Квартири, готівка, земля: які статки у сім’ї керівника СБУ Волині

Квартири, готівка, земля: які статки у сім’ї керівника СБУ Волині
Керівник управління СБУ у Волинській області Юрій Фелонюк у 2017 році, крім заробітної плати, отримав соціальну допомогу та проценти від збережень у банку, а його дружина отримала чимало доходів від надання в оренду майна.

Такі дані містяться в електронній декларації за минулий рік дружини правоохоронця Діани Фелонюк, яка працює суддею у Хмельницькому окружному адміністративному суді.

Заробітна плата Юрія Фелонюка становила 320 570 грн. Від «Ощадбанку» йому надійшло 1017 грн. процентів, а від департаменту соціальної політики Луцької міської ради – разова грошова допомога у сумі 1200 грн.

Діана Фелонюк за рік отримала такі прибутки: 32 151 грн. - зарплата; 4836 грн. - від оренди майнового паю ТзОВ «Заслуч»; 2087 грн. процентів від ПриватБанку; 8169 грн. - кредитна лінія до зарплатної банківської карти від ПриватБанку; 10320 грн. допомоги при народженні дитини; 752 грн. за рахунок акції «бонус плюс» від ПриватБанку; 190 00 грн. - дохід від надання майна в оренду; 1300 грн. – благодійна допомога від ТзОВ «Заслуч».

Юрій Фелонюк на безоплатній основі користується автомобілем BMW X5 2012 року випуску, а Діана Фелонюк – автівкою Volkswagen Touareg 2015 року випуску.

Подружжя має збереження 63000 доларів. Крім того, дружина керівника СБУ має активи у ПриватБанку - 25474 гривень та 14 доларів.

Як ідеться у документі, сім’я Фелонюків орендує у Липинах Луцького району житловий будинок площею 202,8 кв. м. У власноті родини є квартира в Києві площею 93,6 кв. м., квартира площею 70,4 кв.м. та житловий будинок площею 123,4 кв.м. у Старокостянтинові Хмельницької області.

Дружині начальника УСБУ у Волинській області також належать дві земельні ділянки: у селі Ружичанка Хмельницького району площею 1500 кв.м. та у селі Сахнівці Старокостянтинівському району на Хмельниччині площею 21 890 кв.м.

Донька Анна Фелонюк володіє земельною ділянкою площею 1000 кв.м. у селі Лісові Гринівці Хмельницької області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
яка дивина, що не чиновник то вся родня успішні бізнесмени!!!
коли ви вже перестанете людей дурити га?
Відповісти
"квартира площею 70,4 тисячі кв.м."
ніхуахуа собі квартира)) ви самі читаєте що пишете??)
Відповісти
63 тисячі доларів. Всього то?
Відповісти