спочатку з вікна ресторану, потім вийшов на двір. Він стверджує, що бачив той момент, коли машина тільки почала горіти. «Таке враження, що капот горів зверху, всередині вогню не було», розповідає очевидець.

«20 хвилин перед пожежею я проходив біля цієї машини. Все було тихо, спокійно, йшов дощ», - каже очевидець.

У секторі зв’язків з громадськістю УМВС України у Волинській області підтвердили, що увечері, 3 січня, на Замковій площі згорів автомобіль «Тойота Кемрі».

«Автомобіль належить товариству з обмеженою відповідальністю», - повідомила керівник прес-служби обласної міліції Оксана Блищик.

Увечері 3 січня окремі інтернет-видання поширили інформацію, що автомобіль, який згорів біля «Корони Вітовта» належить підприємцю Сергію Булі. Як відомо, Була товаришує з Андрієм Козюрою, є співвласником торгового центру «Буратіно» і їздить на «Тойоті Кемрі».

Проте у телефонному коментарі Сергій Була заперечив, що його машина згоріла.

«Я не кажу, що я не в курсі, що там сталося, але просто автомобіль не мій – 100 відсотків», - заявив Була.

На запитання «Це була машина Андрія Козюри?» прозвучала відповідь: «Ні». Він додав: «Це друга ситуація. Якби я отримав від тієї людини інформацію, що я можу давати її, то я б дав... Це треба з’ясовувати з власником».

Почути Андрія Козюру вранці 4 січня не вдалося – він не відповідав на дзвінки на мобільний телефон.

Як повідомили джерела видання «Хроніки Любарта» у правоохоронних органах, машина, яка згоріла, належить ТзОВ «Західноукраїнська бізнес ліга». Попередня причина загоряння – несправність електропроводки (коротке замикання).

«Під час опитування за фактом інциденту Козюра заперечив свою причетність до автомобіля, який згорів», - повідомило джерело.

Як відомо, Андрій Козюра їздить на автомобілі «Тойота Кемрі». У травні 2011 року виданню «Волинські новини» Козюра розповідав, що «Тойоту», на якій він їздить, «орендує у юридичної особи».



У телефонному коментарі ВолиньPost директор «Західноукраїнської бізнес ліги» Роман Стужук підтвердив, що машина, яка згоріла, належить його підприємству, а не Андрію Козюрі.

«Я – директор товариства з обмеженою відповідальністю «Західноукраїнська бізнес ліга». На балансі цього товариства стоїть автомобіль «Тойота Кемрі», який згорів біля ресторану «Корона Вітовта» увечері 3 січня», - підтвердив співрозмовник.

