Луцькі художниці запрошують на виставку картин із запахом кави

Луцькі художниці запрошують на виставку картин із запахом кави
Впродовж цілого місяця, з 20 січня по 20 лютого, у луцькому кафе CoffeeIn експонуватиметься виставка картин двох луцьких художниць.

Виставка картин із назвою «Ейфорія» від молодих художниць Небо Міріам та Маргарити Паламарчук покаже відвідувачам те, чого інколи не помічають люди. Адже картини цих художниць зображають єдність кольору і деталей та внутрішній світ природи, ті дрібниці, які часто не помічає око, повідомляє луцький Центр туристичної інформації.

Кафе CoffeeIn, що на вулиці Винниченка, 8, нещодавно розпочало роботу і радо підтримує починання молодих художників.

За словами самих художниць, виставка картин «Ейфорія» стане справжньою ейфорією із запахом кави.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 33
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А навіщо робити цю виставку саме в барі,коли в нас в Луцьку є на це спеціально відведине місце-виставкова художня галерея(на вул.Л.Українки)???Чи це якась рекламна акція для заохочування клієнтів в кафе CoffeeIn???
Відповісти
Ха-ха-ха. Насмішили. Відразу видно людей, які пишуть, аби писати. А ви пробували домовитися зі "спеціально відведеним місцем" та вислухати від тамтешніх панов лекцію? По-друге, це не бар, а кафе. І різниця є. Нині починання молодих талантів радше відтримують приватні установи, ніж державні. Занотуйте, і надалі не позортесь подібними коментами.
Відповісти
кав'ярня має назву "Coffee In", якщо бути точними. Чому тільки виставкові зали? що поганого в тому, що відвідувачі будуть прилучатись до культури, а не лише смоктати коктейлі і сидіти годинами за кавою і теревенями? нехай споглядають красиве. Можливо, стануть культурнішими! До речі, така традиція давно існує у Кав'ярні "Дім кави", що на вул. Лесі Українки. Можна подивитись і навіть придбати картини з виставки!
Відповісти
Складається таке враження,що для таких "поціновувачів" мистецтва інших закладів як генделикі,більше не існує!А якщо плнувалося привести на цю виставку своїх дітей? То це що значить,щоб прищипити їм з дитинства любов та розуміння до мистецтва їх потрібно з дитинства по генделиках водити!І до чого тоді дійде весь той зміст духовного виховання?Аж страшно подумати!!!
Відповісти
Ви беретеся критикувати людей, які хоча би щось у цьому місті роблять? Шкода мені вас, генделикІ)))))))))))))
Відповісти
Шановний Митець! Генделик у Вас в голові, якщо Ви пишете такі речі! Що такого страшного прийти в кав"ярню, де нема алкоголю і не палять, із дитиною, яка залюбки вип"є коктейль із тістечком, а батьки, споглядаючи на картини, поспілкуються за філіжанкою кави? Ви особисто були в тій кав"ярні? Ні? То не пишіть ахінею!
Відповісти
Ахінею це творите ви і вам подібні кавоМАНИ,які вже без тих генделиків жити не можуть!!!А на все,тим більше,якщо це стосується духовно-творчого є своє місце!!!
Відповісти
Митець, мені Вас щиро шкода.....
Відповісти
Це точно. Людина клепки не має про те, яких зусиль вартує домовитись про виставку у приміщенні на Лесі Українки. Село. Воно в головах ))
Відповісти
Ваш "змістовний" комент Yana,свідчить про ваш інтелектуальний рівень розвитку,який ви очевидно і розвинули в собу в таких закладах,як ГЕНДЕЛИКИ!
