У Луцьку на переході авто збило маму з дитиною. Водій втік. ФОТО

У Луцьку на переході авто збило маму з дитиною. Водій втік. ФОТО
На пішохідному переході у Луцьку авто збило двох пішоходів – маму та її 8-річного сина.

Пригода сталася увечері вівторка, 8 січня, близько 22:00, на пішохідному переході проспекту Волі, поблизу Луцької міської поліклініки №1 (пр. Волі, 66а).

Очевидці розповіли, як почули глухий удар. У цей час мама з хлопчиком переходила дорогу на пішохідному переході.

Авто не загальмувало, на такій же швидкості продовжувало рух з боку Київського майдану до центру, кажуть очевидці.

Дитину відкинуло на узбіччя, жінка від удару втратила свідомість, кажуть очевидці. Стверджують навіть, що потерпілих відкинуло не менш як на 3 метри.

На місце події приїхали працівники Державтоінспекції, швидкої допомоги.

Медики повідомили, що постраждалі – у стані середньої важкості. У жінки – закрита черепно-мозкова травма і струс головного мозку, перелом правого ліктьового суглоба. В дитини – теж поранена голова, переломи кісток.

Карета швидкої доставила жінку у Луцьку міську лікарню, дитину завезли в реанімацію обласної дитячої лікарні.
Постраждала – 27-річна лучанка Тетяна Л. Її син – Ярослав 2005 року народження, – розповіли чергові швидкої допомоги Луцької міської поліклініки № 1.

На місці працівники експертної служби знайшли частини від авто.

Одні кажуть, що авто було сірого кольору, схоже на якусь невелику за розмірами стару іномарку.

Очевидці ж розповідають, що усе відбулося дуже швидко, тож визначити «на око», яка саме була машина – складно.

«Видно було, що машина – із обрізаною задньою частиною, схожа на Фольксваген Гольф. Точно не седан і не хетчбек», - розповів один з очевидців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 28
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Опять и опять. Темное время суток, ограниченная видимость, а я на "зебре". Блин, ну когда вы люди поумнеете? Водила козел, тут спору нет. Но, и вина пешехода очевидна. Скорейшего выздоровления потерпевшим.
Відповісти
хавбек чи хетчбек?!:)
Відповісти
VSC, розумнику, припиняй дилетанствувати. Нічого не вмієш у цьому житті, залишається тільки на клаву тиснути і нарочито підкреслювати свою "гусскаязичнасть".
Відповісти
А якби VSC на англійській мові писав ти б не такий упереджений би був? Ото по таким як "Скільки можна" і судять про дібілізм нації!:(
Відповісти
просто якщо людина сама збивала пішоходів чи його рідні то вона по-любому буде підсвідомо осуджувати їх і навіть якщо вони на пішоходному переході
Відповісти
Я кожен день там дорогу перехожу, точніше перебігаю:(
Відповісти
Правильно VSC пише. З ДИТИНОЮ потрібно 1000 разів подумати, а тоді дорогу переходити!!!
Водій винен, але подивіться на освітлення - його не має!
А враховуючи свята можливо ще й на підпитку.
Відповісти
Я так зрозумів, що крім Юлі, тут висловлюються лише автомобілісти, яким пішоходні переходи пофіг... Я кожного дня веду дитину з садочка і на переході Карпенка-Карого (там де будується нова черга Там-Таму) де поруч два пішоходні переходи і ніхто не зупиняється, поки каменюкою не запустиш... Пора нам пішоходам вдаватись до самооборони, бо дебіли можуть всіх передавити...
Відповісти
4.14 Пішоходам забороняється:
а) виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху;
б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід;

18.1 Водій транспортного засобу, що наближається до нерегульованого пішохідного переходу, на якому перебувають пішоходи, повинен зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати дорогу пішоходам, для яких може бути створена перешкода чи небезпека.

