У Луцьку - автопробіг власників авто на єврономерах. ФОТО

У Луцьку - автопробіг власників авто на єврономерах. ФОТО
У Луцьку десятки власників автомобілів на єврономерах збираються для пробігу.

Акція має розпочатися 4 лютого о 14:00.

З 13:00 машини з'їжджаються до парковки біля гіпермаркету "Епіцентр", звідки й має розпочатися пробіг. Маршрут пролягатиме до Київського майдану.

Загалом участь у пробізі беруть приблизно три сотні авто.

Нагадаємо, у власників автомобілів на єврономерах є дві вимоги до влади:

1. переглянути закон і дозволити їм вільно їздити на машинах з іноземними номерами протягом року за помірну плату;

2. змінити умови розмитнення авто, яке дозволить зробити автомобілі з-за кордону доступнішими для українців.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 32
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То скільки сьогодні аварій буде???))) нє фіг чим зайнятись пробки робити по Луцьку
Відповісти
Скачіть, бо хто не скаче, той...
Відповісти
Халявщики,які вимагають субсидії.
Відповісти
Не субсидій, а доступного розмитнення, навіть доя таких баранів як ти.
Відповісти
Поха, що ж ти оголошення не написав що платиш по 350 грн. за участь! Було б більше 100 автомобілів.
Відповісти
Я на укр номерах. Але підтримую вас. Тількі дурні платять за розмитнення ті гроші які йдуть в карман порошенкові ітд ...
Відповісти
Коли назбирає грошей на авто з українськими номерами, то знатиме її ціну, бережніше ставитиметься до неї. А то понаганяли 18 річні малолеткі тих євроблях і тільки спричиняють аварійні ситуації. Потрібно закривати цю лавочку бляхарів.
Відповісти
То все що приїхало? Аж 20 машин? Навіть зрозуміло чому, бо то бариги, які ті машини женуть і лохам втюхують, це вони свій "бізнес" захищають, бо халяву явно вже почали прикривати.
Відповісти
А де люди на ті авто гроші взяли вкрали чи що... Причини виникнення таких ситуацій, що людина хоче купити машину так само за гроші, які можливо відкласти за 2 роки а не за 10. Як Ви люди, жабою своєю не давитеся. І там багато людей,які ще встигли на війні за державу свою постояти. Які ж гнилі і жадні у нас люди, тільки. Саме смішно те, що як відстоять ті хлопці можливість купувати авто за нормальну ціну, всі хто тут стоне і жаліється в першу чергу скористаються нею. Свині
Відповісти
Розігнати полішмаїв ,хай розмитнюють
Відповісти
А де люди на ті машини гроші взяли, вкрали чи тільки Ви заробляєте їх працею. Тільки хочеться добитися того щоб ті гроші відкладати можна було не 10 років а 2.
А порушується правила більше на Укр. Номерах водії, які елементарно ввімкнути сигнал повороту не можуть, які не вміють паркуватися, не дотримуються дистанції, причому тут номери, тут люди свині.
Саме смішно, те що ці жаби впершу чергу почнуть купувати автомобілі, коли ці хлопці відстоять право українського народу їздити на доступному автомобілі.
Відповісти
Українська жаба нікуди ніколи не пропаде!!! Я ж купив на українських номерах то хай і всі купують і так само як я баран переплачує!!!!!! Своїм дітям накраду так само як і собі, бо ж нормальним способом прості люди не мають можливості купити авто в нашій країні, то хай їздять маршруткою, раз не мають де вкрасти!!!!!
А порушується правила більше на Укр. Номерах водії, які елементарно ввімкнути сигнал повороту не можуть, які не вміють паркуватися, не дотримуються дистанції, причому тут номери.
Відповісти
Шо то закінчився вже майдан шо почали писати за єврономери дурні перекривають дороги на яких правах хто ви такі щоб закривати головне кільце???
Відповісти
Треба з головою дружити щоб аварій не було.Причому тут номера? А ТІ ЩО НА УКРАЇНСЬКИХ номерах, які тут пишуть,то хай жаба не давить.Заплатили великі гроші за укр.бляхи і бісяться.
