У Луцьку ліквідують незаконну зовнішню рекламу

У Луцьку ліквідують незаконну зовнішню рекламу
На низці об’єктів у Луцьку ліквідують незаконну рекламу.

Про це йдеться в розпорядженні за підписом Григорія Пустовіта.

Так, у пояснювальній записці до документа йдеться, що на вулиці В’ячеслава Чорновола, 2В на фасаді будинку розміщено рекламний банер розміром 3,0 м х 6,0 м та світловий бокс 1,5 м х 1,5 м із сюжетом «Свіже м’ясо».

Також за цією адресою на фасаді будинку розміщено два банери розміром 1,0 м х 1,5 м і один банер розміром 2,5 м х 3,0 м із сюжетом «Фільтри для води». Власниками вказаних рекламних конструкцій є відповідно фізичні-особи підприємці.

На вулиці Лесі Українки, 5 на вікні наклеєний банер розміром 0,5 м х 2,0 м із сюжетом «Продукти». Власником цього рекламного засобу є ТОВ «Гермес».

Ці засоби зовнішньої реклами розміщені без отриманих у встановленому порядку дозволів на розміщення, що порушує пункт 1 ст. 16 Закону України «Про рекламу». Інспектори КП «Луцькреклама» склали та вручили представникам вказаних суб’єктів господарювання акти виявлення порушення розміщення засобів зовнішньої реклами в м.Луцьку та листи-вимоги про усунення порушення порядку розміщення зовнішньої реклами в м.Луцьку.

Крім того, до Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області були направлені подання щодо порушення Закону України «Про рекламу» для накладання відповідних штрафних санкцій.

На вулиці Рівненській, 72 розміщено наземний рекламний подвійний щит розміром 3,0 м х 6,0 м. Власником вказаної рекламної конструкції є ВНЗ ПАТ «Волинський інститут економіки та менеджменту».

КП «Луцькреклама» направили лист-вимогу про закінчення дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами від 22.05.2006 №146, неодноразово вказували на необхідність усунення порушення та демонтаж рекламного засобу. Усі вимоги щодо усунення даних порушень були проігноровані.

Усі рекламні об’єкти демонтують.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рекомендую звернути увагу на незаконну звукову рекламу на зупинках, що порушує права громадян, які очікують на транспорт на зупинці. Буду дуже вдячний, бо реально дістає така реклама.Причому дана реклама є не законною.
Відповісти