Якщо ви стоїте на тротуарі то це не пішохідний перехід. Якщо ви починаєте переходити дорогу а машина що рухається не створює вам перешкоди, водій не зобовязаний зупинятись.
Відповісти
"Якщо ви починаєте переходити дорогу а машина що рухається не створює вам перешкоди, водій не зобовязаний зупинятись."
де таке написано???? це улюблена уловка ДАІ. в ПДД то ніби то так, але в реальності штрафують навіть за те, коли одна нога пішохода ще на тротуарі, а інша на проїжджій частині, неважливо чи зліва, чи справа від руху авто. вийнятки дорога з розподільчою смугою....
Відповісти
Написано вище "в разі потреби". В реальності штрафують тих хто порушує, або поняття не має про пдр. Якщо даїшмани бачать що перед ними лох, то вони цим і користуються.
Відповісти
Це вони тільки лохів розводятя як завжди, а хто про дані зміни в ПДР знає вони без всякого відпускають!
Відповісти
Exaboto ты где? Расскажи этим знатокам, как надо ездить и переходить. Ты любишь по пунктикам все разложить. И сразу про ответственность "самоборонщиков" за "каменюку".
Відповісти
:))
Пішоходи! Знайте! Коли вас на смерть зібють на пішоходдному переході, ви були праві! :)))
Відповісти
Молодец.
Відповісти
Як смішно з боку спостерігати за людьми, котрі намагаються підняти собі самооцінку...
Відповісти
Навіть дико трішки читати, що пишуть люди. Маємо постраждалу маму і дитинку і купу коментаторів, котрі НЕ були очевидцями і не володіють точною інформацією щодо того, чи перебігали постраждалі дорогу, чи переходили повільно... Пишучи усіляку дурню, памятайте - завтра на місці постраждалих можут бути ваші діти, внуки чи ви самі.
Відповісти
звичайно, саме тому треба знати і виконувати пдр.
Відповісти
Ув. VСP., классный аватар. По сути, если бы потерпевшая, просто посмотрела налево, потом направо, пропустила козла-водителя, убедилась, что больше НИКАКОЙ козел ей не угрожает, то мы бы с Вами не имели что обсуждать. Я понятно изложил?
Відповісти
а пользователь VSЦ сразу понял о ком пишет автор VCП:) очень понятно все изложил, оправдался
Відповісти
>хавбек
Хечбек може, ні?
Відповісти
Знову якась баба писала безграмотна. Гольф недорогий - це і є хетч-бек. Бувають гольфи в кузові універсал, але тоді вони будуть дорогі, бо починаючи із 3-ї серії універсали почали робити.
Відповісти
дійсно, все ж таки треба дивитись по сторонам)) а то я на переході і все - всі ставайте, а сама йде і по телефону тріщить ,а ще може передумати і назад піти, бачила і таке((
Відповісти
Водії в Луцьку не дуже то на пішоходів звертають увагу, навіть влітку. Ідеш по пішохідному де знаки - об'їжджає, сигналить і ще й на газ чавить. Часом матюком на них крикнеш, то ще щось відгаркується. Не раз бачив, як жінок з машини обматюжить бидло таке, а чоловіків бояться, бо можуть по морді отримати. Рекомендую виховні методи - порушив водій - пішохід кинув каменюкою в заднє скло.
Відповісти
ага, а тих пішоходів що не на пішохідному палкою по спиняці. Ото житуха начнеця.
Відповісти
По голове монтировкой не боишься получить, грамотей?
Відповісти
Людям с больной простатой нельзя поднимать монтировки.
Відповісти
Навчитись водити йому треба. Я знаю Таню і її малого. і знаю що вона постійно нормально переходить дорогу. тількі на переході. і дивиться по стороном. Вона вже ж майже перешла дорогу там лишалось два кроки до тротуара.І вона не могла бачити що він їде. він вдарив її в бік. вона навіть не всигла зрозуміти що сталось. Вона навіть не помнить аварії. а ця сволочь навіть не затормозила. Врешті решт міг вийти і подивитись що з ними. Ви не знаете в якому стані їх доставили в лікарню. Так що не треба писати всякій бред. якщо не знаете нічого.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку на переході авто збило маму з дитиною. Водій втік. ФОТО
09 січень, 2013, 11:11