Крадію зірки з ковельської ялинки загрожує 3 роки ув’язнення

Крадію зірки з ковельської ялинки загрожує 3 роки ув’язнення
До Ковельського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в ніч на 22 грудня на бульварі Лесі Українки у Ковелі невідомі викрали з головної новорічної ялинки міста гірлянду.

Поліцейські встановили, що в ніч на 22 грудня невідомі особи викрали з новорічної ялинки в центрі Ковеля гірлянду – світлову конструкцію у вигляді зірки, - інформує прес-служба волинської поліції.

Зловмисники перерізали електричний дріт. Новорічна світлова гірлянда перебуває на балансі Ковельської міської ради. Сума збитків становить 1,6 тис. грн. Поліцейські проводять заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння крадіжки.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає, зокрема, штраф або позбавлення волі на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звичайно! За гірлянду з китайських світлодіодів (яких на алі безліч) - три роки! А за вкрадені мільйони-мільярди, то і браслетів бракує одягнути.
Відповісти
Останні новини
Крадію зірки з ковельської ялинки загрожує 3 роки ув’язнення
26 грудень, 2017, 16:49