«Люди повірили в месію, а їх підставили» - Лапін про Саакашвілі

«Люди повірили в месію, а їх підставили» - Лапін про Саакашвілі
У вівторок, 5 грудня, правоохоронці затримали Міхеїла Саакашвілі, проте активісти заблокували автомобіль Служби безпеки України та звільнили його.

Під час вечірнього засідання Верховної Ради Генеральний прокурор України відзвітував парламентарям про спецоперацію та показав факти співпраці Саакашвілі з Сергієм Курченком та фінансування акції «Руху Нових Сил» олігархом-втікачем.

Народний депутат Ігор Лапін вважає, що якщо це був сценарій спецоперації, то Саакашвілі повівся на неї та пішов на співпрацю з людьми в Росії, і це при тому, що Росія нападала на Грузію. Про це Лапін розповів в ефірі телеканалу «Прямий».

«Він пішов на співпрацю з Росією, яка в свою чергу забрала кусок Грузії. І він на це повівся. Тим самим підставивши людей, які повірили в «месію», який прийде і порядок наведе». А з приводу самих дій, я бачу ознаки статті 109, якщо вірити тим аудіо записам, це спроба повалення конституційного ладу в незаконний спосіб. Якщо ми говоримо про це, то ця стаття дозволяє Службам безпеки України заходити в будь-яке приміщення посеред ночі і не чекати 7 ранку для того, щоб зібралося «шоу імені Михеїла Саакашвілі», - сказав народний депутат.

Ігор Лапін зазначає, що питання навіть не в тому, чи автентичний запис розмови очільника «Руху Нових Сил» з колишнім “регіоналом”, який зараз перебуває в Москві, чи ні. Питання в тому, що Саакашвілі спілкувався з Сергієм Курченком, і фактично пропозиція зайти в парламент з кров’ю була з боку представника Саакашвілі.

«Давайте ми не будемо виділяти окремих людей, давайте будемо діяти в межах системи, і це має бути згідно чинного законодавства. Є законодавство, є суд і має бути процес. Процес може бути закритий лише в передбачених законом випадках. Якщо Саакашвілі не довіряє українському законодавству, якщо він не довіряє нашим судам, тим не менше, всі ж прості громадяни відстоюють свою честь і гідність в цих судах і живуть по цьому законодавству. Якщо він себе ставить понад законом, то таку людину звичайно знищать. Знищать її юридично», - сказав Ігор Лапін.

«Верховенство права і більше нічого. Іншого варіанту нема», - підсумував нардеп.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"відстоюють свою честь і гідність в цих судах"

а на днях грату в суді кинули бо був самий чесний суд в світі?
Відповісти
Дуже достойний політик якого визнав весь цивілізований світ.. поборов корупцію, підеяв країну...
А наше бидло при владі такі як порох оцей лапін і т.д говорять що суд потрібно...
За роки незалежності країна не мала гірших політиків депутатів президента як зараз .. і це після револіції гідності..
Гнати і стриляти тих політиків
Лапін що ти зробив для волині? А що зробив для себе відколи при владі? Що всі падлюки забоялись Саакашвілі???
Я за новий майдан бо життя не стерпне.. я за Саакашвілі...
Відповісти
Останні новини
«Люди повірили в месію, а їх підставили» - Лапін про Саакашвілі
05 грудень, 2017, 23:33