Відповісти
Дякую за належну оцінку мого рівня розвитку. Наш пан митець писали "генделикІ", а оскільки він/вона/воно продемонстрували читачам та коментаторам власну авторитетність у справі художній, то скоріше за все у Правописі помилка і правильно пишеться генделикІ, а не генделикИ )))))))))))))
Відповісти
Раджу збавити ваші показові амбіції та не показувати свої поверхневі знання в тому числі із правопису,якщо ви послалися на попередню механічну помилку в моєму коменті,а саме в слові "генделикІ",то запам"ятайте собі на майбутнє,що вірно писати все ж таки-ГЕНДЕЛИКИ!!!:D І не беріться вчити-вчених,бо наживете собі грижу!!!;)
Відповісти
кава - це гарний смак,
а митець водяру мабуть полюбляэ, і ахінею
"по сіньке" пише)))))бу-гагага
Відповісти
Так висловлювати свою думку,може тільки приїзджий ПОЛІШУК з "глубокого жопенська",який полюбляє себе хибно називати ЛУЧАНИНОМ!!!
Відповісти
А мені шкода таких кавоМАНІВ,які спотворюють ставлення до мистецта,як до храму духовності!А ще тих художниць,які виставляють виставку своїх творінь в харчевні!Це не всеодно аби ви прийшли в театр на виставу зі своїм бутербродом та термосом кави і споглядаючи на те театральне дійство,напихали свій шлунок,замість того щоб наповнити свою душу,більш вагомим і до місця-духовністю!!!
Відповісти
люди приходят, люди них.у.я не поняли, люди закуривают и остаются, -
вот так и работает постмодерн
Відповісти
....і що цікаво, ці митці тільки п.здіти про духовність здатні,
а якщо і зроблять якийсь перфоменс - то насруть в каментах, і підпалять,
а ви гасіть.....бу-гаа
Відповісти
Таке враження,що всі ці відповіді на коменти пише адміністратор кафе "CoffeeIn"!!!Можливо реклама і є двигуном торгівлі,але аж ніяк не культурно-творчо-духовним розвитком в суспільстві!!!.........
Відповісти
ОДнозначно! Все так і є, як ви написали :)))))))))))))))
Я більш, ніж впевнена :)))) А якщо серйозно - не подобається вам, як приватники підтримують молодих, окей...З іншого боку - а як їх підтримує влада? Як Ви особисто можете запропонувати усунути міщанство, полішукізм та інші неприємні явища соціуму?
Відповісти
Митець - у Вас наблюдается брюзжание, ворчание, мычание и нытье. Приятное заведение, еще новенькое и не затасканное, картины на стенах, кофе на столиках, трезвая публика. Так в чем проблема? Картины можно вывешивать и экспонировать только в галереях? Или "под кофе" изобразительное искусство не воспринимается? Или это, с Вашей точки зрения, не искусство? Объясните толком.
Відповісти
VSC-усі Ваші вище перечисленні зі сорказмом спостереження,які можна було б назвати одним словом-ОБУРЕННЯ,яке було викликане тим,що художню виставку планується провести в закладі харчування,має на це серйозні підстави!Мені як митцю,набридло мовчки спостерігати за тим,як наше місто стрімко та нахабно перетворюють на райцентр середньої руки!Іприкладів цьому більше,ніж достатньо!Це тільки в нашому місті із-за байдужого мовчання свідомої громади,можуть в Плаці Молоді проводитися виставки народного господарства,а художні виставки у ХАРЧЕВНЯХ!Це тільки у нашому місті можуть проводитися фестивалі колядок та щедрівок,після того,як вже відсвяткували Різдво та Старий Новий рік,в той час коли на саме Різдво 7-8 січня не було жодного святкового дійства!Це тільки в нашому місті,щомісяця відкриваються все нові та нові бари,ресторани,піцерії,нічні клуби-кількість яких і без того ЗАШКАЛЮЄ!!!А Ви особисто задавали собі запитання:Скільки,за останніх 40 років в Луцьку було відкрито КУЛЬТУРНО-МИСТЕЦЬКИХ ЗАКЛАДІВ??? ЖОДНОГО!!! І якщо наша місцева творча молодь рухається в цьому ж напрямку,переступаючи через традиційні канони(які створювалися віками) та перетворюють мистецтво на самодіяльність,то до чого ж ми тоді дійдемо???
