У місті на Волині замість колишньої кондитерки зроблять музей

У місті на Волині замість колишньої кондитерки зроблять музей
У Камені-Каширському тривають роботи по реконструкції приміщення колишнього кондитерського цеху під облаштування районного краєзнавчого музею.

Дана будівля до грудня 2015 року перебувала у власності Волинської облспоживспілки, а згодом була придбана районною радою, - інформує Камінь-Каширська райдержадміністрація.

Наразі відбувається капітальний ремонт даху цього нежитлового приміщення, що знаходиться в м. Камінь-Каширський по вул. Неродів, 6.

"Для робіт виділено кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на суму 170 тис. грн. Станом на сьогодні ці кошти освоєні повністю. Роботи здійснюються відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України про «Деякі питання розподілу у 2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій", – зазначив начальник управління регіонального розвитку та інвестицій райдержадміністрації Олександр Нікітчук.

Також посадовець поінформував, що загальна кошторисна вартість реконструкції даху для майбутнього районного музею становить 955 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: музей
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.