На Волині у лісі облаштували джерело

На Волині у лісі облаштували джерело
У Любомльському районі відновили криницю, яка розташована у лісі.

Рекреаційні пункти постійно оновлюються, влаштовуються нові місця для відпочинку, встановлюються бесідки у багатьох прекрасних куточках лісових масивів району, - інформує ВОУЛМГ.

А у Головненському лісництві ДП «Любомльський лісгосп» – своєрідний підхід до пошуку таких місць. Тут, у своєму обході, майстер лісу Володимир Литвинюк почистив та відновив уже другу криницю серед лісу. (Перша знаходиться недалеко від смт Головно).

Джерело, розташоване неподалік с. Мшанець, лишилось забуте, відколи спустів невеличкий тамтешній хутір. Досить довго воно було у занедбаному стані. Місцеві уже й не пам’ятають, коли з кринички можна було попити воду.

Завзято попрацювавши, Володимир Федорович показав результат – почистив її від мулу та бруду, змайстрував накриття, неподалік постала нова бесідка.

До речі, ця сторона Любомльського району багата на джерела. Зокрема, є криниця біля села Черемошна Воля. Цього року про неї подбав майстер лісу Головненського лісництва Павло Шум, облагородивши його, зробивши новий колодязь із кришкою.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.