Маніпулюють та обманюють. Підприємець «розгромила» створення КП «Луцькі ринки»

Маніпулюють та обманюють. Підприємець «розгромила» створення КП «Луцькі ринки»
Луцька влада використовує підприємців Старого ринку та маніпулює їхньою свідомістю – такої думки керівник Волинської обласної організації приватних роботодавців торгівлі і комерційної сфери Тетяна Іовенко.

Про це вона розповіла 8 лютого під час круглого столу щодо створення КП «Луцькі ринки».

«Влада перш за все, щоб щось запропонувати, повинна була б сісти за стіл переговорів з тими підприємцями і орендарем тієї землі і розмовляти на умовах співпраці», - прокоментувала жінка створення комунального підприємства «Луцькі ринки», проект якого «просунули» в міській раді за день, не враховуючи думки торговців та облспоживспілки.
«Підприємці – це ті люди, які вийшли і самі створили свої робочі місця, які в 90-х роках, коли їх кинули, нічого не мали, вони почали із землі торгувати», - сказала Іовенко.

За її словами, депутати неправильно вираховують розмір орендної плати, адже вони не передбачили, що ставка 110 гривень – це оплата лише торгової площі, а на ринку є проходи, проїзди і т.д. Крім того, вона показала примірник листівки, які роздавали минулої неділі на Старому ринку нібито від ініціативної групи щодо перенесення Старого ринку на вулицю Львівську.

На листівці було детально розписано «переваги» такого перенесення та створення там «Нового ринку».

Тетяна Іовенко запевнила, що ніколи не була представником тієї ініціативної групи.

«Влада, або з ініціативи влади минулої неділі на Центральному ринку розносили отакі листівки. Я сьогодні заперечую – я не була представником тієї ініціативної групи. Ніколи там не була, тому що вони вже говорять, що підприємці погодились перенести ринок і все чудово. Оця листівка – це є перша брехня влади, яка бреше. Коли використовує абсолютно незрозумілі дії, використовують підприємців, маніпулюють їхньою свідомістю», - розповіла Іовенко.

З її слів, нікому на новому ринку добре не буде, адже ніхто зі старої частини міста їздити туди не буде. Вона назвала дії влади неповагою до людей, які приносять прибуток, і попросила заспокоїтись зі створенням КП «Луцькі ринки».

Тетяна Іовенко зазначила, що депутати створюють «щось ефемерне», КП, яке не має бізнес-плану та інфраструктури, але вже рахують гроші, які воно має заробити.

Тетяна Іовенко
Тетяна Іовенко

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
палиця все під себе грібе
Відповісти
За що боролись, на те і напоролись!
Відповісти
Таня, хто тебе обирав і дав таку посаду?
Відповісти
зрозуміти яке відношення іовенко яка арендує 4 кв в будівлі горгута має до власників мафів..
Відповісти
Укропівські боти попросинались.
Як все гарно починалось, "благодєтєль" прийшов у місто, майданчики ставив, квартали "розвивав", а як владу захопив - всі програми тіпа "благодійні" згорнулись, бюджет подерибанили, землі захопили, тепер до ринків добралися.
Важливо не забувати, як було з януковичем, він себе теж царем бачів.
Відповісти
Іовенко повиина була захищати підприємців, а не адміністрацію ринку. Вона показала себе, хто вона є, "спалилася" на всі 100.
Відповісти
Домайданились?!
Відповісти
що робить там бугалтер горгута? ми не вірим НІКОМУ, а тим більше облспоживспілці з кишеньковою громадською організацією
Відповісти
Облспоживспілка це зашморг для підприємців.
Відповісти
скільки можна терпіти срач в центрі міста.за весь час ніяких змін як у зовнішньому так і у внутрішньому вигляді "базару".підніміться на замкову вежу і гляньте вниз-"шанхай".і це в історичному центрі.а все заради того щоб бариги накручували свої 200%.плюс обмежений проїзд.облспоживспілка наживається ами бидло купуємо харчі в ХЛІВІ.
Відповісти
Останні новини
Маніпулюють та обманюють. Підприємець «розгромила» створення КП «Луцькі ринки»
08 лютий, 2018, 13:40