Поліція віддала гроші й обладнання, вилучені у гральному закладі

Поліція віддала гроші й обладнання, вилучені у гральному закладі
Поліцейські повернули власникам гроші та обладнання, вилучені під час обшуку в рамках справи про підпільне казино у Ковелі.

Про це пише Район. Ковель.

Наприкінці березня минулого року під час обшуку у приміщенні «Лото Маркет» у Ковелі старший слідчий Ковельського відділу поліції Володимир Супрунюк вилучив 4260 гривень, 11 системних блоків, 10 флеш-накопичувачів та принтер для друку чеків.

Вилучене було визнано речовим доказом у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 КК України (Зайняття гральним бізнесом) та приєднано до матеріалів справи. Іншою постановою була призначена комп’ютерно-технічна експертиза.

Відповідно до чинного законодавства, зайняття гральним бізнесом в Україні карається штрафом від 10 тисяч до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

З’ясувалося, що приміщення «Лото Маркет» в ТзОВ «Равім» орендує товариство з обмеженою відповідальністю «МДЛ».

ТОВ «МДЛ» звернулось до Ковельського міськрайонного суду Миколи Миронюка із клопотанням встановити в межах кримінального провадження процесуальний строк у 7 календарних днів для повернення вилучених під час обшуку грошей, системних блоків, флеш-накопичувачів та принтера.

Але перед Новим роком товариство подало заяву залишити своє клопотання без розгляду, оскільки відпала в цьому необхідність. З’ясувалося, слідчий добровільно повернув майно. Слідчий надав судді копію розписки директора ТОВ «МДЛ» про отримання останнім вилученого під час обшуку майна і грошових коштів.

«Таким чином, оскільки слідчий сам припинив бездіяльність, яка оскаржується заявником, що стверджується поданим клопотанням заявника і його розпискою, то провадження у справі підлягає закриттю», – вказується в ухвалі судді Миколи Миронюка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
клоунська держава!!!!! шо брати бітку і йти самому ламати ті автомати?
Відповісти
Останні новини
Поліція віддала гроші й обладнання, вилучені у гральному закладі
04 січень, 2018, 14:18