Відповісти
Вам Париж не напоминает "райцентр середньої руки"? Думаю, что не осмелитесь так его назвать. Так вот, там это вполне нормальное явление. Картины выставляются не только в галереях и музеях, а и в кофейнях и на улице. Не каждый в состоянии организовать свою персональную выставку. Количество ночных клубов, там явно побольше, но никто не жалуется, что искусство от этого "занепадає". Кстати, о каких канонах "які створювалися віками" идет речь? Честно - не понял.
Відповісти
Ото Вас VSC і понесло...аж в Париж "заїхали"!Ви б ще ГОЛАНДІЮ в приклад поставили!Надіюсь не потрібно уточнювати що? де? і як? там виставляють на показ!;),але ж це не має бути прикладом для наслідування! А що стосується Вашого уточнення терминів: "генделик"та"кав'ярня",то смію Вам зауважити,що взагальному вони є закладами харчування,тобто-ХАРЧЕВНІ,де (наголошую)-не місце мистецьким виставкам!Так,художні роботи звичайно можуть бути елементами відповідного дезайну таких закладів,але не більше того!Що стосується канонів:існує ряд певних традиційних правил подачі та представленню авторських творчих робіт,які залежать від статусного рівня художника(від початківця до певних досягнень),які подаються у вигляді виставок!В цій же залежності формується мета та зміст виставок і кожна з них має своє певне призначення:виставка-призентація,виставка-продаж,виставка-показ т.д. І тут ми дійшли до головного!Дана виставка з "ароматом кави",яку планують провести в харчевні,насправді не виставка,а рекламна акція для заохочення клієнтів до чергового "новоспеченого" закладу харчування!;0
Відповісти
А таки були вiдкритi культурно мистецькiзаклади. Приватнi. Чому забуваемо та невикористовуемо?
Відповісти
Якщо Ви маєте на увазі гуртки самодіяльності,то це не культурно-мистецькі ЗАКЛАДИ,а орендовані приміщення, виключно в комерційних цілях,які нажаль не несуть значних внесків в інтенсивний розвиток мистецтва у нашому місті!:-)
Відповісти
Не проти мистецтва, не проти кави, часом буваю в генделиках..... Все можна прийняти , хоча мистецтво мае бути а галереях, а кава в кав,ярнях. Не треба плутати дизайн та виставки. Що стосуеться молодих художниць, то щось забагато вони себе пхають скрiзь. З циклу хвали мене моя губонько...
Відповісти
Совком повеяло, иль мне показалось?
Відповісти
А ось тут Ви самі ж собі суперечите!Така колгоспна подача мистецтва-"Питья и зрелищ!",приближує рівень "розвитку" мистецтва до комуністичної Росії 20-их років-де напівголодні матроси з Майдана з гвентівками та пляшками горілки в театрі...
Відповісти
Ассоциации у Вас однако..... И для уточнения терминов, "генделик" — невеличкий бар, де продають спиртні напої та закуски. "Кав'ярня"- невеличкий ресторан, де подають відвідувачам каву, чай, закуски тощо. Не имею отношения к заведению, просто справедливости ради. Насчет "Хлеба(питья) и зрелищ" - это немножечко пораньше происходило. :)
Відповісти
В тому то і вся проблема,що подання мистецької культури
постійно балансує на роздоріжжі!З одного боку - апеляція до традиційних цінностей, з іншого ж - неспроможність звільнитись від рудиментів минулого...;)
Відповісти
Люди, с Вами запутался, "все не так как надо". Вот не был я в той "кавярне", теперь придется идти.
Відповісти
Смачної Вам кави!:-)
Відповісти
Доводилось бути у "Домі кави" , коли там виставлялись роботи Оксани Ятчук. Приємні враження, хороша атмосфера, все просто клас.
Відповісти
Останні новини
Луцькі художниці запрошують на виставку картин із запахом кави
18 січень, 2013, 16:33