Луцький депутат, який оскандалився з «Егоїстом», пересів на елітне авто

Луцький депутат, який оскандалився з «Егоїстом», пересів на елітне авто
Депутат Луцької міської ради Сергій Була пересів з Porsche Cayenne Turbo на Toyota Land Cruiser 200 2017 року випуску, вартість якого на ринку сягає понад 90 000$.

Про цей факт Інформаційному агентству ВолиньPost повідомили читачі, які надіслали відповідні світлини.

Проте відповідно до даних Реєстру транспортних засобів, у власності депутата жодних автомобілів нема. У декларації за 2016 рік транспортні засоби також відсутні.



Згідно з декларацією за 2016 рік у сім’ї Були транспортним засобом володіє тільки дружина Ірина Стецюк. З 2008 року вона користується легковим автомобілем Skoda Octavia 2008 року випуску.



Натомість офіційним власником вказаного Toyota Land Cruiser 200 є приватне підприємство «Газпроектмонтаж», яке володіє ще чотирма транспортними засобами.



За інформацією Міністерства юстиції, підприємство зареєстроване за адресою м. Луцьк, проспект Соборності, 30. Засновником є Світлана Михальчук, а керівником з 2014 року – Іван Януш.

Займається ПП будівництвом житлових та нежитлових приміщень та інших споруд, а також трубопроводів, здійснює підготовчі роботи на будівельному майданчику.



Як зазначено у базі «YouControl», у переліку робіт «Газпроектмонтажу» також монтаж, демонтаж, налагодження, ремонт, технічне обслуговування, реконструкція машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, зберігання балонів, контейнерів, цистерн та інших ємностей із стисненим, зрідженим, отруйним, вибухонебезпечним та інертним газом, їх заповнення, спорожнення і ремонт; роботи в колодязях, шурфах, траншеях, котлованах, бункерах, камерах, колекторах, замкнутому просторі (ємностях, боксах, топках, трубопроводах); зварювальні, газополум'яні, наплавні роботи.

Цікаво, що офіс фірми «Газпроектмонтаж» та громадська приймальня Сергія Були розташовані за однією адресою.



Соборності, 30 – це також юридична адреса ТзОВ «Інвест-Сервіс» та ПП «Укрбізнеінвест», від загального капіталу яких 33 % та 33,5 % відповідно належать Булі.

Також тут зареєстроване товариство «Західноукраїнська Бізнес Ліга», 66% від загального капіталу якого належать Ірині Стецюк, та ТзОВ «ЗахідБізнесІнвест», засновником якого є дружина депутата.

«У мене є договір і відносини з фірмою, а хто там їздить тією автівкою… там і Була, може, їздить. Булина, напевно, фірма по будівництву. Договір давно у мене є, ми співпрацюємо більше двох років. Це наші відносини, чого я маю вам розказувати, він час від часу користується цією автівкою. А я за ним не їджу, не дивлюсь», - розповів директор «Газпроектмонтажу» Іван Януш.

Toyota Land Cruiser 200, яким кермує Сергій Була
Toyota Land Cruiser 200, яким кермує Сергій Була
Toyota Land Cruiser 200, яким кермує Сергій Була
Toyota Land Cruiser 200, яким кермує Сергій Була


Саме останнє товариство - «ЗахідБізнесІнвест» - займається будівництвом житлових та нежитлових будівель, управлінням нерухомим майном за винагороду або на основі контракту, оптовою торгівлею деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням.



Журналісти поцікавились у Сергія Були про походження автомобіля.

«Це службовий автомобіль і я на ньому їжджу по роботі. Орендую. Фірма орендує та, де я є директором, від другої юридичної особи. Я вам інформацію можу надати, це не є проблема, але взагалі це конфіденційна інформація з точки зору того, що я як директор «Укрбізнесінвесту», це можна перевірити по даних. «Укрбізнесінвест» має договори на оренду автомобілів різних, там не тільки цей, в іншої юридичної особи. Я просто не можу надавати вам поширити інформацію, що стосується іншої юридичної особи. Я вам сказав, як воно відбувається», - прокоментував депутат.

– Яка вартість оренди?

– Це так само інформація, яка не тільки моя, а комерційна.

– В якої фірми орендуєте?

– «Газпроектмонтаж».

– Це ваш бізнес-партнер?

– Так, це мої бізнес-партнери.

«Укрбізнеінвест» займається оптовою торгівлею деревини, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням; купівлею та продажем нерухомого майна; наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна; управління нерухомим майном за винагороду або на основі контракту.

Нагадаємо, Сергій Була у Луцьку відомий причетністю до низки скандалів, зокрема, будівництва ЖК "Егоїст", яке зупинили після виявлення порушень та протесту з боку мешканців сусідньої багатоповерхівки. У серпні 2017 року з будмайданчика навіть вивезли частину матеріалів.

Також 1 березня "укропівська" більшість в міській раді Луцька після понад 12 годин сесії проголосували за передачу земель комунальної власності ТОВ "Житловий квартал" на вулиці Рівненській, 119 та вулиці Вороніхіна, 37. Ця фірма пов'язана з депутатами Сергієм Булою та Костянтином Петрочуком.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де ж муніципали? Авто стоїть на тротуарі. Наклейку на лобове скло: "Обережно, Автоандон"!
Відповісти
Не може бути, в нас же пройшла люстрація....
Відповісти
Не переживайте,якщо в toyota lc 200 дизельний мотор, то власник незабаром попаде на крупну суму по ремонту (мотор масло виганяє через турбіну, хто в темі,то розуміє). Хоч якась радіст.
Відповісти
Що ви хочете? Була має фірму "Інвест сервіс". Він бізнесмен. Має гроші. Не гоніть що депутат їздить на дорогій машині. До депутатства в нього були дуже хороші прибутки.
Відповісти
Після Порше Каєн Турбо-лендкрузер це народне авто. Б/у каєн турбо коштує як народний колгоспник с200. Елітне с200 є серед голів коглгоспів....
Відповісти
Після Порше на Крузак-фу -не елітно..
Відповісти
скільки люду тебе кляне, свол#то.
уявляєш, які ми розгнівані? егоїст послугував каталізатором.
Відповісти
БУЛУ в НАБУ
заявку на перевірку
Відповісти
не платив за квартиру роками і назбирав на крузак,
дійсно "бізнесмен"...
Відповісти
Пі***ас він той Була
Відповісти
вірно на виборах і не нийте.
Відповісти
Теж нову купив.
Відповісти
Останні новини
Луцький депутат, який оскандалився з «Егоїстом», пересів на елітне авто
07 березень, 2018, 17:08