Волинські дороги потребують більше контролю

Волинські дороги потребують більше контролю
Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик вважає, що є загроза руйнування доріг в області через рух перевантаженого транспорту. Водночас і досі остаточно не затверджений штатний розпис транспортної інспекції.

Про це йшлося під час оперативної наради в ОДА 19 лютого.

Гунчик повідомив, що є загроза руйнування доріг через рух перевантажених машин з піском, щебенем, лісом, а в осінню пору – із заготовленою сільськогосподарською продукцією.

«На жаль, мушу констатувати, що нині не затверджено до кінця структура штатних розписів нашої транспортної інспекції», – сказав голова ОДА.

За його словами, не вдалося повністю завершити проект із ваговими комплексами, тож посадовець звернувся із цією інформацією до Кабміну. Окрім того, Гучник повідомив, що під час зустрічей у Києві розповів про ситуацію в області щодо спроб депутатів облради змінити список шляхів на ремонт.

За інформацію Гунчика, співрозмовники здивовані такою ситуацією, адже в інших областях подібного не траплялося. Зрештою, очільник ОДА підсумував, що це бажання вплинути – «словесне», адже балансоутримувачем доріг є саме облдержадміністрація.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.