УДАР визначився з кандидатом в депутати Волиньради від Луцька

УДАР визначився з кандидатом в депутати Волиньради від Луцька
Позачергова обласна конференція партії УДАР на Волині висунула Олександра Лазорка кандидатом до Волинської обласної ради на позачергових виборах у Луцькому окрузі.

Конференція відбулася 18 січня у конференц-залі готелю «Україна». У ній взяли участт 42 делегати з районів та міст області.

На конференції аналізували результати парламентських виборів, роботу осередків УДАРу в області, а також говорили про висунення кандидатів в обласну раду.

Нагадаємо, що після виборів до Верховної ради звільнилося два місця в обласній раді: у Луцькому та Турійському округах.

Голова виконавчого комітету обласної організації партії УДАР Ігор Алєксєєв зазначив, що УДАР намагався досягнути компромісу з Об’єднаною опозицією (ВО «Батьківщина», Фронт змін) та ВО «Свобода» щодо узгодження єдиних кандидатів. Втім переговори зазнали фіаско.

Алєксєєв зазначив, що у Луцьку ВО «Свобода» зайняла чітку позицію висувати кандидатом Святослава Боруцького і не йти на переговори для визначення єдиного кандидата.



«По Турійську були досягнуті попередні домовленості, що кандидат буде консолідований, що нам вдасться вибрати одну зведену людину, яка під прапорами усієї опозиції має колосальний шанс пройти. Але за годину до конференції мені в тактовній формі повідомили, що «ми вас любимо і поважаємо, але ми вже визначилися». Не потрібно після виборів звинувачувати УДАР, що він не йшов на діалог», - сказав Ігор Алєксєєв.

Відтак, в УДАРі вирішили висувати власного кандидата – Олександра Лазорка.

Що ж до округу в Турійському районі, то тут УДАР вирішив узагалі не висувати кандидатів.

Ігор Алєксєєв зазначив, що Лазорко - бізнесмен, який «створив себе сам», навчався у Луцьку, батько трьох дітей, займається меценатством, був у 2006-2010 роках депутатом Івано-Франківської ради.

Що ж до ситуації у Верховній Раді, то Ігор Алєксєєв нагадав, що нині у парламенті є 42 депутати від УДАРу.

«Попри очікування багатьох злих язиків про позицію УДАРу у Верховній раді, про те, що буде якесь тушкування, що буде провладна позиція – всі ці побоювання на даний момент не виправдалися. УДАР зайняв жорстку опозиційну позицію», - додав Алєксєєв.

Довідка

Олександр Лазорко народився 03 квітня 1972 року в смт. Локачі Волинської області. Громадянин України з 1991 року. Безпартійний. Несудимий. В 1989 році закінчив загальноосвітню середню школу № 4 міста Луцька. В тому ж році вступив до Волинського державного педагогічного університету ім. Л. Українки, який закінчив з відзнакою в 1994 році, кваліфікація «Вчитель історії і права середньої школи». У 2004 році закінчив Національний університет «Львівська політехніка», кваліфікація «Інженер хімік-технолог». Кандидат технічних наук зі спеціальності «Хімічна технологія палива і паливно-мастильних матеріалів». З 01 грудня 1993 року по 13 серпня 1999 року працював заступником директора спільного Українсько-Латвійського підприємства «Мавекс-Л». 16 серпня 1999 року призначений заступником комерційного директора Відкритого акціонерного товариства «Нафтохімік Прикарпаття». 27 жовтня 1999 року призначений членом правління – заступником комерційного директора Відкритого акціонерного товариства Нафтохімік Прикарпаття». У травні 2002 року призначений комерційним директором. Згідно з рішенням зборів акціонерів 28 травня 2003 року обраний Головою правління Відкритого акціонерного товариства «Нафтохімік Прикарпаття». З 02 березня 2006 року згідно з рішенням зборів акціонерів обраний на посаду Голови правління Відкритого акціонерного товариства «Нафтопереробний комплекс «Галичина», на якій працював до 23 січня 2009 року. 26 січня 2009 року призначений заступником Голови правління Відкритого акціонерного товариства «Укртранснафта».

Відповідно до рішення позачергових зборів акціонерів Відкритого акціонерного товариства «Укртранснафта» 11 серпня 2009 року призначений на посаду Голови правління, на якій працює по теперішній час.

В період з 2006 по 2010 роки обирався депутатом Івано-Франківської обласної ради.

Нагороджений Почесною грамотою Міністерства енергетики та вугільної промисловості України у 2011 році. Одружений.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: УДАР
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гідний кандидат! Бажаю перемоги!
Відповісти
Олександр Лазорко-працював заступником директора спільного Українсько-Латвійського підприємства «Мавекс-Л»??? Чи не попахує тута олігархічно-тушкованим душком,яким початково засмердівся виходець з того ж такі "Мавекса-Л"-ПАЛИЦЯ????????????????
Відповісти
Це ж очевидне намагання усюди понапхати свох людей, щоб продовжити відводити бюджетні кошти куди треба.
Удар впав в моїх очах назавжди.
Відповісти
нормальний дядько.
може хоч через фонд буде помагати
Відповісти
а без фонду ну ніяк допомогти не можна?
Ну не всі ж дурні.
Відповісти
думаю,що якщо вже "УДАР" під ним підписався,то це далеко не "тушка"...
все-таки ще ніхто з його фракції не перебіг до Регіонів...
Відповісти
Ну не скажіть!Останні дві тушки,які пройшли у ВР саме дякуючи опозиції і через яких в перший же день відкриття сесії відбулася бійцівська сутичка зі свободівцями,багато про що говорить!!!
Відповісти
Лазорко це ліпший дружок(ще зі школи) Палиці:)Вони разом на Мавексі працювали,і зараз разом працюють.Лазорко запропонував Алексєєву такі гроші за висунення від "Удару",що вам, шановні і не снились.Спочатку він пропонував гроші хлопцям з "Батьківщини"(не вірите,запитайте),але тим того,що він запропонував виявилось замало.А Алєксєєв те шо дали,взяв:)І не побрезгувам.Ай молодець!!:)))
Відповісти
УДАР на Волині остаточно довів, що він ніяка не опозиція а типовий проект олігархічної групи для заробляння грошей
Відповісти
позорко!
Відповісти
капитализм или бабки победят всё в этой убогой стране.
Відповісти
"Лазорко нагороджений Почесною грамотою Міністерства енергетики та вугільної промисловості України у 2011 році".

За що? Вочевидь, за заслуги перед режимом Януковича.

Лазорко отримує гроші від ригів. Адже "Укртранснафта" - державна структура.

http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0%BA%D1%80%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BD%D0%B0%D1%84%D1%82%D0%B0

Таким чином, УДАР показав своє справжнє обличчя. Він висовує ставлеників Яника.
Відповісти
зараз ця людина Позорко буде засівати виборців, як і палиця появився з невідкіля в політиці так і ван!
удар уже з перших днів у верховній раді доказали що вони опозиція яка пливе за течією режиму януковича, і тільки на моменти виборів щось там хоче показати людям що вони працювали не покладаючи рук на користь народу, а насправді на користь своїх карманів.
Відповісти
Нарешті діти колишніх наших перших секретарів будуть депутатами.
Відповісти
краще вже діти колишніх перши секретарів,а ніж діти колишніх СТУКАЧІВ КДБ з ГОРОХОВА
Відповісти
Цікаво так виходить. Один нік "свободівець", інший - "комунист". А насправді - одна і та ж людина...
Відповісти
Останні новини
УДАР визначився з кандидатом в депутати Волиньради від Луцька
18 січень, 2013, 16:08