Відповісти
Мододці ! Тільки бачу Поха щось робить ! а ті що обсуждають , самі ні чого не зробили !
Відповісти
Повивозьте ті зламки поляки литовці повикидали а ви тут доїжджаєте на тих зламках диму з вихлопної як з фабрики
Відповісти
Ава́рия — разрушение сооружений и (или) технических устройств, применяемых на опасном производственном объекте, неконтролируемые взрыв и (или) выброс опасных веществ[1]
!!!
Відповісти
Чи як було з п’яним водійом «мені похуй забирай машину всеодно не моя а литовська» нація в нас така легко прийшло легко пішло!!! Збив дівчину на пішоході втік похуй номера не наші розібрав на метал і нема винного
Відповісти
Люди,в мене є незареєстрований ствол.Беріть своі теж,хто має і виходимо до Епіцентру будемо вимагати право на зброю,може заразом і постріляємо,візьмемо когось в заручники.А то для чого іі реєструвати,проходити різні не потрібні мед комісіі і т.д."Кожному украінцю-дешеву і доступну зброю!",чим ми,любителі зброі гірші за бляхаріа?(це те саме,що з єврономерами)
Відповісти
Ти провокатор або дурень.
Вони хочуть узаконити свої авто, щоб була реєстрація і не було б блях.
Друге - більшість авто на бляхах по всім параметрам кращі ніж ті (в першу чергу по ціні) які випускають(ли) в Україні!!!
Відповісти
Дивуюся - невже такі дурні як ти ще не повимирали!!!
Відповісти
Вони не власники машин,а злочинці.
Відповісти
Слухай дурень тут ти, почитай спочатку статтю а тоді пиши «переглянути закон і дозволити їм вільно їздити на машинах з іноземними номерами протягом року за помірну плату;»
Відповісти
Коли пробіг на укрномерах?
Кожен день ізжу і ті евро творять такі "чудеса" - мабуть посивію.
Відповісти
Кожен день їзджу і бачу як на наших номерах тупі водії не знаючи правил ще й наглі. В нас обеагліли водії бо немає нормальних прописаних законів і правил, ніхто не слідує за цим, всі це знають і користуються. Вот і вся проблема
Відповісти
Які ж тупі і не розумні люди в нас!!! Навіть толком не розуміючи що хто хоче обісрали. Кончені
Ті водії будуть давати в держ.фонд більше ніж ти одне з одним приморочне обсуждаюче тут.
Відповісти
Треба було приїхати і зробити фото Волинь Пост а не використовувати мої фото
Відповісти
Не реально тримати авто в належному стані при такіх бюджетах. Просто треба бути реалістами і купувати авто по достатку. Рідко хто з євробляхарів купую авто дешеве в обслуговуванні і в номальному стані, бо в номальному стані авто буде в 2 рази більше ватрувати, тому беруть металолом не по достатку, а для пантів!
Відповісти
Ваш Поха до цієї акції діла ніякого не має. І щоб ви собі знали він як звичайний барига поїхав по тачку в Литву. Кого кого а йому точно не потрібно Розмитнення! Його влаштовує така ситуація яка зараз є.
Поха тільки на словах діло, а на ділі звичайний барига який ганяє тачки і все
Відповісти
Андрій дякую за фотки. бачу наших нормально зібралося. Хай бачить влада скільки людей зібралося і хай думають ті порохоботи куди ведуть на Україну
Відповісти
А їздити як у Європі чому не хочете??? Навіть пожежну з сиреною на бляхах не пропускав ( особисто бачив)
Відповісти
То що ці протестувальники насправді бариги-гонщики і так всі знають, то їх бізнес такий, жодної копійки в бюджет, перепродати лоху і заробити 500 доларів, а ще прикинутись безробітним і отримувати субсидію.
Взагалі потрібно до субсидій додати обмеження - субсидія не нароховується особі за той місяц, коли вона виїзжала за кордон. Бо немаленькі кошти на поїздку є, а за комуналку платити чомусь немає.

Щоб вимагати здешевлення розмитнення привозити машину на "бляхах" не потрібно.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку - автопробіг власників авто на єврономерах. ФОТО
04 лютий, 2018, 13:49