«Люди бояться»: чому в Луцьку потрібне «Безпечне місто»

«Люди бояться»: чому в Луцьку потрібне «Безпечне місто»
Попри реалізацію початкових етапів програми «Безпечне місто» та виділення на неї понад 4 мільйонів гривень, чинна влада вперто не продовжує реалізацію програми.

Про це йшлося 25 січня під час круглого столу з обговорення проекту «Безпечне місто» за участі силовиків та представників громадських організацій.

Експерт «Волинського центру розвитку урядування» Юрій Моклиця зауважив, що мета нинішньої зустрічі - актуалізувати втілення проекту «Безпечне місто», роботи з якого тривали у 2016 році - тоді передбачили закупити оптоволокно, встановити камери для допомоги структурам, які займаються правоохоронною діяльністю. Однак протягом 2017 року жодних дій у напрямку реалізації проекту міська влада не здійснила, хоч питання безпеки - одна з базових умов комфортного проживання людей.

«Від лучан доходить фідбек, що інколи страшно пройтися вулицями міста… Люди бояться - про це треба говорити і робити речі, які б усували ці причини», - зауважив Моклиця.

Він нагадав, що на кінець 2017 року десятки мільйонів гривень були неосвоєні. Тому нереалізація «Безпечного міста» виглядає ще більш незрозумілою.

Моклиця додав, що у лютому під час сесії буде розподіл вільних залишків і важливо виділити кошти на програму. Тоді її втілити в життя можна за лічені місяці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
по місту їздить "кварта впорядку"!
Відповісти
Останні новини
«Люди бояться»: чому в Луцьку потрібне «Безпечне місто»
25 січень, 2018, 11:35