Іноземці, яких знайшли вбитими у луцькому готелі, прожили у ньому три доби

Іноземці, яких знайшли вбитими у луцькому готелі, прожили у ньому три доби
Оновлено о 14:01. Два трупи у готелі «Світязь» знайшли ще у пятницю, 18 січня, причому виявили їх тільки тому, що покоївка завітала у їх номер, бо підійшов час виселятися.

Нагадаємо, лише у понеділок, 21 січня стало відомо, що у номері луцького готелю «Світязь» знайшли двох убитих іноземців: 16-річну польку і 68-річного серба. За неофіційною і попередньою інформацією, серб міг вбити співмешканку, після чого вистрілив собі у голову.

У готелі розповідають, що ці двоє вселилися до них у вівторок, 15 січня. Заплатили за три доби перебування, і поселилися в однокімнатний номер на четвертому поверсі. Заплатили 810 гривень – по 270 за кожну добу проживання. Номер у них виявився «середньої» вартості: з телевізором, холодильником, одним двоспальним ліжком. Найдешевший двомісний номер у «Світязі» коштує 200 гривень, найдорожчий – 600.

Іноземці відмовилися від щоденного прибирання і поставили умову, аби у їх номер ніхто не заходив, розповіли у готелі.

Коли ж підійшов час виселятися, мешканці номера не з’явилися до адміністратора. Після 12:00 до них зайшла покоївка (номер був зачинений зсередини») і виявила їх голими, обох – з простріленими головами.

«Ті, хто їх бачив, кажуть, що вони були уже «несвіжі», пролежали мертвими не одну годину», розповів працівник готелю. Припускають, що трагедія сталася в ніч на п’ятницю - тому ніхто й не чув звуку пострілів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як поселили 16 річну дівчину в одному номері з хлопцем, це що - бордель?
Відповісти
так, і мені це дуже цікаво, чому не вияснили хто такі і ким вони один одному приходяться, ще й з такими вимогами - відмовилися від щоденного прибирання і поставили умову, аби у їх номер ніхто не заходив.
Відповісти
Процес поселення в готель не предбачає вияснення причини поселення!
Відповісти
Один з борделів, вас це дивує?
Відповісти
От скажи будь-ласка, ти деліб?
Відповісти
На іноземцыв українськи закони не поширюються
Відповісти
як завжди-ніхто нічого не чув,шось тому світязю не везе,то з вікна випригнуть то повісяться
Відповісти
в цивілізованих країнах у готелі при поселенні взагалі вимагають один паспорт і не питають,хто кому і як доводиться - це приватна справа! а якщо бронюється номер через інтернет, то й документи не питають!
Відповісти
Вы народ видать никуда не ездили и в готелях не жили. Никто, нигде и никогда не спросил меня - почему я поселяюсь и с кем я поселяюсь.
Відповісти
Так так ми ніколи нікуди не їздили і у готелях не жили. Дивно що ви такий кочівник готельний інтернаціонального покрою забули тут серед нашої сірої маси? Прямо дивина!:))))
Відповісти
VSC, а ти ніколи не намагався вселитися до готелю Львів, що біля оперного театру в галицькій столиці? Там вимагають 2 паспорти, а в бланку потрібно вказувати мету приїзду. От, розвели совдепію! А ось, приміром готель Лучеськ, який зараз зачинено на реконструкцію - взагалі здавав номери погодинно. Тому там був справжній бордель - повії, геї, тощо.
Відповісти
Нет. Но, думаю, что пару купюр решат вопрос.
Відповісти
Він там поселявся без проблем, повірте. Пари купюр не шкода, особливо якщо вони крадені.
Відповісти
Як би це хлопець, а це 68-річний мущіна!
Відповісти
ZAJEBAŁ JĄ PISTOLETEM BO MU NIE CHCIAŁA DAĆ.
JA Z ONETU
Відповісти
Цей "Світязь" взагалі давно треба "прошманати" - це клондайк-розсадник розпусти у місті, негласний бордель для "своїх"!!!
Відповісти
пипєць, так можуть стверджувати лише невігласи!
Відповісти
Люди, дуже хотілось би побачити більшу половину тих хто тут залишив коментарі. Вельми цікаво що заставляє вас залишати такі повідомлення.
Бордель - не бордель, поселили - не поселили."Всезнаючі" НЕКОМПЕТЕНТИ!
Відповісти
готель стоїть на проклятому болоті, там живуть привіди, водяться мавки, нечисть і дєдушка з внучкой любітєль остріх ащущєній.
Мене тільки одне цікавить, звідки в іноземця зброя? Як він перетнув тоді кордон чи вже тут діставав, з якою метою?
Відповісти
Как рожаются сплетни: один польский горе-журналист фразу " Заплатили 810 гривень – по 270 за кожну добу проживання. Номер у них виявився "середньо" перевел так, что ему получилось 270 долл. в сутки. Теперь все комментарии такие, что в Украине космические цены за отель нижнего стандарта. Я не знаю, у вас тоже интернет-журналисты такие тупоры или нет?
Відповісти
Писали про ствол калибра 10,4. Интересно, что это за ствол? Гугл кроме Смит-Вессон Модель 57 ничего не выдает. Тогда остается вопрос, как это можно было протащить через кордон?
Відповісти
Нормально. А думаешь как через кордон в Украину ворованные машини перевозят :) Украинские таможники это преступники. Естественные воры в законе. Но могу сказать, что в Польше не лучше и тоже воруют. Здесь есть даже такой анегдот: почему украинский вор ворует в германии по две машины? Надеется, что после переезда через Польшу хотя один ему останется :)))
Відповісти
100 відсотків!!!Про митницю польську. Поляк це професія)
Відповісти
Усі луцькі готелі є борделями споконвіку.
Відповісти
Останні новини
Іноземці, яких знайшли вбитими у луцькому готелі, прожили у ньому три доби
21 січень, 2013, 12:39