На хабарі у 3 тисячі доларів у Луцьку затримали працівника СБУ зі спільниками

На хабарі у 3 тисячі доларів у Луцьку затримали працівника СБУ зі спільниками
Працівника військової контррозвідки СБУ в Луцьку затримали на хабарі обсягом 3 тисячі доларів.

Про це у Facebook повідомив військовий прокурор Західного регіону Олег Сенюк.

«Буквально з місця події. Близько 3 годин тому, як на тисячному здирницві попася співробітник СБУ. Оперуповноважений 2 відділу 6 управління Головного управління військової контррозвідки Департаменту контррозвідки СБУ, діючи за попередньою змовою у групі з трьома громадянами, вимагав і отримав 3000 американських доларів від представника одного із ТОВ. Натомість обіцяв не створювати штучних перешкод у здійсненні підприємницької діяльності цього ж товариства. Грошові кошти виявлені та вилучені в повному обсязі під час проведення огляду місця події», - заявив Сенюк.

Крім того, в цю мить проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, а також обшуки за місцем роботи та проживання фігурантів справи. За результатами буде наступне: вирішення питання про затримання правопорушників в порядку ст. 208 КПК України, повідомлення їм про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

«Як завжди, оперативно і безкомпромісно спрацювали військові прокурори Луцького гарнізону спільно із слідчими Луцького відділу поліції ГУ Національної поліції України у Волинській області за матеріалами та спільно з оперативниками ВБ СБУ», - додав прокурор.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: хабар, БУ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шооо сука наїлась!!;;
Відповісти
Козли.і то майже всі так деруть.чого на місці не стреляти щоб наука була іншим?
Відповісти
ВИ ТІЛЬКИ ВДУМАЙТЕСЯ -- ПРАЦІВНИКА ВІЙСЬКОВОІ КОНТРРОЗВІДКИ СБУ ? ОСЬ які "чесні " ловлять шпигунів і сєпарів у нас ! Такі маємо і результати ...( а хто давав йому характеристики і рекомендаціі ??? )
Відповісти
Яке відношення військова контрозвідка має до ТОВ, це що віськове формування? Шахрайство
Відповісти
Щось мало принесли-свої-своїх захавали
Відповісти
СБУ сепарыів не ловлять, а от кришуванням залюбки займаються.Непотрібна для України організація
Відповісти
То офіцер? Співробітник військової контрозвідки за 1000 км від АТО...займається...рекетом. А воювати має рядовий піхотинець...
Відповісти
ось як допомагають розвиватися українському підприємництву!
Відповісти
Прізвище в студію
Відповісти
Вони всі беруть. Всі - до одного, тільки через кришування.
Відповісти
Розформувати СБУ вони нам н х не треба
Відповісти
Садити довічно!
Відповісти
Не поділилися...
Відповісти
Цій службі немає меж, будівельний бізнес кришують, за одну висотку 9-10 поверхів 20-30 штук доларів.Відмова і починається,провірка всіх дозволів.або 2-3 квартири..Отака банда прийшла разом із порохом ітими борцями з корупцією...
Відповісти
Чому всіх під одну лінійку міряєте? Серед СБУшників досить порядних людей... Одиниці - дійсно підари, які не знають і не мають міри. Їх на гіляку... Але дійсно потрібна якісна реформа... Забрати Кашніків і КЗЕшніків, залишити контррозвідку "КІБ", "Т" і Альфу з відповідними повноваженнями, що стосуються лише боротьби з тероризмом і ловлі шпигунів.
Відповісти
дайте людям людську пристойну зарплату, не сбу а всім хто працює і хоче працювати, і корупція сама себе кастрірує, вона сама здохне, а ловити треба гонтарєву а не якогось клерка який свиснув 3 куска зелені... ловіть заступника МО який спи.див 150 лямів на паливі для військових, а не якогось пішака... не тих ловите...
Відповісти
Нічого,зараз зроблять пару "тем" висвітлять це красиво в змі і все забудеться.. А як кришували так і будуть цим займатись.Риба гниє з голови..
Відповісти
Останні новини
На хабарі у 3 тисячі доларів у Луцьку затримали працівника СБУ зі спільниками
09 лютий, 2018, 21:38