НАБУ зобов'язали перевірити, як Палиця ходив на роботу. УХВАЛА СУДУ

НАБУ зобов'язали перевірити, як Палиця ходив на роботу. УХВАЛА СУДУ
13 лютого волинські ЗМІ написали про те, що Солом’янський районний суд міста Києва ухвалив зобов’язати НАБУ розпочати перевірку фактів щодо можливого вчинення кримінальних злочинів головою Волинської обласної ради, укропівцем Ігорем Палицею та його заступниками.

А 14-го народний депутат опублікував у Facebook копію ухвали та написав: «Адепти Бєні на стрьомі? Після спалених авто моєї родини, після побиття самооборонівців, після бруду вилитого на активістів, син запитав – чи є в мене охорона. А воно мені тра, зважаючи на рішення суду по Палиці?».

Ігор Лапін підтвердив, що направляв звернення на адресу правоохоронних та антикорупційних органів щодо проведення перевірки інформації про можливе вчинення кримінальних злочинів головою Волинської обласної ради Ігорем Палицею та його заступниками через відсутність тривалий час очільника облради на робочому місці в зв'язку з перебуванням закордоном та невиконання ним його прямих посадових обов'язків.

Нагадаємо, що відповідно до рішення Солом'янського районного суду міста Києва, НАБУ зобов’язали внести дані в ЄРДР та розпочати перевірку фактів щодо можливого вчинення кримінальних злочинів Головою Волинської обласної ради Ігорем Палицею, його заступниками, викладених у зверненні народного депутата.

Як відомо, у вересні стало відомо, що тільки у 2017 році Палиця провів за кордоном 185 днів. Приїжджав в Україну укропівець тільки тоді, коли потрібно провести сесію Волинської обласної ради.

11 січня 2018 року перший заступник голови ради Олександр Пирожик підписав розпорядження, відповідно до якого створили комісію, яка перевірить невідповідності відомостей табелів робочого часу Ігоря Палиці.

У лютому журналісти спробували дізнатися про результати роботи комісії та власне розслідування, але ні в усній, ні в письмовій формі цієї інформації не надали.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мої тапочки! Лопнуть від реготу.
Відповісти