Гунчик прокоментував заяву Гузя про нового губернатора

Гунчик прокоментував заяву Гузя про нового губернатора
Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик прокоментував інформація про нібито зміну губернатора, яка стала відома завдяки нардепуІгорю Гузю.

Про це він розповів 9 січня.

«Я вже втомився коментувати. Право призначати та звільняти належить Президенту, якщо він прийме таке рішення - буду виконувати», - зауважив голова ОДА. Однак наразі, каже посадовець, виглядає, ніби подібними репліками нардеп хоче просто «внести» цю інформацію у вуха волинян. Гунчик нагадав, що такі повідомлення Гузь поширює не вперше, однак їх вже навчилися «розрізняти».

«В Ігоря Володимировича є потреба - він завжди мусить мати супротивника, щоб реалізовувати політичні амбіції», - вважає очільник ОДА. Мовляв, нардеп періодично змінює опонента та встиг покритикувати кількох міністрів.

«Це така позиція народного депутата, він цим живе, це його політичне кредо. Головне, щоб він працював на громаду, а слова...», - підсумував Гунчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
яке казало - таке й коментувало! Слава атавістам.
Відповісти
Тобто, гузь в черговий раз виявився базарною бабою. До цього ми вже звикли.
Відповісти
З минулої весни на цю посаду було вже 5 рекомендацій. Немає кого ставити. Порядна людина з нормальними матеріальними статками і яка себе поважає, в наймити ніколи не піде. А піде всяке барахло, яке думає лише за сьогоднішній день.
Відповісти
Останні новини
Гунчик прокоментував заяву Гузя про нового губернатора
09 січень, 2018, 10:24