«На ньому був один з працівників нашої фірми. Той автомобіль згорів. Більше на сьогоднішній день я ніяких коментарів давати не бажаю», - заявив Роман Стужук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пожежа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 29
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Номера? 2000?
Відповісти
радуйтесь, что не 5050 :)
Відповісти
А чому тут радіти?
Відповісти
Номера зняті були, напевно так треба коли машина згорає)))))
Відповісти
...Отак, в житті все все все буває і нехай не думає,що він самий розумний, на кожного такого"зарозумілого буратіно" знайдуться як мінімум ще 5,але більше зарозуміліших та статніших, нічого не буває просто так, в житті за все розплачуватися треба, а це ще мало,ще є будинок)
Відповісти
Ой, не суди, да не судима будешь. Правда, блин. Правда не злорадствует.
Відповісти
Правда, блин. Правда не злорадствует. - Кто руководится "не суди, да не судима будешь." такого не написал бы:)
Відповісти
я не я і машина не моя. братки-буратіни, ви господа-соврамши прямо таки.
Відповісти
ой не добре зловтішатися. не добре. тим паче, невідомо що там було насправді.
Відповісти
у звязку з відкриттям ЦУМУ Буратіно буде вести напівжалюгідне існування і в майбцтньому всеодно рано чи пізно збанкрутує. там мало що купують і ціни високі. знаючи сумнівну репутацію цього справді недолугого торгового центру, можна зрозуміти нервувавання і Були, і Козюри. мрія друзів-буратін можна провалитися.
Відповісти
страшна аналітика і аналітик)
Відповісти
Стає страшно, коли просто так (чи не просто?) на вулицях Луцька загораються машини…
Відповісти
Страшно Ира, когда люди злорадствуют, это гораздо страшнее.
Відповісти
Це їх понятія про життя. З вовкулаками по-вовчому.
Відповісти
А це огидно, я б сказала.
Відповісти
Страшно ира как пылает коробочка с ребятами. страшно когда 8 патронов в магазине, а кругом горы и жить хочеш. за их метал мне не страшно. и за себя не бойся. разве ты сереги или андрюхи подруга. просто так ничто не горит.
Відповісти
Страшно йти проти богів міра сієво, от це страшно:)
Відповісти
бог шельму метит
Відповісти
у нас в Луцке , "мода" такая все поджигать ...
Відповісти
Козюра, цей той, що був кандидатом в нардепи і місцевмй буратіно? Цікаво, цікаво, тільки падєльнік романюк у відпустку, так і зразу машина згоріла...
Відповісти
і знову наші депутати "орендують" машини, житло, бідахи, свого нічого не мають!
Відповісти
http://vgolos.com.ua/zhyttya/news/11122.html
Відповісти
напевно якби стаття була написана по іншому то й коментарі інші були б. Наприклад, "в Луцьку спалили авто відомого мецената ХХХ, який в свій час відродив дитяче кафе - окрасу центру нашого міста. Авто було припарковано в районі ХХХ школи де власник проводив збори щодо можливих шляхів фінансування капремонту приміщення. і т.д "
Відповісти
До речі, якщо погуглити ТОВ «Західноукраїнська Бізнес-Ліга», то можна знайти багато цікавого. Зокрема дана компанія була переможцем тендеру Львіввугілля на 4,57 млн. грн. Джерело -http://nashigroshi.org/2011/06/20/v-shahty-za-tyzhden-zakopaly-125-milyardy-yuri-enakijevskomu-pishlo-200-miljoniv/. А кому належить вищезазначена компанія думаю сумнівів ні у кого не залишається...
Відповісти
Якби в Луцьку,так,як у Парижі спалили півтори тисячі машин(приблизно стільки й треба спалити),оце був би резонанс.Ви погляньте,де тільки та наглота не ставить свої машини!Тротуарами неможливо ходити,бо крутелики машини ставлять,щоб на проїжджій частині вулиці випадково ніхто його ляльки не зачепив.І владі все по барабану,і ДАІ вроді до цього не причетна.Перед готелем"УКРАЇНА"зробили свою автостоянку,хоча ніякими правилами вона там не передбачена.Там зупинка маршруток,багато людей, бо центр міста,а крутелики то зарулюють,то вирулюють і ніхто із посадових осіб міста,які відповідальні за це не бачить.Пора брати приклад з Франції,тоді може на них подіє.А"бідняка"Козюри і іже з ним нема чого шкодувати.Цей жидок вміє вішати людям локшину на вуха,(добре,що люди ненавидять його),скоро відшкодує втрачене.Скоро "Буратіно"запалає,за те що людям СВІТ закрив.
Відповісти
Растет количество жлобов на душу населения.
Відповісти
15.10. Стоянка забороняється:
...в) на тротуарах, за винятком легкових автомобілів та мотоциклів, які можуть бути поставлені на краю тротуарів, де для руху пішоходів залишається щонайменше 2 м;
Відповісти
Жлобы правил не знают. Их бесит, что у кого-то есть то, чего нет у них.
Відповісти
курить и палить вредно.такое ощущение что сначала подготовили статью а потом подпалили.откуда такая информация о власниках может ментовской фирме дорогу перещли типа куць-еврокредит-нерухомисть-мент филюк а.в
Відповісти
Останні новини
У Луцьку під елітним рестораном згоріла машина. ФОТО. ВІДЕО
04 січень, 2013, 10:43